Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?

Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Simándi Józsefné
  2011. 01. 17. 10:23
  Kedves Karos Spa! Csütörtökön jöttünk haza a szállodából, ahol nagyon jól éreztük magunkat a férjemmel. Meglepetésként kaptuk karácsonyra és szülinapra a beutalót a családom tagjaitól. Köszönjük a sok finom ételt, a fürdő fantasztikus, mindenről csak felsőfokon lehet beszélni. Külön köszönet a meglepetés szülinapi tortáért, nagyon finom volt. A szállodát minden ismerősömnek ajánlani fogom,és ha tehetjük, visszatérünk még.
  üdvözlettel: Simándi család
 • bakó Péterné
  2010. 12. 18. 16:38
  Csak gratulálni tudok a szállodájukhoz, wellnessrészhez,a személyzethez, és 1 szóval mindenhez ami a karos spaban létezik.Jártunk már máshol is, de megsem közelítette ezt a színvonalat.Remélem visszatérünk még,mert nagyon jól éreztük magunkat.
 • Sohonyai Krisztina
  2010. 12. 10. 10:59
  Kedves Karos Spa! Idén már harmadszorra látogattunk el önökhöz és mindig nagy örömmel megyünk, mert minden nagyon fantasztikus a szállódájukban. Egyetlen pici dolog hiányzik csak nagyon. 2007-ben és 2008-ban minden reggel megízlelhettük azt a csodálatosan finom sajtsalátát, aminek az ízét nem lehet elfelejteni. Sajnos idén már nem volt reggelente ez a sajtsaláta. Lehet tudni,mi az oka annak, hogy már nincsen? Esetleg a receptjét nem lehetne valamilyen módon megtudni? Köszönettel: Sohonyai Krisztina
 • Bata Mária és Zsolt
  2010. 10. 09. 14:25
  Mit is mondhatnék? Van mit! Mi a férjemmel nagyon de nagyon jól éreztük magunkat. Döbbenet amit ott élhettünk meg nap mint nap. Kaja bőséges, - bizonyítja a 2 kg felvétel:), Tisztaság osztályon felüli, kiszolgálás készséges. Fürdő fantasztikusan jó volt a víz tiszta. Van egy kis kutyánk, de nekünk nem okozott gondot, hogy nem vihettük magunkkal. Van kutyapanzió is, akinek gondot okoz, hogy kire bízzák a kis kedvencüket. Valószínű nem élveztük volna mi sem, ha több száz kis állattal kellett volna együtt élni a pár nap alatt. értem itt az ugatást, a piszkításukat stb. úgy gondolom, ki lehetett hagyni. Van még egy döbbenetes megjegyzésem, amit eddig nem tapasztaltam és nem szeretnem kihagyni. Köszönöm önöknek! Ez a hozzáállásuk vezet arra, hogy ismét visszatérjünk, de hiszem már többed magammal.
 • Bíróné Máté Kornélia
  2010. 08. 04. 10:43
  Kedves Vezetőség! Nagyon köszönjük a szíves vendéglátást, amit július végén élvezhettünk önöknél. Baba-apartszobát kaptunk: a kislányom és én is rettenetesen örültünk a baba-felszereléseknek. A játszószoba csupa minőségi játékával nagyon ideális a piciknek és a nagyobbaknak egyaránt. Az animáció külön tetszett, szinte minden programon aktivizáltuk magunkat! Jövőre ugyanitt ismét!Bíróné és családja
 • Nagyné Hegedűs Helga
  2010. 07. 14. 13:27
  Néhány napja jöttünk haza a szállodából. Külön köszönet a lelkes animátoroknak, Monának és Bobbinak a mini diszkókért. A lányaim oda voltak, meg vissza. Szuper jó a medencetér, a külső strand fantasztikus. Az ebédes megoldás megkönnyítette a helyzetünket. Egy negatívum volt, sikerült néhány nap alatt 2 kg-ot híznom. Hamarosan visszatérünk, csak így tovább!
 • D. Mária
  2010. 06. 14. 11:29
  Idén megyünk önökhöz harmadjára, már nagyon várjuk. Első alkalommal még hárman voltunk, én 5. hónapos terhes voltam. Tavaly a minilány miatt baba apartszobát vettünk igénybe, tökéletes volt. Idén is augusztus elején látogatjuk meg önöket, ismét négyen, a négyéves fiam már minden nap emlegeti az "almakártyás" szállodát, ahová megyünk nyaralni. Tökéletes, tiszta, kellemes szálloda, gyerekekkel ideális, kiváltképp, ha négykézlábazó minik is vannak a családban. Szerencsére a szálloda még nem hódolt be az "európai trendnek" és nem engednek be semmilyen háziállatot. Nekem ez az alapfeltételek közé tartozik.
  üdvözlettel
  4 rajongójuk
 • Weber Ferenc
  2010. 06. 11. 14:19
  üdvözlök mindenkit!

  úgy tűnt, hogy egy európai ország európai szállodájába foglalok szobát...sajnos "háziállatot" nem fogadnak, így Európa más országába megyek hétvégézni, mivel a macskaméretű kutyámat kötelezően fogadják mindenhol.
  Egy dolgot nem értek, minden eszközzel megpróbálunk vendéget fogni és ugyanakkor a minimális trendeket felrúgjuk és balkáni hozzáállást tanúsítunk adott helyzetekben.
  Hotel Karos Spa****
  2015. 05. 19. 15:28
  Kedves Vendégeink! Mindig nagy örömömre szolgál, ha leendő- vagy törzsvendégeink használják a honlapunk és az internet adta lehetőségeket és bejegyzéseikkel illetik vendégkönyvünket. Kedves Weber úr! Köszönjük hozzászólását! Nagyon sajnálom, hogy szállodánkat azért nem választotta, mert háziállatot nem fogadunk. Sajnos a korábbi tapasztalatok, illetve a vendégeink körében végzett felmérés alapján hozták meg tulajdonosaink ezt a döntést és ez alól nem tudunk kivételt tenni. Remélem, hogy ettől függetlenül hamarosan Vendégeinkként üdvözölhetjük önöket! Köszönjük Mária hozzászólását! Természetesen örömmel várjuk vissza önöket Szállodánkba! üdvözlettel: Gyutai-Szalay Nikoletta értékesítési igazgató
 • B. Katalin
  2010. 03. 26. 06:54
  T. Karos Spa Vezetőség!
  T. nyaralni vágyó családok!

  Mi idén jártunk második alkalommal a Karos Spa-ban és még megyünk is!

  Csodálatos élményben volt részünk. Március 19-21-ig a Minimaxos hétvégén vettünk részt, 8 éves lányunkkal. én jelenleg 6 hónapos "terhes" vagyok, Júniusra várjuk második leánykánk érkezését.
  így is minden szempontból tökéletes volt a kiszolgálás, az étkezés, a szoba, a tisztaság, és mind3en...
  Nyáron az apart részben szálltunk meg, most egyszerűbb szobát kértünk, mindkettő megfelelt hármónknak. Nyárra tervezzük újabb immár 4 fős nyaralásunkat és biztos vagyok benne, hogy nem lesz rossz élményünk!
  Mindenkinek szép tavaszt és kellemes nyarat és nyaralást kívánok!
  B. Kata
 • Nagy Károly
  2010. 03. 17. 12:44
  Március 15.-ei hosszú hétvégét töltöttük el a szállodában és nagyon jól éreztük magunkat. Az ételek rendben és bőségesek voltak. A szoba és fürdőszoba tiszta és kifogástalan. A rendezett programok a kisfiunknak nagyon tetszetek (játszóház, kézműves foglalkozás, bábszínház stb.).
  Ha alkalom lesz, rá újra jövünk!Nagy Család