Küldetésünk

Szállodánk várja Önt

  • A régió legnagyobb szállodai vízi világával
  • Valódi családbarát szolgáltatásokkal
  • Segítőkész személyzettel

Hotelünk a kedvelt üdülőváros, Zalakaros szívében, festői környezetben várja a pihenni vágyókat. A tágas terek, a hatalmas zöld park, amely a szálloda 2 épületét körülveszi, valamint a nyugodt elhelyezkedés pihentető napokat ígér.

Az igazi kikapcsolódást pedig az az óriási vízi birodalom jelenti, amivel csak kevés hotel büszkélkedhet Magyarországon. Az 5 belső és 2 szezonális külső medence között mindenki megtalálja, ahol a leginkább ellazulhat, ugyanígy a szaunapark 5 különböző szaunája, gőzkamrája és jégbarlangja is számos lehetőséget kínál.


A wellness élményeket számos további szolgáltatás teszi tökéletessé - masszázsok, gasztronómiai élmények, sportfoglalkozások, szervezett programok - sikerünk titka mégsem csak ezekben rejlik.

Az odafigyelő gondoskodás, a törődés nálunk a mindennapok része, így tesszük vendégeink pihenését igazán felhőtlenné. Nem véletlen, hogy a Karos Spa lett az ország egyik legismertebb családbarát szállodája, hiszen már az utazást is megkönnyítjük a kisgyerekes családoknak. Nem kell a babafelszerelésekkel terhelni az autót, hisz ezeket - kérés esetén - térítésmentesen biztosítjuk vendégeink számára bármely szobatípusunkban. Szakképzett óvónénik vigyáznak a kicsikre a játszóházban, miközben a szülők jól megérdemelt pihenésüket töltik a medencetérben vagy egy relaxáló masszázs közben.

Szállodánk személyzete minden extra kérést, kívánságot megpróbál teljesíteni. Legyen szó bébiétel melegítésről, kirándulásötletekről a környéken, otthon maradt telefontöltőről, számunkra nincs akadály!

Tegye próbára Ön is!

Válogasson kedvezményes csomagajánlataink között!