Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?

Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Dani Orsolya
  2010. 02. 14. 15:32
  Mi 2 alkalommal voltunk ebben a szállodában, és csodálatosan éreztük magunkat. Rengeteg volt az étel, nagy volt a kínálat. Az itt dolgozók is nagyon kedvesek voltak, ha valamire szükségünk volt és szóltunk, azonnal jöttek és segítettek. A falakkal semmi probléma nem volt. A medencék gyönyörűen tisztán voltak tartva. Igaz, hogy mi még 2009 nyarán voltunk itt legutóbb, de idén nyáron is megyünk, és nem vesszük figyelembe a rosszmájú megjegyzéseket. Mi nagyon meg voltunk elégedve, mindenkinek csak ajánlani tudjuk. A parkolás igaz, hogy nem volt könnyű, de egyáltalán nem volt annyira elviselhetetlen és megoldhatatlan feladat, (mivel rengeteg a parkolóhely) mint ahogy azt Vikianyus írta. Szerintem egy szegedi család véleménye lesz a mérvadó.
 • Czeglédi Nóra
  2010. 01. 13. 15:12
  Tegnap érkeztünk haza önöktől és tényleg remekül éreztük magunkat.Végre pihentünk egy nagyot.
  Viki, köszönjük a tornát!
  Tavasszal ismét jövünk!
 • Pujáné Török Judit
  2009. 08. 08. 19:30
  Remekül éreztük magunkat önöknél az elmúlt héten. A kifogástalan tisztaság, finom ételek, remek gyermekprogramok és sportlehetőség mellett ez főként az összes dolgozó mosolygós, kedves viselkedésének köszönhető. Köszönjük: Puja család
 • dr.horvázh attila
  2009. 08. 04. 10:53
  Tegnap értunk haza,a koszt nagyon jo volt,a gyermekprogramok szintén.a gyermek-uszásoktatás András vezetésével nagyon tetszett.koszonjuk szépen!a pincérek is mosolyogtak...
 • ildi
  2009. 07. 18. 19:17
  Ma értünk haza ebből a nagyon kellemes hotelbol. az összes pincérnek dicséret!! a szobák nagyon kényelmesek az ellátás kiváló!
 • Pocsaji Tirca
  2009. 07. 11. 14:56
  Hamarosan megyek a hotelbe és már nagyon várom.A nagymamámmal meg az egyik barátnőmmel fogok menni,remélem jó lesz.
 • Herbély Alexandra
  2009. 06. 01. 11:29
  én apukámmal,a testvéremmel és a nevelőanyámmsl voltam önöknél még Decemberben tavaly.Felejthetetlen élmény volt és még megyünk is , de most anyukámmal megyek, mert ő még nem volt, de nagyon fogja élvezni.A személyzet nagyon kedves volt és a reggeliket is imádtam.Sajnáltam amikor mentünk haza, mert legszívesebben ott maradtam volna még 1 hétig:)Ez eddig a legjobb szálloda ahova mentünk.Csak így tovább!!!
 • Farkasné Molnár Ildikó
  2009. 02. 24. 20:03
  én az önöknél eltöltött 5 napról csak legekben tudok beszámolni, amiért külön írásban is szeretném kifejezni köszönetemet és elismerésemet! Régen éltem át ilyen fantasztikus napokat és mondhatom ezt azon kis csapat (8 fő) nevében, akikkel együtt voltunk. Szenzációs a Hotel elrendezése, a szobák, az ételek, a szolgáltatás, egyszóval úgy szuper az egész ahogy van. Ellentétben a kettővel alattam író véleményével (aki a nevét sem adta hozzá) azt kérem, hogy maradjanak ilyenek amilyennek megismertük önöket. Kedvesek, figyelmesek szolgálat és segítőkész, mosolygós dolgozók. Hálásan Köszönöm és az első adandó alkalommal és csak is oda fogok(gunk) menni feltöltődni, kikapcsolódni. és természetesen mindenkit jóérzéssel küldök önökhöz pihenni. Jó egészséget és további sok vendéget kívánok szeretettel:Ildikó (Böbe,Kati,Magdi,Gyula,Sanyi, Feri,Laci)
 • Kata, Tibi és Danika
  2009. 02. 01. 13:02
  Nagyon jól éreztük magunkat a szállodában. A személyzet kedves, figyelmes. A szálloda igazán családbarát. A programok kitűnőek. Az ételek fantasztikusak. A 11 hónapos kisfiúnk élvezettel pancsolt a gyermekmedencékben. A játszóház is jól felszerelt. Külön köszönettel tartozunk azért a figyelmességért, hogy tortával emlékeztek meg a születésnapomról. Az eltöltött 4 nap felejthetetlen emlék marad számunkra. Köszönet a szálloda munkatársainak! Kata, Tibi és Danika
 • KM-NM
  2009. 01. 05. 19:27
  Gratulálni szeretnénk a remek szilveszteri programokért, és egyben szeretnénk megköszönni ezek megszervezését.
  Nagyon jó hangulatú szilvesztert töltöttünk el önöknél. A zenekarok kiválóak voltak, bár a hallban lévőre kicsit sokat kellett várni, hogy végre zenélni kezdjenek. De addig a másik kettő zenéjét élvezhettük, és jót táncolhattunk a lenti étteremben.
  Az ételek rendkívül ízletesek voltak, a dekorációk, díszítések hozzájárultak az ünnepi hangulat megteremtéséhez.
  Meglepetés volt számunkra az uszoda galériáján zajló ezoterikus program. A szervezők ötletessége lehetővé tette, hogy ne kelljen a fürdőzést megszakítva kimenni az uszodából, inkább helybe hozták a programot. Hátborzongató volt, ahogy pár sor írásból a "vesénkbe láttak".
  Az is kellemesen meglepő volt számomra, hogy külföldi barátom számára nem nekem kellett fordítanom az asztológiát és a jóslást, hanem a hölgyek elmondták neki németül és angolul is.
  Az éjféli tüzijáték is fantasztikus volt, egészen újfajta, eddig még nem látott mintázatok is kirajzolódtak az égbolton.
  A szálloda személyzete nagyon kedves,udvarias és segítőkész volt.
  Barátaimnak Magyarországon és Lengyelországban egyaránt ajánlani fogom ezt a szállodát.