Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Balázs Györgyné
  2017. 03. 27. 17:14
  Kedves Karos Spa!
  3 napot töltöttünk Önöknél. Nagyon jól éreztük magunkat. Tiszták, tágasak a szobák, kényelmes az ágy. A wellness részleg is nagyon tetszett, működtek az ,,élmények.,, Finomak voltak az ételek, bőséges a választék. Mindenki segítőkész és kedves volt. Köszönjük! Ide máskor is jövünk!

  Üdvözlettel 425 és 426-s szoba lakói
  Hotel Karos Spa****superior
  2017-03-28 09:11:49
  Kedves Balázs Györgyné! Köszönjük értékelését, dicsérő szavait Kollégáim nevében is! Nagy örömünkre szolgál, hogy ilyen kellemesen érezték magukat szállodánkban s reméljük, hogy a jövőben ismét vendégünkként köszönthetjük! Várjuk vissza sok szeretettel! Üdvözlettel: Hotel Karos Spa
 • Tóth Viktor
  2016. 12. 28. 01:13
  Kedves Karos Spa!

  Karácsony előtt töltöttünk három napot Önöknél és nagyon jó élményekkel távoztunk. A wellnes részleg nagyon igényes és gondozott, külön öröm volt, hogy a kinti medence is üzemelt még! A szobánk tiszta és tágas volt, meglepetésünkre még kád is volt a fürdőszobában, erre nem számítottunk. Nagyon finomak voltak az ételek, a reggeli kimondottan bőséges és sokszínű volt, a pincérek és a teljes személyzet profin dolgozott. Elismerésünk ehhez a magas szintű vendéglátáshoz, hamarosan újra találkozunk!!!!
  Hotel Karos Spa****superior
  2016-12-28 15:51:08
  Kedves Tóth Viktor Úr! Köszönjük értékelését, dicsérő szavait kollégáink nevében. Várjuk vissza Önöket sok szeretettel! Üdvözlettel: Hotel Karos Spa - marketing
 • Galambos Melinda
  2016. 12. 25. 20:40
  Kedves Karos Spa!

  Ez évben második alkalommal járunk Önöknél. Jelenleg a karácsonyi ünnepeket töltjük itt. Minden szolgáltatással teljes mértékben elégedettek vagyunk, de ezúton ki szeretném emelni az étterem kedves felszolgálóját, Imrét! Nagyon kedves, barátságos és határtalan vendégszeretete van. Mondhatom manapság ez nagyon ritka. Köszönet a figyelmességéért, és kedvességéért, amit Tőle kaptunk a párommal.

  Üdvözlettel: 573-as szoba :)
  Hotel Karos Spa****superior
  2016-12-27 08:21:10
  Kedves Galambos Melinda! Mindig örömmel olvassuk, ha szállodánkkal és szolgáltatásainkkal kedves Vendégeink meg vannak elégedve. Nagyon örülünk, hogy hozzájárulhattunk ahhoz, hogy kellemes pihenésben legyen részük az ünnepek alatt. Természetesen Imrének továbbítani fogjuk kedves szavait, melyet ezúton köszönünk az Ő nevében is. Reméljük hamarosan ismét ellátogatnak hozzánk, várjuk Önöket nagy szeretettel! Üdvözlettel: Hotel Karos Spa csapata
 • Bátori Imre
  2016. 12. 08. 00:00
  Előző látogatásunk alkalmából, sajnos néhány dolgot kifogásoltam Önöknél. Úgy gondolom, az a korrekt, hogy azt is jelzem, ha minden rendben van. Most hétvégén töltöttünk három napot, kedvenc hazai szállodánkban. Örömmel tapasztaltuk, hogy elkészült, szép és tágas lett a szauna, ill. előtere, megújult a merülő medence. Működött a kinti medence -télen különösen szeretjük-, és szuper led TV-k kerültek a szobákba. Annak is nagyon örültünk, hogy pénteken nyújtott ideig lehetett igénybe venni az összes uszodai szolgáltatást, a szaunával együtt. Ezt máskor is szívesen vennénk ( a konga nélkül is ). Köszönjük szépen, hogy még eredményesebbé tudták tenni, az egyébként rendkívül szűkös szabadidőnk, hasznos eltöltését !
 • Gombás Gabriella
  2016. 12. 08. 00:00
  Szüleim ötvenedik házassági évfordulóját ünnepeltük a szállodában. Profi volt a csapat a szervezéstől a kivitelezésig (tényleg mindenre odafigyeltek, egyeztettek a családdal). A terem gyönyörűen fel volt díszítve, a pincérek lesték mindenki óhaját. Négy órás ünneplés során mindent megkaptunk ami szem-szájnak ingere, gördülékenyen ment minden. Az ételek kellően melegek voltak, az italok behűtve, az üres poharakat egy pillanat alatt elvitték az asztalról. Hálás köszönet a szállodának! Hotel Karos Spat ajánlom mindenkinek a jeles napok megünneplésére! Ünneplés utáni wellness pihenésre sem lehet egy rossz szavam sem. Már várom, hogy mikor mehetünk legközelebb! Távozáskor a szálloda igazgatója üdvözölte szüleimet! Rendívül szép gesztus volt Tőle! A szálloda káprázatos ünnepi fényben díszeleg.
 • Géringer Zsolt
  2016. 11. 03. 20:37
  Első alkalommal, de biztosan nem utoljára pihentünk a Karos Spa hotelben. Feleségemmel és négy gyermekemmel töltöttünk el 3 napot egy családi szobában. Pihenni nem volt időnk, mert a hotel dolgozói rengeteg programmal és szolgáltatással készültek a vendégek szórakoztatására. Nagyon jól éreztük magunkat. Külön kiemelném az animátor (Virág) munkáját, aki minden gyerkőc kedvében járt. Köszönet minden munkatársnak !!! Még találkozunk :-)
  Hotel Karos Spa****superior
  2016-11-08 13:24:54
  Kedves Zsolt! Köszönjük bejegyzését! Nagyon örülünk annak, hogy ilyen jól érezték magukat szállodánkban és várjuk vissza Önöket sok szeretettel! Üdvözlettel Hotel Karos Spa

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként szállodánk ajánlatairól, akcióiról.

Vendégeink véleménye