A zalakarosi wellness szállodánk szobái

Zalakaros, élmény, mosoly, kikapcsolódás és wellness… Fergeteges gyermek- és családbarát programok tavasszal, nyáron, ősszel és télen... Mindez egy helyen a Hotel Karos Spa-ban. Ha Ön is vágyik egy kis pihenésre, szórakozásra, szívesen töltene pár felejthetetlen napot családjával, párjával, barátaival, akkor ehhez remek helyszín Zalakaros szívében csendes, festői környezetében elhelyezkedő családbarát wellness szállodánk.

A Hotel Karos Spa-ban minden megtalálható, ami a teljes kikapcsolódáshoz szükséges: a wellness szolgáltatások frissítő élményeket biztosítanak, a fürdő részleg medencéi igazi szórakozást nyújtanak, a kényelmes szobák garantálják a maximális pihenést, a különleges gyermek- és családbarát programok pedig a kicsik és nagyok arcára is mosolyt varázsolnak a nyaralás során. Töltsön el egy felejthetetlen nyaralást a zalakarosi wellness szállodánkban, és élvezze ki a pihenés teljes körű élményét kényelmes és nyugodt környezetben.

Egyediség, kényelem, luxus… mindez a Karos Spa prémium lakosztályában.

Spa Prémium Lakosztály


2 felnőtt
Főépület

Teljes egyediség, maximális kényelem, igazi luxus… mindez a Karos Spa prémium lakosztályában, ahol kellemes belső terek, egyedi enteriőr, elegancia és exkluzivitás várja a tökéletes kényeztetésre vágyó vendégeinket.

A főépületben 1 db Spa Prémium Lakosztály található.

Élvezze az otthon kényelmét felújított Superior PLUS szobáinkban!

Spa superior PLUS kétágyas szoba


2 felnőtt és 1 gyermek pótágyon vagy babaágyon
Főépület

Megújult SPA superior PLUS szobák! Karos Spa frissen felújított, tágas kialakítású, hangulatos kétágyas szobái biztosítják a tökéletes pihenés alapját. Élvezhetik az otthon kényelmét a barátságos, tiszta, szép szobáinkban.

A főépületben 188 db Spa superior PLUS kétágyas szoba található.

Egyedülálló szolgáltatás: még a csapból is termálvíz folyik!

Spa superior apartszoba

 2 felnőtt és 2 gyermek, vagy 3 felnőtt
Apartmanház

Egyedülálló szolgáltatásként Magyarországon a Karos Spa apartszobáiban a csapból is termálvíz folyik, így vendégeink a zalakarosi wellness jótékony hatását már szobájukban is élvezhetik a kedves vendégeink.

Az otthon kényelme nagycsaládoknak is!

Spa superior PLUS családi szoba


4 felnőtt és 2 gyermek, vagy 5 felnőtt
Főépület

Frissen felújított családi szobáink nagy alapterülete, optimális elrendezése az otthon kényelmét hozza el, főépületi elhelyezkedése és berendezése pedig az igazi nagycsaládokat hivatott szolgálni.

A főépületben 6 db Spa superior PLUS családi szoba található.

Külön, de mégis együtt...

Spa superior kontaktszoba


4 felnőtt és 2 gyermek
Főépület

Spa Superior kontaktszobáinkat - két különálló szobával rendelkező szobatípus - előszeretettel ajánljuk nagyobb gyerekekkel utazó családoknak, mivel a már önállóságra törekvő kamasz gyerekek ebben a szobatípusban külön, de mégis a szülők felügyelete alatt lehetnek.

A főépületben 16 db Spa superior kontaktszoba található.

A magasabb kategóriát kedvelőknek

Spa senior lakosztály


2 felnőtt és 2 gyermek, vagy 3 felnőtt
Főépület

A tágas kialakítású lakosztályok szállodánk legmagasabb kategóriájú szobatípusát képviselik. Elhelyezkedésük a tökéletes nyugalmat, ugyanakkor a könnyű megközelíthetőséget biztosítják.

A főépületben 9 db Spa senior lakosztály található.

Kérdése van zalakarosi wellness szállodánk kapcsán?

Kérdés merült fel Önben a Zalakaroson található wellness szállodánkkal kapcsolatban? Legyen szó szobaválasztásról, különböző szolgáltatásokról, az ellátási lehetőségekről vagy konkrét foglalásról, örömmel állunk rendelkezésére, hogy igazán felejthetetlen élményt és kikapcsolódást biztosítsunk Önnek szálláshelyünkön!