Rendezvénytermek a Hotel Karos Spa-ban

A Karos Spa rendezvénytermei a szálloda földszintjén, egy külön szárnyban kaptak helyet, így a rendezvények lebonyolítása, nagyobb létszámú csoportok mozgatása abszolút könnyedén megoldható.
A konferenciatermekhez tartozó előtér és a szállodai hall kiállítások, termékbemutatók megszervezésére is alkalmas, a kávészüneteknek is ez adja a helyszínt. Igény esetén az előtérben található konferencia bár is a vendégeket szolgálja.

Konferencia- és szekciótermek

A Hotel Karos Spa tökéletesen megfelel a kisebb és nagyobb céges és családi rendezvények; konferenciák, meetingek, csapatépítő tréningek lebonyolításához. 
Wellness szállodánk a megosztható Gála konferenciateremmel, szekció- termeivel és különtermével a környék legnagyobb befogadóképességű konferencia szállodájának tekinthető, ahol az egész napos rendezvények után bőven akad lehetőség a kikapcsolódásra, pihenésre és a szórakozásra.

Tovább a galériához


Gála I-II. konferenciaterem

A Karos Spa konferenciaterme, mely összesen 290 m2, egy mobil fallal szétválasztható (Gála I. és Gála II), ezáltal lehetőséget biztosítva a hatalmas tér megosztására. A rendezvényre érkező vendégek létszámától függően a terem nagysága változtatható. Összesen 280 fő befogadására van lehetőség a termekben, amelyek mindegyike parkettás.
A konferenciatermekhez tartozó külön bár, konferencia előtér és külön terasz a rendezvények szünetében tökéletes lehetőséget nyújt a felfrissülésre.

 Gála I. és II.Gála I.Gála II.
Alapterület 290 m2 200 m2 90 m2
Átlagos belmagasság 3,1 m
Padlóborítás parketta
Internet csatlakozás van
Természetes megvilágítás van
Légkondicionálás van
Elrendezés Befogadóképesség
Színház elrendezés 280 fő 200 fő 80 fő
Iskolapados elrendezés 200 fő 150 fő 50 fő
Workshop-szerű elrendezés 140 fő 100 fő 40 fő
U-alakú elrendezés 100 fő 70 fő 30 fő

Starking és Golden szekciótermek

A szálloda szekciótermeiben megbeszélések, tréningek, kisebb létszámú összejövetelek tarthatók. Padlószőnyegesek, egyenként 20-40 fő fogadására alkalmasak.

A Karos Spa szekciótermeinek jellemzői:

StarkingGolden
Alapterület 48 m2 45 m2
Padlóborítás padlószőnyeg
Átlagos belmagasság 3,1 m
Internet csatlakozás van
Természetes megvilágítás nincs
Légkondicionálás van
Elrendezés Befogadóképesség
Színház elrendezés 40 fő 40 fő
Iskolapados elrendezés 25 fő 25 fő
Workshop-szerű elrendezés 15 fő 15 fő
U-alakú elrendezés 15 fő 15 fő

Ajánlat-, vagy információkéréssel kapcsolatban kérjük forduljon corporate sales manager munkatársunkhoz, aki az alábbi elérhetőségek valamelyikén készséggel áll a rendelkezésére:

Szabó Csilla
+36 93 542 562
rendezveny@karos-spa.hu