Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?

Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Ildikó és János
  2017. 11. 27. 10:00 (Budapest)
  Kedves Vezérigazgató Úr! Az elmúlt héten, nászúton voltunk az Ön által irányított Karos Spa Hotelban. Engedje meg, hogy gratuláljak párom nevében is ehhez a csodálatosan szép szállodához. Nagyon kellemes három napot töltöttünk ott. Igazán fájószívvel távoztunk. Külön a dicséretnek legmagasabb fokán tudunk szólni a szoba felszereltségén, tisztaságán, és akkor még nem is beszéltem a wellnessről és az étteremről sem. Mindezek mellett, szavakba nem önthető, az a kellemes péntek esti szórakoztató műsor, amit Hajdu Steve és a beszélgetőtársa adott elő a hotel halljában! Gratulálunk a műsorhoz is!
 • Tar Viktória
  2017. 08. 11. 23:55
  Ma jöttünk haza egy hetes nyaralásunkról. 6 és 8 éves gyermekeink nagyon jól érezték magukat. Szuper, élménydús időt töltöttünk itt. Az idei Lego újdonság nagyszerű dolog, sokat épített együtt a család. Az animátorokat (Lili, Máté, Aurél) nagyon megkedvelték a gyerekek. Virág és Dávid pecsétgyűjtő foglalkozásaiért külön köszönet. Mindketten nagyon kedvesek, segítőkészek, mindent megtesznek, hogy a gyerekek minél több élménnyel térjenek haza. A kézműves foglalkozásokra mindig elsőként érkeztünk. Nagyon ajánlom minden kisgyermekes családnak, akik programokkal teli nyaralást szeretnének. A másik, ami fantasztikus volt, a konyha! Minden este szuper vacsorát kaptunk és a reggelinél is mindig volt valami újdonság. A pincérek figyelmesek, kedvesek voltak kivétel nélkül. 2014-ben is itt voltunk, akkor még inkább távolról figyeltük az animációs programokat 3 és 5 évesekkel. Már akkor tudtuk, biztos visszatérünk és most sincs másként. Jövünk legközelebb is. Nagyon köszönünk mindent! Így tovább!
  Hotel Karos Spa****
  2017-08-15 08:43:26
  Kedves Tar Viktória! Köszönjük kedves és dicsérő szavait kollégáink nevében is, melyet természetesen továbbítani is fogunk Nekik. Nagy örömmel olvastuk, hogy nyári programjaink, animátor csapatunk munkája, valamint éttermünk és szolgáltatásink elnyerték az Önök tetszését és kellemes kikapcsolódásban volt részük nálunk! Várjuk Önöket vissza nagy szeretettel! Üdvözlettel: Hotel Karos Spa csapata
 • Vámos Tiborné
  2017. 07. 14. 08:33
  Kedves Karos Spa!
  Élményekbe gazdag hetet töltöttünk Önöknél az unokákkal együtt. Köszönjük a sok színes gyerekprogramot, aminek az unokáink nagyon örültek. A gyerekek nem unatkoztak. Mindig volt olyan program amibe örömmel részt vettek. Külön köszönjük a Virágnak és a Dávidnak az odaadó munkájukat. Úgy gondoljuk a gyerekek számára ez a nyaralás sok élményt nyújtott. Köszönünk mindent.
  Tisztelettel: Vámos Tiborné
 • Kalmár-Birinyi Edit
  2017. 04. 24. 00:00 (Zalaegerszeg)
  Ezúton szeretnénk megköszönni azt a nagyszerű és önzetlen munkát, amivel idén is munkatársaival együtt megszervezte a XXIII. Infekciókontroll Konferenciát. A résztvevők visszajelzései alapján a szálloda kényelme és a szabad programok is kimagasló élményt nyújtottak. Kérem, adja át Szabó Gábor front office manager, Mihály Klaudia corporate sales manager és Börczi Balázs F&B director, illetve valamennyi munkatársának köszönetünket, munkájukhoz kitartást és jó egészséget kívánunk!
 • Mánya Szabina
  2017. 04. 18. 14:03
  Kedves Karos Spa!
  Tegnap köszöntünk el Önöktől 10 óra körül, csodálatos és pihentető négy napot töltöttünk el vőlegényemmel Önöknél. Ez egy igazi tavaszi szünet volt felnőtt módra. Szeretném elmondani mennyire jól éreztük magunkat. A recepciós kollégák felkészülten, készségesen és nagyon kedvesen kezelték minden kérdésünket. A szobánk az 5. emeleten volt, gyönyörű panoráma tárul elénk minden reggel. Szuper a wellness rész, igazi kikapcsolódásra alkalmas. Külön öröm volt, hogy a kora tavaszi időjárás ellenére a bátrabbak( köztük mi is) kiúszhattunk a kinti részbe, a víz hőfoka szuper volt úszáshoz, így még sem fáztunk meg. Igaz nekünk nincs gyermekünk, de ahogy láttuk a sok kisgyermekes családra is gondoltak, rengeteg program lehetőséget kínáltak nekik. Varga Feri- Balássy Betty "mini koncertért" külön köszönet nagyon tetszett. Az ételek kifogástalanok voltak és frissek, szemnek és szájnak ínycsiklandozóak. Minden elismerésem a szakácsnak, aki finom nyúl combot is biztosított a vendégek részére isteni volt. :) A pincérek és az összes kolléga akivel találkoztunk mind mind igazán kedvesek voltak és lesték minden kívánságunkat. Biciklit is béreltünk, és egy nagyot túráztunk a környéken a szomszéd faluig is eljutottunk, testi lelki feltöltődés volt. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy elmondjam nem minden hotelnek van olyan bicikli állománya, mint ami Önöknek, így a hosszú túra után sem fájdult meg egyik testrészünk sem. Először jártam Önöknél és másodszor Zalakaroson, nagyon elégedett vagyok bátran merem ajánlani minden korosztály számára hotelüket. Köszönettel Szabina és Krisztián az 509-es szoba egykori lakói.
  Hotel Karos Spa****
  2017-04-19 12:28:40
  Kedves Szabina! Köszönjük értékelését! Nagy örömünkre szolgál, hogy jól érezték magukat szállodánkban. Várjuk vissza sok szeretettel! Üdvözlettel: Hotel Karos Spa
 • Zsámboki Józsefné
  2017. 04. 03. 21:23
  Kedves Karos Spa!
  Családi körben 2 éjszakát töltöttünk Önöknél március utolsó és április első napján. Nagyon tetszett a szoba és berendezése, finomak voltak az ételek, bőséges volt a választék. A pincérek gyorsak és kedvesek voltak, csakúgy, mint a recepciósok. Nagyon jól éreztük magunkat. Már többször voltunk Önöknél, és remélem, hogy még sokszor élvezhetjük az Önök vendégszeretetét.

  Üdvözlettel: 805 és 807-es szoba lakói
  Hotel Karos Spa****
  2017-04-04 09:13:02
  Kedves Zsámboki Józsefné! Köszönjük értékelését! Nagyon örülünk annak, hogy ilyen jól érezték magukat szállodánkban s reméljük, hogy a közeljövőben ismét vendégeink közt köszönthetjük Önöket! Üdvözlettel: Hotel Karos Spa
 • Balázs Györgyné
  2017. 03. 27. 17:14
  Kedves Karos Spa!
  3 napot töltöttünk Önöknél. Nagyon jól éreztük magunkat. Tiszták, tágasak a szobák, kényelmes az ágy. A wellness részleg is nagyon tetszett, működtek az ,,élmények.,, Finomak voltak az ételek, bőséges a választék. Mindenki segítőkész és kedves volt. Köszönjük! Ide máskor is jövünk!

  Üdvözlettel 425 és 426-s szoba lakói
  Hotel Karos Spa****
  2017-03-28 09:11:49
  Kedves Balázs Györgyné! Köszönjük értékelését, dicsérő szavait Kollégáim nevében is! Nagy örömünkre szolgál, hogy ilyen kellemesen érezték magukat szállodánkban s reméljük, hogy a jövőben ismét vendégünkként köszönthetjük! Várjuk vissza sok szeretettel! Üdvözlettel: Hotel Karos Spa
 • Tóth Viktor
  2016. 12. 28. 01:13
  Kedves Karos Spa!

  Karácsony előtt töltöttünk három napot Önöknél és nagyon jó élményekkel távoztunk. A wellnes részleg nagyon igényes és gondozott, külön öröm volt, hogy a kinti medence is üzemelt még! A szobánk tiszta és tágas volt, meglepetésünkre még kád is volt a fürdőszobában, erre nem számítottunk. Nagyon finomak voltak az ételek, a reggeli kimondottan bőséges és sokszínű volt, a pincérek és a teljes személyzet profin dolgozott. Elismerésünk ehhez a magas szintű vendéglátáshoz, hamarosan újra találkozunk!!!!
  Hotel Karos Spa****
  2016-12-28 15:51:08
  Kedves Tóth Viktor Úr! Köszönjük értékelését, dicsérő szavait kollégáink nevében. Várjuk vissza Önöket sok szeretettel! Üdvözlettel: Hotel Karos Spa - marketing
 • Galambos Melinda
  2016. 12. 25. 20:40
  Kedves Karos Spa!

  Ez évben második alkalommal járunk Önöknél. Jelenleg a karácsonyi ünnepeket töltjük itt. Minden szolgáltatással teljes mértékben elégedettek vagyunk, de ezúton ki szeretném emelni az étterem kedves felszolgálóját, Imrét! Nagyon kedves, barátságos és határtalan vendégszeretete van. Mondhatom manapság ez nagyon ritka. Köszönet a figyelmességéért, és kedvességéért, amit Tőle kaptunk a párommal.

  Üdvözlettel: 573-as szoba :)
  Hotel Karos Spa****
  2016-12-27 08:21:10
  Kedves Galambos Melinda! Mindig örömmel olvassuk, ha szállodánkkal és szolgáltatásainkkal kedves Vendégeink meg vannak elégedve. Nagyon örülünk, hogy hozzájárulhattunk ahhoz, hogy kellemes pihenésben legyen részük az ünnepek alatt. Természetesen Imrének továbbítani fogjuk kedves szavait, melyet ezúton köszönünk az Ő nevében is. Reméljük hamarosan ismét ellátogatnak hozzánk, várjuk Önöket nagy szeretettel! Üdvözlettel: Hotel Karos Spa csapata
 • Bátori Imre
  2016. 12. 08. 00:00 (Budapest)
  Előző látogatásunk alkalmából, sajnos néhány dolgot kifogásoltam Önöknél. Úgy gondolom, az a korrekt, hogy azt is jelzem, ha minden rendben van. Most hétvégén töltöttünk három napot, kedvenc hazai szállodánkban. Örömmel tapasztaltuk, hogy elkészült, szép és tágas lett a szauna, ill. előtere, megújult a merülő medence. Működött a kinti medence -télen különösen szeretjük-, és szuper led TV-k kerültek a szobákba. Annak is nagyon örültünk, hogy pénteken nyújtott ideig lehetett igénybe venni az összes uszodai szolgáltatást, a szaunával együtt. Ezt máskor is szívesen vennénk ( a konga nélkül is ). Köszönjük szépen, hogy még eredményesebbé tudták tenni, az egyébként rendkívül szűkös szabadidőnk, hasznos eltöltését !