Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?

Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Kalamár-Birinyi Edit
  0000. 00. 00. 00:00 (Zalaegerszeg)
  Szeretnénk megköszönni azt az áldozatos munkát, amivel idén is munkatársaival együtt megszervezte a XXII. Infekciókontroll Konferenciát. A résztevők visszajelzései alapján az elhelyezés körülményei és a szabad program is kimagasló élményt nyújtott. Kérem, adja át Mihály Klaudia corporate sales manager, Börczi Balázs F&B director, illetve valamennyi munkatársának köszönetünket, munkájukhoz kitartást és nagyon jó egészséget kívánunk!
 • Bátori Imre
  0000. 00. 00. 00:00 (Budapest)
  Előző látogatásunk alkalmából, sajnos néhány dolgot kifogásoltam Önöknél. Úgy gondolom, az a korrekt, hogy azt is jelzem, ha minden rendben van. Most hétvégén töltöttünk három napot, kedvenc hazai szállodánkban. Örömmel tapasztaltuk, hogy elkészült, szép és tágas lett a szauna, ill. előtere, megújult a merülő medence. Működött a kinti medence -télen különösen szeretjük-, és szuper led TV-k kerültek a szobákba. Annak is nagyon örültünk, hogy pénteken nyújtott ideig lehetett igénybe venni az összes uszodai szolgáltatást, a szaunával együtt. Ezt máskor is szívesen vennénk ( a konga nélkül is ). Köszönjük szépen, hogy még eredményesebbé tudták tenni, az egyébként rendkívül szűkös szabadidőnk, hasznos eltöltését !
 • jagi88
  0000. 00. 00. 00:00
  November 25-26-át töltöttük a Karos-Spa Hotelben. Köszönjük a lehetőséget, nagyon kellemesen kikapcsolódtunk. A gyümölcskosár igazi meglepetésként ért. Ezen kívül azt a színvonalat kaptuk, amelyre számítottunk, beleértve a változatos félpanziót, a jégkutat, szaunákat. Érdemes volt 200 km-t utaznunk! Hálás köszönettel a foglalásban nyújtott segítségért:
Elindult a Hotel Karos Spa Hűségprogram! Regisztrációja után azonnal 3 000 bónuszponttal jutalmazzuk!
Regisztrálok!