Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Bátori Imre
  2016. 12. 08. 00:00
  Előző látogatásunk alkalmából, sajnos néhány dolgot kifogásoltam Önöknél. Úgy gondolom, az a korrekt, hogy azt is jelzem, ha minden rendben van. Most hétvégén töltöttünk három napot, kedvenc hazai szállodánkban. Örömmel tapasztaltuk, hogy elkészült, szép és tágas lett a szauna, ill. előtere, megújult a merülő medence. Működött a kinti medence -télen különösen szeretjük-, és szuper led TV-k kerültek a szobákba. Annak is nagyon örültünk, hogy pénteken nyújtott ideig lehetett igénybe venni az összes uszodai szolgáltatást, a szaunával együtt. Ezt máskor is szívesen vennénk ( a konga nélkül is ). Köszönjük szépen, hogy még eredményesebbé tudták tenni, az egyébként rendkívül szűkös szabadidőnk, hasznos eltöltését !
 • Gombás Gabriella
  2016. 12. 08. 00:00
  Szüleim ötvenedik házassági évfordulóját ünnepeltük a szállodában. Profi volt a csapat a szervezéstől a kivitelezésig (tényleg mindenre odafigyeltek, egyeztettek a családdal). A terem gyönyörűen fel volt díszítve, a pincérek lesték mindenki óhaját. Négy órás ünneplés során mindent megkaptunk ami szem-szájnak ingere, gördülékenyen ment minden. Az ételek kellően melegek voltak, az italok behűtve, az üres poharakat egy pillanat alatt elvitték az asztalról. Hálás köszönet a szállodának! Hotel Karos Spat ajánlom mindenkinek a jeles napok megünneplésére! Ünneplés utáni wellness pihenésre sem lehet egy rossz szavam sem. Már várom, hogy mikor mehetünk legközelebb! Távozáskor a szálloda igazgatója üdvözölte szüleimet! Rendívül szép gesztus volt Tőle! A szálloda káprázatos ünnepi fényben díszeleg.
 • Géringer Zsolt
  2016. 11. 03. 20:37
  Első alkalommal, de biztosan nem utoljára pihentünk a Karos Spa hotelben. Feleségemmel és négy gyermekemmel töltöttünk el 3 napot egy családi szobában. Pihenni nem volt időnk, mert a hotel dolgozói rengeteg programmal és szolgáltatással készültek a vendégek szórakoztatására. Nagyon jól éreztük magunkat. Külön kiemelném az animátor (Virág) munkáját, aki minden gyerkőc kedvében járt. Köszönet minden munkatársnak !!! Még találkozunk :-)
  Hotel Karos Spa****superior
  2016-11-08 13:24:54
  Kedves Zsolt! Köszönjük bejegyzését! Nagyon örülünk annak, hogy ilyen jól érezték magukat szállodánkban és várjuk vissza Önöket sok szeretettel! Üdvözlettel Hotel Karos Spa
 • Dr Dobrai Ėva
  2016. 03. 15. 12:18
  Kedves "Hotel Karos Spa" !
  Második alkalommal pihentünk egy hosszú hétvėgén Önöknél, s az első alkalom élményeit most barátainkkal is megosztottuk.
  Köszönjük a felejthetetlen napokat, a szálloda nyújtotta lehetőségek igazi pihenést, kikapcsolódást adtak mindannyiónknak. Fantasztikus a wellnes, a thermalmedence, s külön köszönet a konyhának a gastronómiai élményeinkhez.
  S utoljára, de nem utolsósorban köszönet a készséges és mosolygós személyzetnek, akik közül Nagy Imre és Kálmán Évi felszógálókat külön is kiemelnénk.
  Biztosan visszatérünk...
  Üdvözlettel, Dr Orbán Zoltán és családja
  Hotel Karos Spa****superior
  2016-03-16 09:25:27
  Kedves Dr. Dobrai Éva! Köszönjük kedves szavait kollégáim nevében is! Nagy örömünkre szolgál, hogy ilyen jól érezték magukat szállodánkban s reméljük, hogy a jövőben még számtalan alkalommal vendégünkként köszönthetjük Önöket! Várjuk vissza sok szeretettel! Üdvözlettel: Hotel Karos Spa
 • Kiss József
  2016. 02. 15. 08:57
  Nagyon meg voltunk elégedve a farsang előtti díszítéssel, mely felhívta figyelmünket a műsorra! A"Mága" koncert felemelő élmény volt!!! Szeretnénk visszatérni!!
 • Dolozselek Pál
  2016. 02. 10. 14:28
  Köszönjük a külön farsangi díszítéseket, nagyon tetszett!!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként szállodánk ajánlatairól, akcióiról.

Vendégeink véleménye