GYIK

Hogy közelíthetjük meg a Hotel Karos Spa-t?

 • Közúton:
  Zalakaros közúton több irányból is elérhető. A várostól 7 km-re, Zalakomárnál halad az M7-es autópálya, amelyen észak felé indulva a 180 km-re lévő főváros, déli irányba haladva pedig Nagykanizsán keresztül a déli országhatár érhető el. A nyugati határra a Zalaegerszegen átmenő 75-ös és 76-os főutak vezetnek. A Balaton a várostól 20 km-re található, Balatonszentgyörgy és Keszthely irányából egyaránt elérhető.

  Budapest irányából: Az M7-es autópályán a zalakomári leágazóig, majd tovább Nagykanizsa felé a 7-es számú főúton a galamboki elágazóig. Az elágazónál jobbra Zalakaros felé (3-4 km).
 • Autóbusszal:
  Egész évben közlekedő, menetrendszerű autóbuszjáratok közvetlen összeköttetést biztosítanak Zalakaros és Budapest, valamint számos egyéb kis- és nagyváros között is.
  A zalakarosi autóbusz pályaudvar mindössze 500 méterre található a Karos Spa-tól.
 • Vasúton:
  Zalakaros a Budapest-Nagykanizsa vonalon Zalakomár településig vagy Nagykanizsáig érhető el, ahonnan a vonatokhoz kapcsolódó autóbuszjárat viszi tovább a látogatókat Zalakarosra.
  A Sopron-Szombathely-Nagykanizsa, vagy a Pécs-Kaposvár-Nagykanizsa vonalon szintén van vonatközlekedés.

Milyen a Karos Spa szobáinak felszereltsége?

A Karos Spa szobáinak elhelyezkedése:
A Karos Spa 300 szobája 2 épületben, a Karos Spa főépületében, valamint ettől mindössze 70 méterre található apartmanházban oszlik el. A két épület közötti átjárás a köztük lévő parkon, valamint egy földalatti összekötő folyosón keresztül is biztosított.

A főépület a Hotelstars besorolása: 4 csillag. Az apartmanház nem rendelkezik Hotelstars minősítéssel.

Szobatípusaink:

A Hotel Karos Spa szobáinak felszereltsége:

A wellness szálloda Spa superior szobáinak mindegyike légkondicionált, TV-vel, minibárral, telefonnal, széffel és hajszárítóval felszerelt. A szobák mindegyikéhez saját fürdőszoba (kádas és/vagy zuhanyzós), erkély vagy terasz tartozik.
Az Aparthotel épületében található Spa superior apartszobáinkban termálvizes fürdőkád található.
A szobai internet csatlakozási lehetőség biztosított vezeték nélkül (WiFi).

A szobaárak milyen szolgáltatásokat tartalmaznak?

A Karos Spa szobaárai a következő szolgáltatásokat tartalmazzák:

 • szállás, igény esetén bőséges büféreggeli és -vacsora
 • Spa Uszoda és Szaunavilág korlátlan használata
 • kültéri medencék szezonálisan
 • beltéri élmény- és úszómedence, termálmedence, gyermekmedence, jacuzzi, örvényfürdő, bioszauna, finn szaunák, gőzfürdő, jégbarlang
 • fitneszterem korlátlan használata
 • fürdőköpeny használat (csak felnőttek részére)
 • internet használat a szobákban (WIFI)
 • ÁFA

Mikortól lehet elfoglalni, illetve meddig kell elhagyni a szobát?

A szálloda Spa superior szobáit érkezés napján 15.00 órától lehet elfoglalni, távozás napján pedig 11.00 óráig kérjük a szobák elhagyását. 

SZÉP-kártyát elfogadnak-e a szállodában?

A Hotel Karos Spa a Széchenyi Pihenőkártyát elfogadja. A kártyát abban az esetben tudjuk érvényesíteni, amennyiben a tulajdonosa is a szállodában tartózkodik.

Milyen parkolási lehetőségeket kínál a szálloda?

Kétféle lehetőség is kínálkozik:

 • sorompóval ellátott, kültéri zárt parkoló, belső parkoló díja 1 500 Ft / éj / személygépkocsi, külső parkoló díja 1 000 Ft / éj / személygépkocsi,  (175 parkolóhely)
 • mélygarázs, az apartmanház alatt, amelynek díja 2 500 Ft / éj / személygépkocsi (87 parkolóhely)

Milyen hitelkártyákat fogad el a szálloda?

American Express, Maestro, Eurocard-Mastercard, Visa, Visa Electron.

Biztosít-e a szálloda fürdőköpenyt a Vendégei részére?

A Karos Spa-ban a szobaár tartalmazza a fürdőköpeny használatot felnőtt vendégeink részére. A fürdőköpenyt a nemzetközi környezetvédelmi ajánlásnak megfelelően az itt tartózkodás alatt hetente egy alkalommal térítésmentesen kicseréljük. Gyermekek számára a hotel nem biztosít fürdőköpenyt.
Fürdőköpeny csere kérésre: 2 000 Ft / alkalom / köpeny.

Van-e lehetőség a szállodában ételallergén étkezésre?

Szállodánk nem rendelkezik diétás konyhával, ezért nem tudja felvállalni a speciális étrendek biztosítását. Emellett a reggeli- és a vacsora büféasztalunk kínálatában az allergének feltüntetésre kerülnek. 

Milyen feltételekkel mondhatom le a foglalásomat?

A teljes szobarendelés 3 nappal érkezés előtt díjmentesen lemondható. 3 napon belüli lemondás esetén a teljes szobamennyiség és a megrendelt szolgáltatások az egész tartózkodási időre teljes áron számlázásra kerülnek.

Kiemelt időszakokra vonatkozó lemondási feltételek egyéni vendégek részére:

Foglalása az előleg átutalása után válik véglegessé.

 Az Ön foglalása 30 nappal az érkezés dátuma előtt módosítható, de nem lemondható, a befizetett összeg a későbbiekben szállás szolgáltatásra és félpanziós ellátásra felhasználható, a befizetett összeget a Karosinvest Zrt nem fizeti vissza.

 30 napon belül módosítás nem lehetséges, a befizetett összeget a Karosinvest Zrt nem fizeti vissza, kötbérként számolja el. 

Milyen egészségpénztári kártyákat fogad el a szálloda?

A szállodánkban igénybe vehető gyógykezeléseket egészségpénztári kártyával is fizetheti. Az alábbi kártyákat fogadjuk el: ADOSZT Egészségpénztár; AXA Egészségpénztár; Allianz Egészségpénztár; Aranykor Egészségpénztár; Budai Egészségpénztár; Dimenzió Egészségpénztár; Erste Harmónia Egészségpénztár; Generali Egészségpénztár; Honvéd Egészségpénztár; Medicina Egészségpénztár; Patika Egészségpénztár; Premium Egészségpénztár; Postás Egészségpénztár; Provita Egészségpénztár; Talizmán Egészségpénztár; Tempo Egészségpénztár; Uniqa Egészségpénztár; Vitamin Egészségpénztár; Vasutas Egészségpénztár.