Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Bíróné Máté Kornélia
  2010. 08. 04. 10:43
  Kedves Vezetőség! Nagyon köszönjük a szíves vendéglátást, amit július végén élvezhettünk önöknél. Baba-apartszobát kaptunk: a kislányom és én is rettenetesen örültünk a baba-felszereléseknek. A játszószoba csupa minőségi játékával nagyon ideális a piciknek és a nagyobbaknak egyaránt. Az animáció külön tetszett, szinte minden programon aktivizáltuk magunkat! Jövőre ugyanitt ismét!Bíróné és családja
 • Nagyné Hegedűs Helga
  2010. 07. 14. 13:27
  Néhány napja jöttünk haza a szállodából. Külön köszönet a lelkes animátoroknak, Monának és Bobbinak a mini diszkókért. A lányaim oda voltak, meg vissza. Szuper jó a medencetér, a külső strand fantasztikus. Az ebédes megoldás megkönnyítette a helyzetünket. Egy negatívum volt, sikerült néhány nap alatt 2 kg-ot híznom. Hamarosan visszatérünk, csak így tovább!
 • D. Mária
  2010. 06. 14. 11:29
  Idén megyünk önökhöz harmadjára, már nagyon várjuk. Első alkalommal még hárman voltunk, én 5. hónapos terhes voltam. Tavaly a minilány miatt baba apartszobát vettünk igénybe, tökéletes volt. Idén is augusztus elején látogatjuk meg önöket, ismét négyen, a négyéves fiam már minden nap emlegeti az "almakártyás" szállodát, ahová megyünk nyaralni. Tökéletes, tiszta, kellemes szálloda, gyerekekkel ideális, kiváltképp, ha négykézlábazó minik is vannak a családban. Szerencsére a szálloda még nem hódolt be az "európai trendnek" és nem engednek be semmilyen háziállatot. Nekem ez az alapfeltételek közé tartozik.
  üdvözlettel
  4 rajongójuk
 • Weber Ferenc
  2010. 06. 11. 14:19
  üdvözlök mindenkit!

  úgy tűnt, hogy egy európai ország európai szállodájába foglalok szobát...sajnos "háziállatot" nem fogadnak, így Európa más országába megyek hétvégézni, mivel a macskaméretű kutyámat kötelezően fogadják mindenhol.
  Egy dolgot nem értek, minden eszközzel megpróbálunk vendéget fogni és ugyanakkor a minimális trendeket felrúgjuk és balkáni hozzáállást tanúsítunk adott helyzetekben.
  Hotel Karos Spa****superior
  2015-05-19 15:28:53
  Kedves Vendégeink! Mindig nagy örömömre szolgál, ha leendő- vagy törzsvendégeink használják a honlapunk és az internet adta lehetőségeket és bejegyzéseikkel illetik vendégkönyvünket. Kedves Weber úr! Köszönjük hozzászólását! Nagyon sajnálom, hogy szállodánkat azért nem választotta, mert háziállatot nem fogadunk. Sajnos a korábbi tapasztalatok, illetve a vendégeink körében végzett felmérés alapján hozták meg tulajdonosaink ezt a döntést és ez alól nem tudunk kivételt tenni. Remélem, hogy ettől függetlenül hamarosan Vendégeinkként üdvözölhetjük önöket! Köszönjük Mária hozzászólását! Természetesen örömmel várjuk vissza önöket Szállodánkba! üdvözlettel: Gyutai-Szalay Nikoletta értékesítési igazgató
 • B. Katalin
  2010. 03. 26. 06:54
  T. Karos Spa Vezetőség!
  T. nyaralni vágyó családok!

  Mi idén jártunk második alkalommal a Karos Spa-ban és még megyünk is!

  Csodálatos élményben volt részünk. Március 19-21-ig a Minimaxos hétvégén vettünk részt, 8 éves lányunkkal. én jelenleg 6 hónapos "terhes" vagyok, Júniusra várjuk második leánykánk érkezését.
  így is minden szempontból tökéletes volt a kiszolgálás, az étkezés, a szoba, a tisztaság, és mind3en...
  Nyáron az apart részben szálltunk meg, most egyszerűbb szobát kértünk, mindkettő megfelelt hármónknak. Nyárra tervezzük újabb immár 4 fős nyaralásunkat és biztos vagyok benne, hogy nem lesz rossz élményünk!
  Mindenkinek szép tavaszt és kellemes nyarat és nyaralást kívánok!
  B. Kata
 • Nagy Károly
  2010. 03. 17. 12:44
  Március 15.-ei hosszú hétvégét töltöttük el a szállodában és nagyon jól éreztük magunkat. Az ételek rendben és bőségesek voltak. A szoba és fürdőszoba tiszta és kifogástalan. A rendezett programok a kisfiunknak nagyon tetszetek (játszóház, kézműves foglalkozás, bábszínház stb.).
  Ha alkalom lesz, rá újra jövünk!Nagy Család

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként szállodánk ajánlatairól, akcióiról.

Vendégeink véleménye