Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?

Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Karátsony Zita
  2018. 01. 07. 16:05
  Egy nagyon kellemes hosszú hètvègèt töltöttünk el önöknèl a párommal.A szálloda fantasztikus a szemèlyzetnek nagy dicsèret jár .Ajánlani fogom itt Felvidèken is a pihenni vágyó ismerőseimnek ,de mi is mèg biztosan visszatėrünk :)
  Hotel Karos Spa****
  2018. 01. 08. 08:41
  Kedves Zita! Köszönjük értékelését! Nagy örömünkre szolgál, hogy ilyen jól érezték magukat szállodánkban s reméljük, ismét vendégünkként köszönthetjük Önt és kedves családját! Várjuk vissza sok szeretettel! Üdvözlettel: Hotel Karos Spa
 • Perczel Tünde és Kalmár Gábor
  2017. 12. 30. 00:00
  Felejthetetlen két napot töltöttünk párommal gyönyörű szállodájukban, és ezúton (is) szeretnénk megköszönni a segítséget és közreműködést, amiben részesültünk a 27-e esti eljegyzés során, ami a 811-es szobában zajlott. Külön köszönet az úriembernek (sajnos a nevét nem tudjuk), aki 27-én este szolgálatban volt a recepción, hogy nagy figyelemmel és profizmussal segítette és kísérte végig az előkészületeket! A leánykérés sikeres volt, erről mellékelek pár képet is. :) Reméljük, lesz még alkalmunk Önöknél tölteni az elkövetkező jeles napokat, évfordulókat!
 • Pál Tamás
  2017. 12. 27. 12:54
  Kedves Karos Spa!Kellemes pihentető karácsonyon vagyunk túl,amelyet Önöknél tölthettünk .Még haza sem értünk(Nógrád megye),de már az autóban megragadom az alkalmat, hogy megköszönjük a tiszta,rendezett,minden igényt kielegítő szobát,a wellnes részleget,a masszőrök profi munkáját,a recepciós munkatársak kedvességét és végül,de nem utolsósorban az éttermem hangulatát, a sok ítéletes fogást .Külön köszönet az éttermem legjobb pincérének (IMRE),aki hozzáértésével, kedvességével, figyelmességével nálunk elnyerte az év pincére díjat. Kiváló a személyzet, amihez szívből gratulálunk!Üdvözlettel:Pál Tamás
  Hotel Karos Spa****
  2017. 12. 29. 10:23
  Kedves Pál Tamás! Mindig örömmel olvassuk, ha szállodánk és szolgáltatásai elnyeri vendégeink tetszését. Köszönjük szépen minden munkatársunk nevében kedves és megtisztelő szavait, át fogjuk adni Imrének is külön a dicséretet. Reméljük hamarosan ismét lesz alkalmunk vendégeink között köszönteni Önöket, várjuk Önöket vissza nagy szeretettel! Üdvözlettel: Hotel Karos Spa csapata
 • jagi88
  2017. 12. 12. 00:00
  November 25-26-át töltöttük a Karos-Spa Hotelben. Köszönjük a lehetőséget, nagyon kellemesen kikapcsolódtunk. A gyümölcskosár igazi meglepetésként ért. Ezen kívül azt a színvonalat kaptuk, amelyre számítottunk, beleértve a változatos félpanziót, a jégkutat, szaunákat. Érdemes volt 200 km-t utaznunk! Hálás köszönettel a foglalásban nyújtott segítségért!
 • Ildikó és János
  2017. 11. 27. 10:00 (Budapest)
  Kedves Vezérigazgató Úr! Az elmúlt héten, nászúton voltunk az Ön által irányított Karos Spa Hotelban. Engedje meg, hogy gratuláljak párom nevében is ehhez a csodálatosan szép szállodához. Nagyon kellemes három napot töltöttünk ott. Igazán fájószívvel távoztunk. Külön a dicséretnek legmagasabb fokán tudunk szólni a szoba felszereltségén, tisztaságán, és akkor még nem is beszéltem a wellnessről és az étteremről sem. Mindezek mellett, szavakba nem önthető, az a kellemes péntek esti szórakoztató műsor, amit Hajdu Steve és a beszélgetőtársa adott elő a hotel halljában! Gratulálunk a műsorhoz is!
 • Tar Viktória
  2017. 08. 11. 23:55
  Ma jöttünk haza egy hetes nyaralásunkról. 6 és 8 éves gyermekeink nagyon jól érezték magukat. Szuper, élménydús időt töltöttünk itt. Az idei Lego újdonság nagyszerű dolog, sokat épített együtt a család. Az animátorokat (Lili, Máté, Aurél) nagyon megkedvelték a gyerekek. Virág és Dávid pecsétgyűjtő foglalkozásaiért külön köszönet. Mindketten nagyon kedvesek, segítőkészek, mindent megtesznek, hogy a gyerekek minél több élménnyel térjenek haza. A kézműves foglalkozásokra mindig elsőként érkeztünk. Nagyon ajánlom minden kisgyermekes családnak, akik programokkal teli nyaralást szeretnének. A másik, ami fantasztikus volt, a konyha! Minden este szuper vacsorát kaptunk és a reggelinél is mindig volt valami újdonság. A pincérek figyelmesek, kedvesek voltak kivétel nélkül. 2014-ben is itt voltunk, akkor még inkább távolról figyeltük az animációs programokat 3 és 5 évesekkel. Már akkor tudtuk, biztos visszatérünk és most sincs másként. Jövünk legközelebb is. Nagyon köszönünk mindent! Így tovább!
  Hotel Karos Spa****
  2017. 08. 15. 08:43
  Kedves Tar Viktória! Köszönjük kedves és dicsérő szavait kollégáink nevében is, melyet természetesen továbbítani is fogunk Nekik. Nagy örömmel olvastuk, hogy nyári programjaink, animátor csapatunk munkája, valamint éttermünk és szolgáltatásink elnyerték az Önök tetszését és kellemes kikapcsolódásban volt részük nálunk! Várjuk Önöket vissza nagy szeretettel! Üdvözlettel: Hotel Karos Spa csapata
 • Vámos Tiborné
  2017. 07. 14. 08:33
  Kedves Karos Spa!
  Élményekbe gazdag hetet töltöttünk Önöknél az unokákkal együtt. Köszönjük a sok színes gyerekprogramot, aminek az unokáink nagyon örültek. A gyerekek nem unatkoztak. Mindig volt olyan program amibe örömmel részt vettek. Külön köszönjük a Virágnak és a Dávidnak az odaadó munkájukat. Úgy gondoljuk a gyerekek számára ez a nyaralás sok élményt nyújtott. Köszönünk mindent.
  Tisztelettel: Vámos Tiborné
 • Kalmár-Birinyi Edit
  2017. 04. 24. 00:00 (Zalaegerszeg)
  Ezúton szeretnénk megköszönni azt a nagyszerű és önzetlen munkát, amivel idén is munkatársaival együtt megszervezte a XXIII. Infekciókontroll Konferenciát. A résztvevők visszajelzései alapján a szálloda kényelme és a szabad programok is kimagasló élményt nyújtottak. Kérem, adja át Szabó Gábor front office manager, Mihály Klaudia corporate sales manager és Börczi Balázs F&B director, illetve valamennyi munkatársának köszönetünket, munkájukhoz kitartást és jó egészséget kívánunk!
 • Mánya Szabina
  2017. 04. 18. 14:03
  Kedves Karos Spa!
  Tegnap köszöntünk el Önöktől 10 óra körül, csodálatos és pihentető négy napot töltöttünk el vőlegényemmel Önöknél. Ez egy igazi tavaszi szünet volt felnőtt módra. Szeretném elmondani mennyire jól éreztük magunkat. A recepciós kollégák felkészülten, készségesen és nagyon kedvesen kezelték minden kérdésünket. A szobánk az 5. emeleten volt, gyönyörű panoráma tárul elénk minden reggel. Szuper a wellness rész, igazi kikapcsolódásra alkalmas. Külön öröm volt, hogy a kora tavaszi időjárás ellenére a bátrabbak( köztük mi is) kiúszhattunk a kinti részbe, a víz hőfoka szuper volt úszáshoz, így még sem fáztunk meg. Igaz nekünk nincs gyermekünk, de ahogy láttuk a sok kisgyermekes családra is gondoltak, rengeteg program lehetőséget kínáltak nekik. Varga Feri- Balássy Betty "mini koncertért" külön köszönet nagyon tetszett. Az ételek kifogástalanok voltak és frissek, szemnek és szájnak ínycsiklandozóak. Minden elismerésem a szakácsnak, aki finom nyúl combot is biztosított a vendégek részére isteni volt. :) A pincérek és az összes kolléga akivel találkoztunk mind mind igazán kedvesek voltak és lesték minden kívánságunkat. Biciklit is béreltünk, és egy nagyot túráztunk a környéken a szomszéd faluig is eljutottunk, testi lelki feltöltődés volt. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy elmondjam nem minden hotelnek van olyan bicikli állománya, mint ami Önöknek, így a hosszú túra után sem fájdult meg egyik testrészünk sem. Először jártam Önöknél és másodszor Zalakaroson, nagyon elégedett vagyok bátran merem ajánlani minden korosztály számára hotelüket. Köszönettel Szabina és Krisztián az 509-es szoba egykori lakói.
  Hotel Karos Spa****
  2017. 04. 19. 12:28
  Kedves Szabina! Köszönjük értékelését! Nagy örömünkre szolgál, hogy jól érezték magukat szállodánkban. Várjuk vissza sok szeretettel! Üdvözlettel: Hotel Karos Spa
 • Zsámboki Józsefné
  2017. 04. 03. 21:23
  Kedves Karos Spa!
  Családi körben 2 éjszakát töltöttünk Önöknél március utolsó és április első napján. Nagyon tetszett a szoba és berendezése, finomak voltak az ételek, bőséges volt a választék. A pincérek gyorsak és kedvesek voltak, csakúgy, mint a recepciósok. Nagyon jól éreztük magunkat. Már többször voltunk Önöknél, és remélem, hogy még sokszor élvezhetjük az Önök vendégszeretetét.

  Üdvözlettel: 805 és 807-es szoba lakói
  Hotel Karos Spa****
  2017. 04. 04. 09:13
  Kedves Zsámboki Józsefné! Köszönjük értékelését! Nagyon örülünk annak, hogy ilyen jól érezték magukat szállodánkban s reméljük, hogy a közeljövőben ismét vendégeink közt köszönthetjük Önöket! Üdvözlettel: Hotel Karos Spa