Impresszum

  • Cégnév: KAROSINVEST Idegenforgalmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság – Hotel Karos Spa****
  • Képviseli: Üsztöke Botond – vezérigazgató
  • Székhely: 8749 Zalakaros, Alma u. 1.
  • Postacím: 8749 Zalakaros, Alma u. 1.
  • Telefon:  +36 93 542 550
  • E-mail: sales@karos-spa.hu
  • Adószám: 12955134-2-20
  • Cégjegyzékszám: 20-10-040269
  • Bankszámlaszám: 1840 0010 - 1000 0231 - 1275 2488

A weboldal grafikai és tartalmi elemei a Karosinvest Zrt. tulajdonát képezik. Nem másolható, illetve használható fel a Karosinvest Zrt. engedélye és beleegyezése nélkül.

A Karosinvest Zrt. weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a Karosinvest Zrt. akaratától és ráhatásától függetlenül változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik, a Karosinvest Zrt. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.

A Karosinvest Zrt. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse, nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Karosinvest Zrt. kizárja.

A Karosinvest Zrt. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez Karosinvest Zrt. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

A honlappal kapcsolatos észrevételek:
Az oldal esetleges hibás működésével kapcsolatos észrevételeit a marketing@karos-spa.hu címre küldje. Telefon: +36 93 542 517

A weboldal tartalmával kapcsolatos észrevételeit a marketing@karos-spa.hu címre küldheti. Köszönjük, hogy meglátogatta oldalunkat!