Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?

Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • KM-NM
  2009. 01. 05. 19:27
  Gratulálni szeretnénk a remek szilveszteri programokért, és egyben szeretnénk megköszönni ezek megszervezését.
  Nagyon jó hangulatú szilvesztert töltöttünk el önöknél. A zenekarok kiválóak voltak, bár a hallban lévőre kicsit sokat kellett várni, hogy végre zenélni kezdjenek. De addig a másik kettő zenéjét élvezhettük, és jót táncolhattunk a lenti étteremben.
  Az ételek rendkívül ízletesek voltak, a dekorációk, díszítések hozzájárultak az ünnepi hangulat megteremtéséhez.
  Meglepetés volt számunkra az uszoda galériáján zajló ezoterikus program. A szervezők ötletessége lehetővé tette, hogy ne kelljen a fürdőzést megszakítva kimenni az uszodából, inkább helybe hozták a programot. Hátborzongató volt, ahogy pár sor írásból a "vesénkbe láttak".
  Az is kellemesen meglepő volt számomra, hogy külföldi barátom számára nem nekem kellett fordítanom az asztológiát és a jóslást, hanem a hölgyek elmondták neki németül és angolul is.
  Az éjféli tüzijáték is fantasztikus volt, egészen újfajta, eddig még nem látott mintázatok is kirajzolódtak az égbolton.
  A szálloda személyzete nagyon kedves,udvarias és segítőkész volt.
  Barátaimnak Magyarországon és Lengyelországban egyaránt ajánlani fogom ezt a szállodát.
 • Csapó Krisztina
  2008. 11. 18. 14:55
  Egy csodálatos héttel ajándékoztak meg bennünket! Köszönjük az udvarias és segítőkész kiszolgálást, a nagyszerű étkeket, valamint az ajándékba kapott szülinapi tortát is a pezsgővel.Mindez az élmény talán elegendő lesz a hosszú téli napok átvészeléséhez, hogy aztán újra ellátogathassunk önökhöz. Kriszta&Csaba
 • Szabad Vera
  2008. 09. 20. 21:33
  A héten jöttünk haza a szállodából, ahol ismét remekül éreztük magunkat.
  A Karos Spa csodálatos, a személyzet igazán kedves és az ellátás is nagyon jó volt.
 • Vaczula Dóra
  2008. 08. 07. 12:36
  Múlt héten voltunk a szállodában, nagyon jól éreztük magunkat!
  Jövőre ismét megyönk :)
  Levi, Félix, Dóra
 • Airizer Csabáné
  2008. 06. 14. 21:54
  Tisztelt Karos Spa Szálloda!
  Tegnap jöttünk haza önöktöl és ismét felejhetetlen élményben volt részünk. Már 3 éve járunk rendszeresen, és mindig nagyon jól érezzük magunkat. Megérkezve olyan érzés mintha haza érnénk. Mindig kedvesen fogadnak a Recepciósok kifogástalan a hozzáállásuk. Az étteremben mindig finom és bőséges a választék. A pincérek nagyon kedvesek és udvariasak. Még is van egy kedvencünk (Dani Máté) ő az első számú kedvencünk. Mindig figyeli a vendégek kívánságát. Nagyon udvarias és profi felszolgáló.
  öröm önökhöz menni. Már alig várjuk, hogy ismét a szálloda vendégei lehessünk
  További sok sikereket kívánunk. Mi tovább adjuk az önök jó hírét.
  Tisztelettel egy elégedett vendég Airizerné Andi és férje Csabi
 • Andi&Laci
  2008. 02. 05. 19:41
  Tisztelt Hotel Karos Spa!

  Felejthetetlen élmény volt számunkra az elmúlt hétvége!
  A személyzet nagyon kedves és segítőkész, a szálloda csodálatos, a szoba tiszta és rendezett. A hidromaszázs medencék, a szaunák és a jégkamra igazi kikapcsolódást nyújtottak. A barátnőm még az aqua fitnessen is részt vett, amit nagyon élvezett.
  Az éttermi kínálatban minden megtalálható ami szem szájnak ingere:)
  Egyszóval minden tökéletes volt!!!
  Köszönjök Hotel Karos Spa! Ide biztosan még visszatérünk.
  Andi&Laci
 • Vanda2002
  0000. 00. 00. 00:00
  A szobák szépek, tágasak, tiszták. Külön kiemelném az animációs programokat, mind a felnőtt, mind a gyerekprogramok tekintetében. A csomagajánlatban benne volt egy családi ebéd, melyért külön köszönet, így a gyermek - aki a reggelinél alig eszik valamit - meleg ételt tud ebédelni. (egyébként egész nap nassolna). Nagyon jó ötlet!
  A wellnes részlegben minden korosztály megtalálja a saját szórakozását, magunk részéről a szaunát részesítjük előnyben, szuper szeánszokat élvezhettünk, közvetlenül utána azonban nagyon hiányzott egy csendes, relaxációra alkalmas pihenő tér.
 • Kalamár-Birinyi Edit
  0000. 00. 00. 00:00 (Zalaegerszeg)
  Szeretnénk megköszönni azt az áldozatos munkát, amivel idén is munkatársaival együtt megszervezte a XXII. Infekciókontroll Konferenciát. A résztevők visszajelzései alapján az elhelyezés körülményei és a szabad program is kimagasló élményt nyújtott. Kérem, adja át Mihály Klaudia corporate sales manager, Börczi Balázs F&B director, illetve valamennyi munkatársának köszönetünket, munkájukhoz kitartást és nagyon jó egészséget kívánunk!
 • Bátori Imre
  0000. 00. 00. 00:00 (Budapest)
  Előző látogatásunk alkalmából, sajnos néhány dolgot kifogásoltam Önöknél. Úgy gondolom, az a korrekt, hogy azt is jelzem, ha minden rendben van. Most hétvégén töltöttünk három napot, kedvenc hazai szállodánkban. Örömmel tapasztaltuk, hogy elkészült, szép és tágas lett a szauna, ill. előtere, megújult a merülő medence. Működött a kinti medence -télen különösen szeretjük-, és szuper led TV-k kerültek a szobákba. Annak is nagyon örültünk, hogy pénteken nyújtott ideig lehetett igénybe venni az összes uszodai szolgáltatást, a szaunával együtt. Ezt máskor is szívesen vennénk ( a konga nélkül is ). Köszönjük szépen, hogy még eredményesebbé tudták tenni, az egyébként rendkívül szűkös szabadidőnk, hasznos eltöltését !
 • jagi88
  0000. 00. 00. 00:00
  November 25-26-át töltöttük a Karos-Spa Hotelben. Köszönjük a lehetőséget, nagyon kellemesen kikapcsolódtunk. A gyümölcskosár igazi meglepetésként ért. Ezen kívül azt a színvonalat kaptuk, amelyre számítottunk, beleértve a változatos félpanziót, a jégkutat, szaunákat. Érdemes volt 200 km-t utaznunk! Hálás köszönettel a foglalásban nyújtott segítségért: