Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?

Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Gombás Gabriella
  2016. 12. 08. 00:00 (Kaposvár)
  Szüleim ötvenedik házassági évfordulóját ünnepeltük a szállodában. Profi volt a csapat a szervezéstől a kivitelezésig (tényleg mindenre odafigyeltek, egyeztettek a családdal). A terem gyönyörűen fel volt díszítve, a pincérek lesték mindenki óhaját. Négy órás ünneplés során mindent megkaptunk ami szem-szájnak ingere, gördülékenyen ment minden. Az ételek kellően melegek voltak, az italok behűtve, az üres poharakat egy pillanat alatt elvitték az asztalról. Hálás köszönet a szállodának! Hotel Karos Spat ajánlom mindenkinek a jeles napok megünneplésére! Ünneplés utáni wellness pihenésre sem lehet egy rossz szavam sem. Már várom, hogy mikor mehetünk legközelebb! Távozáskor a szálloda igazgatója üdvözölte szüleimet! Rendívül szép gesztus volt Tőle! A szálloda káprázatos ünnepi fényben díszeleg.
 • Géringer Zsolt
  2016. 11. 03. 20:37
  Első alkalommal, de biztosan nem utoljára pihentünk a Karos Spa hotelben. Feleségemmel és négy gyermekemmel töltöttünk el 3 napot egy családi szobában. Pihenni nem volt időnk, mert a hotel dolgozói rengeteg programmal és szolgáltatással készültek a vendégek szórakoztatására. Nagyon jól éreztük magunkat. Külön kiemelném az animátor (Virág) munkáját, aki minden gyerkőc kedvében járt. Köszönet minden munkatársnak !!! Még találkozunk :-)
  Hotel Karos Spa****
  2016-11-08 13:24:54
  Kedves Zsolt! Köszönjük bejegyzését! Nagyon örülünk annak, hogy ilyen jól érezték magukat szállodánkban és várjuk vissza Önöket sok szeretettel! Üdvözlettel Hotel Karos Spa
 • Dr Dobrai Ėva
  2016. 03. 15. 12:18
  Kedves "Hotel Karos Spa" !
  Második alkalommal pihentünk egy hosszú hétvėgén Önöknél, s az első alkalom élményeit most barátainkkal is megosztottuk.
  Köszönjük a felejthetetlen napokat, a szálloda nyújtotta lehetőségek igazi pihenést, kikapcsolódást adtak mindannyiónknak. Fantasztikus a wellnes, a thermalmedence, s külön köszönet a konyhának a gastronómiai élményeinkhez.
  S utoljára, de nem utolsósorban köszönet a készséges és mosolygós személyzetnek, akik közül Nagy Imre és Kálmán Évi felszógálókat külön is kiemelnénk.
  Biztosan visszatérünk...
  Üdvözlettel, Dr Orbán Zoltán és családja
  Hotel Karos Spa****
  2016-03-16 09:25:27
  Kedves Dr. Dobrai Éva! Köszönjük kedves szavait kollégáim nevében is! Nagy örömünkre szolgál, hogy ilyen jól érezték magukat szállodánkban s reméljük, hogy a jövőben még számtalan alkalommal vendégünkként köszönthetjük Önöket! Várjuk vissza sok szeretettel! Üdvözlettel: Hotel Karos Spa
 • Kiss József
  2016. 02. 15. 08:57
  Nagyon meg voltunk elégedve a farsang előtti díszítéssel, mely felhívta figyelmünket a műsorra! A"Mága" koncert felemelő élmény volt!!! Szeretnénk visszatérni!!
 • Dolozselek Pál
  2016. 02. 10. 14:28
  Köszönjük a külön farsangi díszítéseket, nagyon tetszett!!
 • Suhajda Gábor
  2016. 02. 10. 13:44
  Nagyon tetszett, hogy mindkét estére szerveztek programot. Ezen szokásukat tartsák meg a jövőben is. :)
 • Mlinkovics Mónika
  2015. 09. 05. 23:46
  Kedves Karos Spa Dolgozói!
  Családommal kellemes 3 napot töltöttünk Önöknél! Köszönjük a sok-sok kedvességet amit kaptunk! Külön köszönet a játszóházi Óvónőnek, hogy vigyázott a mi kis Hubánkra, amíg mi kényeztettünk magunkat egy halpedikűrrel és egy thai masszással. Huba nagyon jól érezte magát, alig akart eljönni! Biztos vagyok benne, hogy vendégeik leszünk még!!! További sok sikert kívánok!
 • Dr. Máténé Szalai Melinda
  2015. 08. 11. 00:00 (Eger)
  Tisztelt Karos Spa! Az önöknél eltöltött 5 nap alatt igazán ki tudtunk kapcsolódni. Gyermekeink számára - 9 és 11 évesek - is sok lehetőség volt. Gratulálok gyönyörű szállodájukhoz, a személyzethez, akik mindig szívesen segítettek! További sikereket és jó egészséget kívánunk Önöknek! Egerből a Máté család
  Hotel Karos Spa****
  2015-08-18 10:14:37
  Kedves Melinda! Köszönjük értékelését, dicsérő szavait! Nagyon örülünk annak, hogy ilyen jól érezték magukat szállodánkban. Várjuk vissza Önöket sok szeretettel! Üdvözlettel: Hotel Karos Spa
 • Halmay Róbert Dániel
  2015. 08. 07. 12:24
  Kedves Karos Spa!

  Párommal egy nagyon kellemes hétvégét töltöttünk el a hotelben. A kiszolgálás teljes körű és udvarias volt. A szoba igényes, szép. A medencék és környezetük minden igényt kielégítően színvonalas. Köszönjük szépen!
  Hotel Karos Spa****
  2015-08-07 12:34:30
  Kedves Halmay Róbert Dániel! Köszönjük kedves értékelését, dicsérő szavait kollégáim nevében is! Nagyon örülünk annak, hogy ilyen jól érezték magukat szállodánkban! Várjuk vissza Önöket sok szeretettel! Üdvözlettel: Hotel Karos Spa
 • Salamon Virág
  2012. 05. 07. 12:49
  Kedves Karos Spa!

  Május első hétvégéjét töltöttük szállodájukban családunkkal (két kislányunk van) és bevallom, alig akartunk hazajönni. A lányokat hol a medencékből, hol pedig a gyerekjátszóból nem lehetett kicsalogatni. A csillámtetkót a mai napig nem érheti víz, azóta is minden nap többször emlegetik az óriás vattacukrot és a hatalmas májusfát. És, hogy a mi pihenésünk is tökéletesen sikerült; hála az óvónéniknek (hogy lekötötték a lányok energiáit), a thai masszázsnak, valamint a csokis kezelésnek! Még ebben az évben tervezzük, hogy újra visszamegyünk! Köszönünk mindent!