Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?

Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • B. Katalin
  2010. 03. 26. 06:54
  T. Karos Spa Vezetőség!
  T. nyaralni vágyó családok!

  Mi idén jártunk második alkalommal a Karos Spa-ban és még megyünk is!

  Csodálatos élményben volt részünk. Március 19-21-ig a Minimaxos hétvégén vettünk részt, 8 éves lányunkkal. én jelenleg 6 hónapos "terhes" vagyok, Júniusra várjuk második leánykánk érkezését.
  így is minden szempontból tökéletes volt a kiszolgálás, az étkezés, a szoba, a tisztaság, és mind3en...
  Nyáron az apart részben szálltunk meg, most egyszerűbb szobát kértünk, mindkettő megfelelt hármónknak. Nyárra tervezzük újabb immár 4 fős nyaralásunkat és biztos vagyok benne, hogy nem lesz rossz élményünk!
  Mindenkinek szép tavaszt és kellemes nyarat és nyaralást kívánok!
  B. Kata
 • Nagy Károly
  2010. 03. 17. 12:44
  Március 15.-ei hosszú hétvégét töltöttük el a szállodában és nagyon jól éreztük magunkat. Az ételek rendben és bőségesek voltak. A szoba és fürdőszoba tiszta és kifogástalan. A rendezett programok a kisfiunknak nagyon tetszetek (játszóház, kézműves foglalkozás, bábszínház stb.).
  Ha alkalom lesz, rá újra jövünk!Nagy Család
 • kpetronell
  2010. 02. 15. 21:36
  4 napot töltöttünk el a szállodában,összességében jól éreztük magunkat,pozitív élményekkel távoztunk.Néhány építő jellegű kiritikával azért élnék:
  1. az uszoda részleg levegőjének hőmérséklete lehetne pár fokkal melegebb (több, velünk együtt pihenő vendég egyöntetű vélemény alapján), ugyanúgy vonatkozik ez a medencék vízhőmérsékletére. Téli mínuszokban vizes fürdőruhákban való pihenésnél bizony többen dideregtünk.....
  2. a szaunáknál többszor bokáig tocsogtunk a vízben,feltakarítására naponta többször lehetne figyelmet fordítani
  3. a parkolóért plusz felárat számolnak, ami a hotel saját parkolója
 • Dani Orsolya
  2010. 02. 14. 15:32
  Mi 2 alkalommal voltunk ebben a szállodában, és csodálatosan éreztük magunkat. Rengeteg volt az étel, nagy volt a kínálat. Az itt dolgozók is nagyon kedvesek voltak, ha valamire szükségünk volt és szóltunk, azonnal jöttek és segítettek. A falakkal semmi probléma nem volt. A medencék gyönyörűen tisztán voltak tartva. Igaz, hogy mi még 2009 nyarán voltunk itt legutóbb, de idén nyáron is megyünk, és nem vesszük figyelembe a rosszmájú megjegyzéseket. Mi nagyon meg voltunk elégedve, mindenkinek csak ajánlani tudjuk. A parkolás igaz, hogy nem volt könnyű, de egyáltalán nem volt annyira elviselhetetlen és megoldhatatlan feladat, (mivel rengeteg a parkolóhely) mint ahogy azt Vikianyus írta. Szerintem egy szegedi család véleménye lesz a mérvadó.
 • Czeglédi Nóra
  2010. 01. 13. 15:12
  Tegnap érkeztünk haza önöktől és tényleg remekül éreztük magunkat.Végre pihentünk egy nagyot.
  Viki, köszönjük a tornát!
  Tavasszal ismét jövünk!
 • Pujáné Török Judit
  2009. 08. 08. 19:30
  Remekül éreztük magunkat önöknél az elmúlt héten. A kifogástalan tisztaság, finom ételek, remek gyermekprogramok és sportlehetőség mellett ez főként az összes dolgozó mosolygós, kedves viselkedésének köszönhető. Köszönjük: Puja család
 • dr.horvázh attila
  2009. 08. 04. 10:53
  Tegnap értunk haza,a koszt nagyon jo volt,a gyermekprogramok szintén.a gyermek-uszásoktatás András vezetésével nagyon tetszett.koszonjuk szépen!a pincérek is mosolyogtak...
 • ildi
  2009. 07. 18. 19:17
  Ma értünk haza ebből a nagyon kellemes hotelbol. az összes pincérnek dicséret!! a szobák nagyon kényelmesek az ellátás kiváló!
 • Pocsaji Tirca
  2009. 07. 11. 14:56
  Hamarosan megyek a hotelbe és már nagyon várom.A nagymamámmal meg az egyik barátnőmmel fogok menni,remélem jó lesz.
 • Herbély Alexandra
  2009. 06. 01. 11:29
  én apukámmal,a testvéremmel és a nevelőanyámmsl voltam önöknél még Decemberben tavaly.Felejthetetlen élmény volt és még megyünk is , de most anyukámmal megyek, mert ő még nem volt, de nagyon fogja élvezni.A személyzet nagyon kedves volt és a reggeliket is imádtam.Sajnáltam amikor mentünk haza, mert legszívesebben ott maradtam volna még 1 hétig:)Ez eddig a legjobb szálloda ahova mentünk.Csak így tovább!!!
Február 21-tól MEGÚJULT uszoda és szaunavilággal várjuk kedves Vendégeinket! A felújítás ideje alatt belépőt biztosítunk a Zalakarosi Fürdőbe.
Bővebben