Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Suhajda Gábor
  2016. 02. 10. 13:44
  Nagyon tetszett, hogy mindkét estére szerveztek programot. Ezen szokásukat tartsák meg a jövőben is. :)
 • Mlinkovics Mónika
  2015. 09. 05. 23:46
  Kedves Karos Spa Dolgozói!
  Családommal kellemes 3 napot töltöttünk Önöknél! Köszönjük a sok-sok kedvességet amit kaptunk! Külön köszönet a játszóházi Óvónőnek, hogy vigyázott a mi kis Hubánkra, amíg mi kényeztettünk magunkat egy halpedikűrrel és egy thai masszással. Huba nagyon jól érezte magát, alig akart eljönni! Biztos vagyok benne, hogy vendégeik leszünk még!!! További sok sikert kívánok!
 • Dr. Máténé Szalai Melinda
  2015. 08. 11. 00:00
  Tisztelt Karos Spa! Az önöknél eltöltött 5 nap alatt igazán ki tudtunk kapcsolódni. Gyermekeink számára - 9 és 11 évesek - is sok lehetőség volt. Gratulálok gyönyörű szállodájukhoz, a személyzethez, akik mindig szívesen segítettek! További sikereket és jó egészséget kívánunk Önöknek! Egerből a Máté család
  Hotel Karos Spa****superior
  2015-08-18 10:14:37
  Kedves Melinda! Köszönjük értékelését, dicsérő szavait! Nagyon örülünk annak, hogy ilyen jól érezték magukat szállodánkban. Várjuk vissza Önöket sok szeretettel! Üdvözlettel: Hotel Karos Spa
 • Halmay Róbert Dániel
  2015. 08. 07. 12:24
  Kedves Karos Spa!

  Párommal egy nagyon kellemes hétvégét töltöttünk el a hotelben. A kiszolgálás teljes körű és udvarias volt. A szoba igényes, szép. A medencék és környezetük minden igényt kielégítően színvonalas. Köszönjük szépen!
  Hotel Karos Spa****superior
  2015-08-07 12:34:30
  Kedves Halmay Róbert Dániel! Köszönjük kedves értékelését, dicsérő szavait kollégáim nevében is! Nagyon örülünk annak, hogy ilyen jól érezték magukat szállodánkban! Várjuk vissza Önöket sok szeretettel! Üdvözlettel: Hotel Karos Spa
 • Salamon Virág
  2012. 05. 07. 12:49
  Kedves Karos Spa!

  Május első hétvégéjét töltöttük szállodájukban családunkkal (két kislányunk van) és bevallom, alig akartunk hazajönni. A lányokat hol a medencékből, hol pedig a gyerekjátszóból nem lehetett kicsalogatni. A csillámtetkót a mai napig nem érheti víz, azóta is minden nap többször emlegetik az óriás vattacukrot és a hatalmas májusfát. És, hogy a mi pihenésünk is tökéletesen sikerült; hála az óvónéniknek (hogy lekötötték a lányok energiáit), a thai masszázsnak, valamint a csokis kezelésnek! Még ebben az évben tervezzük, hogy újra visszamegyünk! Köszönünk mindent!
 • Juhosné Berei Marianna
  2012. 01. 29. 19:35
  Kedves Karos Dolgozók!

  Már nem először, de nem is utoljára, élveztük az önök kedves, barátságos vendéglátását. Most is feledhetetlen napokat töltöttünk önöknél, amihez igen nagy mértékben hozzájárult Zsuzsi és Gábor tornája, szauna szeánsza. A pincérek mérhetetlen kedvessége, segítőkészsége a meglepi szülinapi vacsihoz. Kitti ovónéni kreatívsága, gyermekszeretete. Az isteni finom szülinapi torták!Salamon Béla együttműködése, szervezőkészsége! Az uszoda személyzetét pedig ki ne hagyjam a felsorolásból! ők nyújtották az alapvető élmény elemeket. Köszönjük! A szülinaposainknak ez tényleg maradandó emlék lett!
  A bárátságos szálloda itt kezdődik! Mindenki segítőkész, mosolyog. Elmondhatjuk, hogy nekünk már vannak kedves ismerőseink, barátaink a dolgozók közül, akik tényleg szívből örültek, amikor most újra találkoztunk. Ez nagyon jó érzés! További sok sikert kívánunk önöknek! A nyári viszont látásra!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként szállodánk ajánlatairól, akcióiról.

Vendégeink véleménye