Zalakaros wellness: egyedülálló wellness világunk

… ahol kikapcsolódni, élmény!

Családi nyaralását tölti nálunk Zalakaroson, épp egy konferencián vesz részt, vagy meglepte párját egy romantikus wellness hétvégével szállodánkban? Egy biztos, hogy nem távozhat úgy a Karos Spa-ból, hogy ne mozdulna ki a szállodai szobákból és próbálná ki a régióban található legnagyobb szállodai vízi világot. Zalakaros wellness élménye egyedülálló és igazi élményeket tartogat pároknak, családoknak és baráti társaságoknak is!


Zalakaros wellness élménye: kiváló lehetőségek 1 000 m2-en

Wellness részlegünk kellemes kikapcsolódást és remek feltöltődést nyújt a vendégek számára! A wellness részlegünk közel 1 000 m2 vízfelülettel várja a kedves vendégeket, ahol 5 beltéri és 2 szezonálisan működő kültéri medence közül válogathatnak kicsik és nagyok. Az aktív pihenést kedvelők úszhatnak a beltéri, vagy akár a kültéri sportmedencében, a felfrissülni vágyók élvezhetik az élménymedencék masszázs- és élményelemekkel teli világát, a relaxálni, pihenni vágyó vendégek pedig ellazulhatnak a pezsgőfürdőben. A legkisebbeknek külön pancsoló áll rendelkezésre a beltéri uszodában, ahol gondtalanul élvezhetik a víz játékos örömeit. Emellett a wellness részlegünk kültéri élménymedencéje is rendelkezik egy sekélyebb résszel, amely biztonságos környezetet teremt a gyerkőcöknek fürdőzéshez.

Jöjjön edzeni, úszni vagy csak lubickolni medencéinkbe! Legyen része örökre szóló élményekben párjával, családjával vagy barátaival, különleges és elsőrangú környezetben szálláshelyünkön!

Minden nap reggel 7:00 és este 20:00 óra  között várja vendégeit uszodavilágunk.

Medencéink jellemzői
Medence Hőfok Mélység  
Beltéri úszómedence (18 m) 27-30 oC 120 cm üzemel
Beltéri élményfürdő 31-33 oC 90-120 cm üzemel
Beltéri pezsgőfürdő 34-36 oC 90 cm üzemel
Beltéri gyermekmedence 34-36 oC 40-60 cm üzemel
Beltéri termálmedence 37-39 oC 90 cm üzemel
Kültéri úszómedence (20 m) 25-30 oC 120 cm üzemel
Kültéri élménymedence 30-33 oC 20-120 cm nem üzemel

Spa Szauna … avagy felfrissülés testnek és léleknek

A szaunázás különösen jótékony hatást gyakorol az emberi szervezetre, hiszen edzésbe hozza vérkeringésünket, erősíti immunrendszerünket, segít a betegségek megelőzésében, de azért ne feledkezzünk meg az emberi szellem és lélek felfrissülésére gyakorolt hatásáról sem!
Az izzadással, avagy az emberi test egyik automatikus méregtelenítő folyamatával szervezetünkből méreganyagok távoznak, ennek a folyamatnak a felerősítéséhez járul hozzá a szauna.

Kapcsoljon ki exkluzív szaunaparkunkban: élvezze az igazi pihenést és tapasztalja meg nyugodt és csendes környezetben, ahogy a test és a lélek harmóniába kerül! Különféle szaunáinkban különböző hőmérsékletekkel és szolgáltatásokkal várjuk! Válassza például a finn szaunák forró élményét, élje át a bioszauna által nyújtott fényterápiás élményt, vagy próbálja ki a gőzkamrát! Ha pedig egy kis frissítő felüdülésre vágyik, látogasson el a jégbarlangba is!

Szaunaparkunkban az ajánlatok között mindenki megtalálja a számára legideálisabb lehetőséget:

  • Finn szaunák (80 - 90 oC)
  • Profi szauna - klasszikus szauna profiknak, ruha nélkül (90 - 100 oC)
  • Bioszauna - fényterápián alapuló szauna, ami az ember agyi ingereire fejti ki pozitív hatását (50 - 55 oC)
  • Infraszauna - sugarai mélyen behatolnak a bőr rétegeibe, hatása vírus- és baktériumölő (60 - 70oC)
  • Gőzkamra - magas, 90 - 100 % páratartalommal bíró szauna (50 - 55 oC)
  • Jégbarlang - (4 oC)

Szaunavilágunk 7:00 - 18:00 óra között látogatható.

Kérdése van? Még több információra lenne szüksége? Szeretne többet megtudni a hotel és Zalakaros wellness lehetőségeiről? Yasmine Beauty & Medical Spa Wellness részlegünk munkatársai készséggel állnak rendelkezésükre az alábbi elérhetőségen:

Tel: +36 93 542 570