A zalakarosi wellness szállodánk szobái

Zalakaros, élmény, mosoly, kikapcsolódás és wellness… Fergeteges gyermek- és családbarát programok tavasszal, nyáron, ősszel és télen... Mindez egy helyen a Hotel Karos Spa-ban. Ha Ön is vágyik egy kis pihenésre, szórakozásra, szívesen töltene pár felejthetetlen napot családjával, párjával, barátaival, akkor ehhez remek helyszín Zalakaros szívében csendes, festői környezetében elhelyezkedő családbarát wellness szállodánk.

A Hotel Karos Spa-ban minden megtalálható, ami a teljes kikapcsolódáshoz szükséges: a wellness szolgáltatások frissítő élményeket biztosítanak, a fürdő részleg medencéi igazi szórakozást nyújtanak, a kényelmes szobák garantálják a maximális pihenést, a különleges gyermek- és családbarát programok pedig a kicsik és nagyok arcára is mosolyt varázsolnak a nyaralás során. Töltsön el egy felejthetetlen nyaralást a zalakarosi wellness szállodánkban, és élvezze ki a pihenés teljes körű élményét kényelmes és nyugodt környezetben.

Egyediség, kényelem, luxus… mindez a Karos Spa prémium lakosztályában.

Spa Prémium Lakosztály


2 felnőtt
Főépület

Teljes egyediség, maximális kényelem, igazi luxus… mindez a Karos Spa prémium lakosztályában, ahol kellemes belső terek, egyedi enteriőr, elegancia és exkluzivitás várja a tökéletes kényeztetésre vágyó vendégeinket.

Élvezze az otthon kényelmét felújított Superior PLUS szobáinkban!

Spa superior PLUS kétágyas szoba


2 felnőtt és 1 gyermek pótágyon vagy babaágyon
Főépület

Megújult SPA superior PLUS szobák! Karos Spa frissen felújított, tágas kialakítású, hangulatos kétágyas szobái biztosítják a tökéletes pihenés alapját. Élvezhetik az otthon kényelmét a barátságos, tiszta, szép szobáinkban.

Egyedülálló szolgáltatás: még a csapból is termálvíz folyik!

Spa superior apartszoba

 2 felnőtt és 2 gyermek, vagy 3 felnőtt
Apartmanház

Egyedülálló szolgáltatásként Magyarországon a Karos Spa apartszobáiban a csapból is termálvíz folyik, így vendégeink a zalakarosi wellness jótékony hatását már szobájukban is élvezhetik a kedves vendégeink.

Az otthon kényelme nagycsaládoknak is!

Spa superior PLUS családi szoba


4 felnőtt és 2 gyermek, vagy 5 felnőtt
Főépület

Frissen felújított családi szobáink nagy alapterülete, optimális elrendezése az otthon kényelmét hozza el, főépületi elhelyezkedése és berendezése pedig az igazi nagycsaládokat hivatott szolgálni.

Külön, de mégis együtt...

Spa superior kontaktszoba


4 felnőtt és 2 gyermek
Főépület

Spa Superior kontaktszobáinkat - két különálló szobával rendelkező szobatípus - előszeretettel ajánljuk nagyobb gyerekekkel utazó családoknak, mivel a már önállóságra törekvő kamasz gyerekek ebben a szobatípusban külön, de mégis a szülők felügyelete alatt lehetnek.

A magasabb kategóriát kedvelőknek

Spa senior lakosztály


2 felnőtt és 2 gyermek, vagy 3 felnőtt
Főépület

A tágas kialakítású lakosztályok szállodánk legmagasabb kategóriájú szobatípusát képviselik. Elhelyezkedésük a tökéletes nyugalmat, ugyanakkor a könnyű megközelíthetőséget biztosítják.

Kérdése van zalakarosi wellness szállodánk kapcsán?

Kérdés merült fel Önben a Zalakaroson található wellness szállodánkkal kapcsolatban? Legyen szó szobaválasztásról, különböző szolgáltatásokról, az ellátási lehetőségekről vagy konkrét foglalásról, örömmel állunk rendelkezésére, hogy igazán felejthetetlen élményt és kikapcsolódást biztosítsunk Önnek szálláshelyünkön!