Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?

Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Mari
  2024. 06. 27. 21:10 (Olasz)
  A férjemmel mi visszatérő vendégek vagyunk, most is csak jót tudok írni. A személyzet nagyon kedves, az ételek nagyon finomak, változatosak, a szakácsnak nagy dícséret és az összes éttermi dolgozónak is. A pincérek szuper udvariasak. A tisztaságra sem lehet panasz. Nagyon jól éreztük magunkat.
 • Magyar Vilmos
  2024. 06. 03. 12:59 (8200 Veszprém)
  2024,május végén 5 napot töltöttünk feleségemmel a Karos Spa Hotelban. A személyzet kedves, a szobák tiszták rendezettek, 3 naponként tiszta ágyneműt, és törölközőt cseréltek. Nagyon jó és biztonságos a parkolás . A termál- és élménymedencék, a külső élmény és úszó medence tiszta és rendezett. A viz hőmérséklete jó. A reggeli és vacsora változatos, nagyon finom, a személyzet kedves és figyelmes. Jól éreztük magunkat, máskor is jönni fogunk.

  Magyar Vilmos
 • Kata
  2024. 03. 11. 09:30 (Dunaújváros)
  Három éjszakát töltöttünk a szállodájukban, és igazán jól éreztük magunkat!

  Nagyon kedves gesztus volt a szál rózsa és a pohár pezsgő a nőnapi reggeli és vacsora mellé!

  Külön szeretném megköszönni, hogy még egy kis tortával is kedveskedtek a szülinapomon!

 • Kottyán Gábor
  2023. 08. 24. 21:11 (Várpalota )
  Először voltunk ebben a szállodában,de szerintem nem utoljára! A személyzet kedves és segítőkész! A szálloda wellness részlege szerintem egyedülálló Zalakaroson.

  A szoba légkondicionált,és ami fontos,hogy tiszta volt.

  A félpanziós ellátásban mind a reggeli,és mind a vacsora is bőséges ,és változatos. Sokféle étel közül lehet választani,ami nagyon tetszett ,mivel van egy kis unokám,hogy még bébi ételt is raktak ki a kisgyermekes családoknak. Erre a szállodára tényleg igaz a mondás,hogy CSALÁD BARÁT!!

  Köszönjük !!

  Üdvözlettel: Kottyán Gábor
 • Varga Árpád
  2023. 08. 14. 14:13 (Vác)
  Nagyon jól éreztük magunkat!

  Szuper kényelmes szoba, tisztaság. A medencék vize kellemes, remek a wellness részleg is.

  Kedves és udvarias személyzet, segítőkész hozzáállás.

  A programokkal igyekeznek minden korosztálynak a kedvében járni.

  Finom és változatos ételek. Remek ötlet a minimum öt éjszaka foglalása esetén járó snack ebéd.

  Kiváló áron remek kikapcsolódást nyújtott.

  Biztosan megyünk még!

 • Gregor Klaudia
  2023. 08. 12. 12:28 (Barcs )
  Pár napot töltöttünk el a lányommal. A szoba tiszta, rendezett. Személyzet kedves, segítőkész volt. Mindent kielégítő szolgáltatás. A Reggeli -vacsora bőséges, finom gusztusos. Welness részleg, fürdő, szauna kellemes. Gyermek barát. Imádtuk minden percét.
 • Horváthné Szalai Edina
  2023. 06. 21. 18:08 (Pápa)
  Tisztelt Szálloda

  Ma jöttünk el Önöktől két éjszakár töltöttünk ott barátainkal. Minden szuper volt .a medencék a szobák az ételek választékosak es nagyon finomak voltak a kiszolgálás kitűnő
 • Tóth Árpád
  2023. 02. 14. 13:31 (Győr)
  Február 12-15-ig voltunk a szállodában. Tiszta szép környezet fogadott bennünket. Az ételek választékosak és finomak voltak. A párom glutén érzékeny, ő is tudott ételt választani. Köszönöm a figyelmességüket, 14-én volt a szülinapom és kaptam egy meglepetés tortát. Nagyon köszönöm!
 • Ikóné Marosi Enikő
  2022. 08. 25. 22:02 (Tatabánya)
  Nagyon jól éreztük magunkat. Minden adott volt a kellemes pihenéshez. A torta bekészítés a szobába, igazi meglepetés volt. Bettina nagyon örült neki. A cukrásznak külön dícséret: mindkét torta isteni finom volt. Az oroszkrém díszítése is ízléses, nagyon szép volt. A tornák, különösen a vízitorna is nagyon tetszett. A személyzet minden tagja kedves, figyelmes, pontos, alapos, segítőkész volt. Szóval mindent köszönünk szépen.
 • Buza Zoltán
  2022. 07. 13. 08:00 (Miskolc)
  Kedves Csilla és Petra! Ezúton is nagyon köszönöm a szíves ügyintézésüket, rugalmas, vendégbarát hozzáállásukat, amely által továbbra is bátram tudom ajánlani környezetemben és ismerőseimnek a Karos Spa sales csapatát, és a hotel minőségi szolgáltatásait. Munkájuk sok sikert és nagyon szép nyarat kívánva, tisztelettel: Buza Zoltán Miskolc