Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?

Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Kalmár-Birinyi Edit
  2017. 04. 24. 00:00 (Zalaegerszeg)
  Ezúton szeretnénk megköszönni azt a nagyszerű és önzetlen munkát, amivel idén is munkatársaival együtt megszervezte a XXIII. Infekciókontroll Konferenciát. A résztvevők visszajelzései alapján a szálloda kényelme és a szabad programok is kimagasló élményt nyújtottak. Kérem, adja át Szabó Gábor front office manager, Mihály Klaudia corporate sales manager és Börczi Balázs F&B director, illetve valamennyi munkatársának köszönetünket, munkájukhoz kitartást és jó egészséget kívánunk!
 • Mánya Szabina
  2017. 04. 18. 14:03
  Kedves Karos Spa!
  Tegnap köszöntünk el Önöktől 10 óra körül, csodálatos és pihentető négy napot töltöttünk el vőlegényemmel Önöknél. Ez egy igazi tavaszi szünet volt felnőtt módra. Szeretném elmondani mennyire jól éreztük magunkat. A recepciós kollégák felkészülten, készségesen és nagyon kedvesen kezelték minden kérdésünket. A szobánk az 5. emeleten volt, gyönyörű panoráma tárul elénk minden reggel. Szuper a wellness rész, igazi kikapcsolódásra alkalmas. Külön öröm volt, hogy a kora tavaszi időjárás ellenére a bátrabbak( köztük mi is) kiúszhattunk a kinti részbe, a víz hőfoka szuper volt úszáshoz, így még sem fáztunk meg. Igaz nekünk nincs gyermekünk, de ahogy láttuk a sok kisgyermekes családra is gondoltak, rengeteg program lehetőséget kínáltak nekik. Varga Feri- Balássy Betty "mini koncertért" külön köszönet nagyon tetszett. Az ételek kifogástalanok voltak és frissek, szemnek és szájnak ínycsiklandozóak. Minden elismerésem a szakácsnak, aki finom nyúl combot is biztosított a vendégek részére isteni volt. :) A pincérek és az összes kolléga akivel találkoztunk mind mind igazán kedvesek voltak és lesték minden kívánságunkat. Biciklit is béreltünk, és egy nagyot túráztunk a környéken a szomszéd faluig is eljutottunk, testi lelki feltöltődés volt. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy elmondjam nem minden hotelnek van olyan bicikli állománya, mint ami Önöknek, így a hosszú túra után sem fájdult meg egyik testrészünk sem. Először jártam Önöknél és másodszor Zalakaroson, nagyon elégedett vagyok bátran merem ajánlani minden korosztály számára hotelüket. Köszönettel Szabina és Krisztián az 509-es szoba egykori lakói.
  Hotel Karos Spa****
  2017-04-19 12:28:40
  Kedves Szabina! Köszönjük értékelését! Nagy örömünkre szolgál, hogy jól érezték magukat szállodánkban. Várjuk vissza sok szeretettel! Üdvözlettel: Hotel Karos Spa
 • Zsámboki Józsefné
  2017. 04. 03. 21:23
  Kedves Karos Spa!
  Családi körben 2 éjszakát töltöttünk Önöknél március utolsó és április első napján. Nagyon tetszett a szoba és berendezése, finomak voltak az ételek, bőséges volt a választék. A pincérek gyorsak és kedvesek voltak, csakúgy, mint a recepciósok. Nagyon jól éreztük magunkat. Már többször voltunk Önöknél, és remélem, hogy még sokszor élvezhetjük az Önök vendégszeretetét.

  Üdvözlettel: 805 és 807-es szoba lakói
  Hotel Karos Spa****
  2017-04-04 09:13:02
  Kedves Zsámboki Józsefné! Köszönjük értékelését! Nagyon örülünk annak, hogy ilyen jól érezték magukat szállodánkban s reméljük, hogy a közeljövőben ismét vendégeink közt köszönthetjük Önöket! Üdvözlettel: Hotel Karos Spa
 • Balázs Györgyné
  2017. 03. 27. 17:14
  Kedves Karos Spa!
  3 napot töltöttünk Önöknél. Nagyon jól éreztük magunkat. Tiszták, tágasak a szobák, kényelmes az ágy. A wellness részleg is nagyon tetszett, működtek az ,,élmények.,, Finomak voltak az ételek, bőséges a választék. Mindenki segítőkész és kedves volt. Köszönjük! Ide máskor is jövünk!

  Üdvözlettel 425 és 426-s szoba lakói
  Hotel Karos Spa****
  2017-03-28 09:11:49
  Kedves Balázs Györgyné! Köszönjük értékelését, dicsérő szavait Kollégáim nevében is! Nagy örömünkre szolgál, hogy ilyen kellemesen érezték magukat szállodánkban s reméljük, hogy a jövőben ismét vendégünkként köszönthetjük! Várjuk vissza sok szeretettel! Üdvözlettel: Hotel Karos Spa
 • Tóth Viktor
  2016. 12. 28. 01:13
  Kedves Karos Spa!

  Karácsony előtt töltöttünk három napot Önöknél és nagyon jó élményekkel távoztunk. A wellnes részleg nagyon igényes és gondozott, külön öröm volt, hogy a kinti medence is üzemelt még! A szobánk tiszta és tágas volt, meglepetésünkre még kád is volt a fürdőszobában, erre nem számítottunk. Nagyon finomak voltak az ételek, a reggeli kimondottan bőséges és sokszínű volt, a pincérek és a teljes személyzet profin dolgozott. Elismerésünk ehhez a magas szintű vendéglátáshoz, hamarosan újra találkozunk!!!!
  Hotel Karos Spa****
  2016-12-28 15:51:08
  Kedves Tóth Viktor Úr! Köszönjük értékelését, dicsérő szavait kollégáink nevében. Várjuk vissza Önöket sok szeretettel! Üdvözlettel: Hotel Karos Spa - marketing
 • Galambos Melinda
  2016. 12. 25. 20:40
  Kedves Karos Spa!

  Ez évben második alkalommal járunk Önöknél. Jelenleg a karácsonyi ünnepeket töltjük itt. Minden szolgáltatással teljes mértékben elégedettek vagyunk, de ezúton ki szeretném emelni az étterem kedves felszolgálóját, Imrét! Nagyon kedves, barátságos és határtalan vendégszeretete van. Mondhatom manapság ez nagyon ritka. Köszönet a figyelmességéért, és kedvességéért, amit Tőle kaptunk a párommal.

  Üdvözlettel: 573-as szoba :)
  Hotel Karos Spa****
  2016-12-27 08:21:10
  Kedves Galambos Melinda! Mindig örömmel olvassuk, ha szállodánkkal és szolgáltatásainkkal kedves Vendégeink meg vannak elégedve. Nagyon örülünk, hogy hozzájárulhattunk ahhoz, hogy kellemes pihenésben legyen részük az ünnepek alatt. Természetesen Imrének továbbítani fogjuk kedves szavait, melyet ezúton köszönünk az Ő nevében is. Reméljük hamarosan ismét ellátogatnak hozzánk, várjuk Önöket nagy szeretettel! Üdvözlettel: Hotel Karos Spa csapata
 • Bátori Imre
  2016. 12. 08. 00:00 (Budapest)
  Előző látogatásunk alkalmából, sajnos néhány dolgot kifogásoltam Önöknél. Úgy gondolom, az a korrekt, hogy azt is jelzem, ha minden rendben van. Most hétvégén töltöttünk három napot, kedvenc hazai szállodánkban. Örömmel tapasztaltuk, hogy elkészült, szép és tágas lett a szauna, ill. előtere, megújult a merülő medence. Működött a kinti medence -télen különösen szeretjük-, és szuper led TV-k kerültek a szobákba. Annak is nagyon örültünk, hogy pénteken nyújtott ideig lehetett igénybe venni az összes uszodai szolgáltatást, a szaunával együtt. Ezt máskor is szívesen vennénk ( a konga nélkül is ). Köszönjük szépen, hogy még eredményesebbé tudták tenni, az egyébként rendkívül szűkös szabadidőnk, hasznos eltöltését !
 • Gombás Gabriella
  2016. 12. 08. 00:00 (Kaposvár)
  Szüleim ötvenedik házassági évfordulóját ünnepeltük a szállodában. Profi volt a csapat a szervezéstől a kivitelezésig (tényleg mindenre odafigyeltek, egyeztettek a családdal). A terem gyönyörűen fel volt díszítve, a pincérek lesték mindenki óhaját. Négy órás ünneplés során mindent megkaptunk ami szem-szájnak ingere, gördülékenyen ment minden. Az ételek kellően melegek voltak, az italok behűtve, az üres poharakat egy pillanat alatt elvitték az asztalról. Hálás köszönet a szállodának! Hotel Karos Spat ajánlom mindenkinek a jeles napok megünneplésére! Ünneplés utáni wellness pihenésre sem lehet egy rossz szavam sem. Már várom, hogy mikor mehetünk legközelebb! Távozáskor a szálloda igazgatója üdvözölte szüleimet! Rendívül szép gesztus volt Tőle! A szálloda káprázatos ünnepi fényben díszeleg.
 • Géringer Zsolt
  2016. 11. 03. 20:37
  Első alkalommal, de biztosan nem utoljára pihentünk a Karos Spa hotelben. Feleségemmel és négy gyermekemmel töltöttünk el 3 napot egy családi szobában. Pihenni nem volt időnk, mert a hotel dolgozói rengeteg programmal és szolgáltatással készültek a vendégek szórakoztatására. Nagyon jól éreztük magunkat. Külön kiemelném az animátor (Virág) munkáját, aki minden gyerkőc kedvében járt. Köszönet minden munkatársnak !!! Még találkozunk :-)
  Hotel Karos Spa****
  2016-11-08 13:24:54
  Kedves Zsolt! Köszönjük bejegyzését! Nagyon örülünk annak, hogy ilyen jól érezték magukat szállodánkban és várjuk vissza Önöket sok szeretettel! Üdvözlettel Hotel Karos Spa
 • Dr Dobrai Ėva
  2016. 03. 15. 12:18
  Kedves "Hotel Karos Spa" !
  Második alkalommal pihentünk egy hosszú hétvėgén Önöknél, s az első alkalom élményeit most barátainkkal is megosztottuk.
  Köszönjük a felejthetetlen napokat, a szálloda nyújtotta lehetőségek igazi pihenést, kikapcsolódást adtak mindannyiónknak. Fantasztikus a wellnes, a thermalmedence, s külön köszönet a konyhának a gastronómiai élményeinkhez.
  S utoljára, de nem utolsósorban köszönet a készséges és mosolygós személyzetnek, akik közül Nagy Imre és Kálmán Évi felszógálókat külön is kiemelnénk.
  Biztosan visszatérünk...
  Üdvözlettel, Dr Orbán Zoltán és családja
  Hotel Karos Spa****
  2016-03-16 09:25:27
  Kedves Dr. Dobrai Éva! Köszönjük kedves szavait kollégáim nevében is! Nagy örömünkre szolgál, hogy ilyen jól érezték magukat szállodánkban s reméljük, hogy a jövőben még számtalan alkalommal vendégünkként köszönthetjük Önöket! Várjuk vissza sok szeretettel! Üdvözlettel: Hotel Karos Spa
Elindult a Hotel Karos Spa Hűségprogram! Regisztrációja után azonnal 3 000 bónuszponttal jutalmazzuk!
Regisztrálok!