Szobáink

Zalakaros, élmény, mosoly, kikapcsolódás és wellness… Fergeteges gyermek- és családbarát programok tavasszal, nyáron, ősszel és télen... Mindez egy helyen a Hotel Karos Spa-ban. Ha Ön is vágyik egy kis pihenésre, szórakozásra, szívesen töltene pár felejthetetlen napot családjával, párjával, barátaival, akkor ehhez remek helyszín Zalakaros festői környezetében elhelyezkedő családbarát wellness szállodája.

Egyediség, kényelem, luxus… mindez a Karos Spa prémium lakosztályában.

Spa Prémium Lakosztály


2 felnőtt
Főépület

Egyediség, kényelem, luxus… mindez a Karos Spa prémium lakosztályában, ahol kellemes belső terek, egyedi enteriőr, elegancia és exkluzivitás várja a tökéletes kényeztetésre vágyó vendégeinket.

Élvezze az otthon kényelmét felújított Superios PLUS szobáinkban!

Spa superior PLUS kétágyas szoba


2 felnőtt és 1 gyermek pótágyon vagy babaágyon
Főépület

Megújult SPA superior PLUS szobák! Karos Spa frissen felújított, tágas kialakítású, hangulatos kétágyas szobái biztosítják a tökéletes pihenés alapját. Élvezhetik az otthon kényelmét a barátságos, tiszta szobáinkban.

Egyedülálló szolgáltatás: még a csapból is termálvíz folyik!

Spa superior apartszoba

 2 felnőtt és 2 gyermek, vagy 3 felnőtt
Apartmanház

Egyedülálló szolgáltatásként Magyarországon a Karos Spa apartszobáiban a csapból is termálvíz folyik, így vendégeink a wellness jótékony hatását már szobájukban is élvezhetik.

Az otthon kényelme nagycsaládoknak is!

Spa superior PLUS családi szoba


4 felnőtt és 2 gyermek, vagy 5 felnőtt
Főépület

Frissen felújított családi szobáink nagy alapterülete, optimális elrendezése az otthon kényelmét, főépületi elhelyezkedése és berendezése pedig az igazi nagycsaládokat hivatott szolgálni.

Külön, de mégis együtt...

Spa superior kontaktszoba


4 felnőtt és 2 gyermek
Főépület

Spa Superior kontaktszobáinkat előszeretettel ajánljuk nagyobb gyerekekkel utazó családoknak, mivel a már önállóságra törekvő kamasz gyerekek ebben a szobatípusban külön, de mégis a szülők felügyelete alatt lehetnek.

Tökéletes nyugalom, könnyű megközelíthetőség!

Spa senior lakosztály


2 felnőtt és 2 gyermek, vagy 3 felnőtt
Főépület

A tágas kialakítású lakosztályok szállodánk legmagasabb kategóriájú szobatípusát képviselik. Elhelyezkedésük a tökéletes nyugalmat, ugyanakkor a könnyű megközelíthetőséget biztosítják.