Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Dr Dobrai Ėva
  2016. 03. 15. 12:18
  Kedves "Hotel Karos Spa" !
  Második alkalommal pihentünk egy hosszú hétvėgén Önöknél, s az első alkalom élményeit most barátainkkal is megosztottuk.
  Köszönjük a felejthetetlen napokat, a szálloda nyújtotta lehetőségek igazi pihenést, kikapcsolódást adtak mindannyiónknak. Fantasztikus a wellnes, a thermalmedence, s külön köszönet a konyhának a gastronómiai élményeinkhez.
  S utoljára, de nem utolsósorban köszönet a készséges és mosolygós személyzetnek, akik közül Nagy Imre és Kálmán Évi felszógálókat külön is kiemelnénk.
  Biztosan visszatérünk...
  Üdvözlettel, Dr Orbán Zoltán és családja
  Hotel Karos Spa****superior
  2016-03-16 09:25:27
  Kedves Dr. Dobrai Éva! Köszönjük kedves szavait kollégáim nevében is! Nagy örömünkre szolgál, hogy ilyen jól érezték magukat szállodánkban s reméljük, hogy a jövőben még számtalan alkalommal vendégünkként köszönthetjük Önöket! Várjuk vissza sok szeretettel! Üdvözlettel: Hotel Karos Spa
 • Kiss József
  2016. 02. 15. 08:57
  Nagyon meg voltunk elégedve a farsang előtti díszítéssel, mely felhívta figyelmünket a műsorra! A"Mága" koncert felemelő élmény volt!!! Szeretnénk visszatérni!!
 • Dolozselek Pál
  2016. 02. 10. 14:28
  Köszönjük a külön farsangi díszítéseket, nagyon tetszett!!
 • Suhajda Gábor
  2016. 02. 10. 13:44
  Nagyon tetszett, hogy mindkét estére szerveztek programot. Ezen szokásukat tartsák meg a jövőben is. :)
 • Mlinkovics Mónika
  2015. 09. 05. 23:46
  Kedves Karos Spa Dolgozói!
  Családommal kellemes 3 napot töltöttünk Önöknél! Köszönjük a sok-sok kedvességet amit kaptunk! Külön köszönet a játszóházi Óvónőnek, hogy vigyázott a mi kis Hubánkra, amíg mi kényeztettünk magunkat egy halpedikűrrel és egy thai masszással. Huba nagyon jól érezte magát, alig akart eljönni! Biztos vagyok benne, hogy vendégeik leszünk még!!! További sok sikert kívánok!
 • Dr. Máténé Szalai Melinda
  2015. 08. 11. 00:00
  Tisztelt Karos Spa! Az önöknél eltöltött 5 nap alatt igazán ki tudtunk kapcsolódni. Gyermekeink számára - 9 és 11 évesek - is sok lehetőség volt. Gratulálok gyönyörű szállodájukhoz, a személyzethez, akik mindig szívesen segítettek! További sikereket és jó egészséget kívánunk Önöknek! Egerből a Máté család
  Hotel Karos Spa****superior
  2015-08-18 10:14:37
  Kedves Melinda! Köszönjük értékelését, dicsérő szavait! Nagyon örülünk annak, hogy ilyen jól érezték magukat szállodánkban. Várjuk vissza Önöket sok szeretettel! Üdvözlettel: Hotel Karos Spa

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként szállodánk ajánlatairól, akcióiról.

Vendégeink véleménye