Zalakarosi wellness hotelünk küldetése

Szállodánk várja Önt

  • A régió legnagyobb szállodai vízi világával
  • Valódi családbarát szolgáltatásokkal
  • Segítőkész, kiváló személyzettel

Hotelünk a kedvelt üdülőváros, Zalakaros központjában, festői, szép környezetben várja a pihenésre vágyó kedves családokat, párokat és a szóló utazókat. A tágas terek, a kényelmes szobák, a hatalmas zöld park, amely a szálloda 2 épületét körülveszi, valamint a nyugodt elhelyezkedés pihentető napokat ígér.

Az igazi kikapcsolódást pedig az az óriási vízi birodalom jelenti, amivel csak kevés hotel büszkélkedhet Magyarországon. A zalakarosi wellnesshotel fürdő részlegén lévő 5 belső és 2 szezonális külső medence között mindenki megtalálja, ahol a leginkább ellazulhat, ugyanígy a szaunapark 5 különböző szaunája, gőzkamrája és jégbarlangja is számos lehetőséget kínál.


Maximális kikapcsolódásra számíthat a zalakarosi wellnesshotelünkben!

A wellness élményeket számos további remek szolgáltatás teszi tökéletessé - frissítő masszázsok, finom gasztronómiai élmények, sportfoglalkozások, szervezett programok - közül válogathat a Hotel Karos Spa-ba!

Vendégeink biztosan rálelhetnek a számukra legjobb relaxációs lehetőségekre nálunk: legyen szó egy mélyen ellazító masszázsról a stressz enyhítésére, vagy éppen a dinamikus sportfoglalkozásokról, amelyek frissességet és energiát adnak a napnak. Az élményfürdő óriási medencei és a szaunák változatos kínálata pedig lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a saját pihenési stílusát és igényeit, és így minden látogatás egyedi, személyre szabott élménnyé válik.

A sikerünk titka mégsem csak a wellness szolgáltatásainkban rejlik.

Teljes mértékben családbarát wellness szálloda vagyunk Zalakaroson!

Az odafigyelő gondoskodás, a törődés nálunk a mindennapok része, így tesszük vendégeink pihenését igazán kellemessé és felhőtlenné. Nem véletlen, hogy a Karos Spa lett az ország egyik legismertebb családbarát szállodája, hiszen már az utazást is megkönnyítjük a kisgyerekes családoknak. Nem kell a babafelszerelésekkel terhelni az autót, hisz ezeket - kérés esetén - szálláshelyünk térítésmentesen biztosítja családja számára bármely szobatípusunkban. Szakképzett óvónénik vigyáznak a kicsikre a játszóházban, miközben a szülők jól megérdemelt pihenésüket töltik a medencetérben vagy egy relaxáló masszázs közben. A családi nyaralás nálunk teljes mértékben gondtalan és élvezetes élménnyé válik.

Szállodánk személyzete minden extra kérést, kívánságot megpróbál teljesíteni. Legyen szó bébiétel melegítésről, kirándulásötletekről a környéken, otthon maradt telefontöltőről, számunkra nincs akadály!

Keressen minket bizalommal!

Ha kérdései vannak vagy szeretné részletesebben megismerni zalakarosi wellneshotelünket, örömmel állunk rendelkezésére. Kollégáink készségesen válaszolnak minden kérdésére! Továbbá javasoljuk, hogy a foglalás előtt tekintse át weboldalunkon a különböző szobatípusokat, a csomagajánlatokat és a rendelkezésre álló szolgáltatásokat, így már előre képet kaphat arról, mire számíthat a wellnessélmény, az ellátás és a pihenés terén hotelünkben. Amennyiben további információra vagy segítségre van szüksége, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk – mindenben szívesen segítünk!

Tegye próbára Ön is zalakarosi wellnesshotelünket!

Válogasson kedvezményes csomagajánlataink között!