Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Pujáné Török Judit
  2009. 08. 08. 19:30
  Remekül éreztük magunkat önöknél az elmúlt héten. A kifogástalan tisztaság, finom ételek, remek gyermekprogramok és sportlehetőség mellett ez főként az összes dolgozó mosolygós, kedves viselkedésének köszönhető. Köszönjük: Puja család
 • dr.horvázh attila
  2009. 08. 04. 10:53
  Tegnap értunk haza,a koszt nagyon jo volt,a gyermekprogramok szintén.a gyermek-uszásoktatás András vezetésével nagyon tetszett.koszonjuk szépen!a pincérek is mosolyogtak...
 • ildi
  2009. 07. 18. 19:17
  Ma értünk haza ebből a nagyon kellemes hotelbol. az összes pincérnek dicséret!! a szobák nagyon kényelmesek az ellátás kiváló!
 • Pocsaji Tirca
  2009. 07. 11. 14:56
  Hamarosan megyek a hotelbe és már nagyon várom.A nagymamámmal meg az egyik barátnőmmel fogok menni,remélem jó lesz.
 • Herbély Alexandra
  2009. 06. 01. 11:29
  én apukámmal,a testvéremmel és a nevelőanyámmsl voltam önöknél még Decemberben tavaly.Felejthetetlen élmény volt és még megyünk is , de most anyukámmal megyek, mert ő még nem volt, de nagyon fogja élvezni.A személyzet nagyon kedves volt és a reggeliket is imádtam.Sajnáltam amikor mentünk haza, mert legszívesebben ott maradtam volna még 1 hétig:)Ez eddig a legjobb szálloda ahova mentünk.Csak így tovább!!!
 • Farkasné Molnár Ildikó
  2009. 02. 24. 20:03
  én az önöknél eltöltött 5 napról csak legekben tudok beszámolni, amiért külön írásban is szeretném kifejezni köszönetemet és elismerésemet! Régen éltem át ilyen fantasztikus napokat és mondhatom ezt azon kis csapat (8 fő) nevében, akikkel együtt voltunk. Szenzációs a Hotel elrendezése, a szobák, az ételek, a szolgáltatás, egyszóval úgy szuper az egész ahogy van. Ellentétben a kettővel alattam író véleményével (aki a nevét sem adta hozzá) azt kérem, hogy maradjanak ilyenek amilyennek megismertük önöket. Kedvesek, figyelmesek szolgálat és segítőkész, mosolygós dolgozók. Hálásan Köszönöm és az első adandó alkalommal és csak is oda fogok(gunk) menni feltöltődni, kikapcsolódni. és természetesen mindenkit jóérzéssel küldök önökhöz pihenni. Jó egészséget és további sok vendéget kívánok szeretettel:Ildikó (Böbe,Kati,Magdi,Gyula,Sanyi, Feri,Laci)

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként szállodánk ajánlatairól, akcióiról.

Vendégeink véleménye