Tartsa a Hotel Karos Spa zalakarosi rendezvénytermében a következő eseményét!

A Karos Spa rendezvénytermei a szálloda földszintjén, egy külön szárnyban kaptak helyet, így a rendezvények lebonyolítása, nagyobb létszámú csoportok mozgatása abszolút könnyedén megoldható zalakarosi hotelünkben.
A konferenciatermekhez tartozó előtér és a szállodai hall kiállítások, termékbemutatók megszervezésére is alkalmas, a kávészüneteknek is ez adja a helyszínt. Igény esetén a szálloda előtérben található konferencia bár is a vendégeket szolgálja.

Konferencia- és szekciótermek

A Hotel Karos Spa tökéletesen megfelel a kisebb és nagyobb céges és családi rendezvények; konferenciák, meetingek, csapatépítő tréningek lebonyolításához. 
Wellness szállodánk a megosztható Gála konferenciateremmel, szekciótermeivel és különtermével a környék legnagyobb befogadóképességű konferencia szállodájának tekinthető, ahol az egész napos rendezvények után bőven akad lehetőség a kikapcsolódásra, pihenésre és a szórakozásra. Hiszen a rendezvényt követően a résztvevők akár megmártózhatnak a szálloda wellness fürdőjének medencéiben, teljes mértékben felfrissülhetnek a kiváló SPA részlegünkön!

A zalakarosi rendezvénytermeink jól felszereltek, így a rendezvények és események zavartalanul és sikeresen lebonyolíthatók az év bármely napján. Az összes teremben audiovizuális berendezések, kényelmes ülőhelyek és modern technológia áll rendelkezésre, hogy garantáljuk a magas színvonalú prezentációk és előadások lehetőségét. A légkondicionált és WIFI-vel ellátott rendezvénytermek tervezése és technikai felszereltsége a vendégek kényelmét és az események zavartalanságát szem előtt tartva került kialakításra. Mindez hozzájárul ahhoz, hogy a zalakarosi rendezvénytermeink ideális helyszínei legyenek a következő sikeres és emlékezetes rendezvényének!

TOVÁBB A GALÉRIÁHOZ


Gála I-II. konferenciaterem

A Karos Spa konferenciaterme, mely összesen 290 m2, egy mobil fallal szétválasztható (Gála I. és Gála II), ezáltal lehetőséget biztosítva a hatalmas tér megosztására. A rendezvényre érkező vendégek létszámától függően a konferenciaterem nagysága változtatható. Összesen 280 fő befogadására van lehetőség a termekben, amelyek mindegyike parkettás.
A konferenciatermekhez tartozó külön bár, konferencia előtér és külön terasz a rendezvények szünetében tökéletes lehetőséget nyújt a felfrissülésre.

 Gála I. és II.Gála I.Gála II.
Alapterület 290 m2 200 m2 90 m2
Átlagos belmagasság 3,1 m
Padlóborítás parketta
Internet csatlakozás van
Természetes megvilágítás van
Légkondicionálás van
Elrendezés Befogadóképesség
Színház elrendezés 250 fő 200 fő 80 fő
Iskolapados elrendezés 200 fő 100 fő 40 fő
Workshop-szerű elrendezés 140 fő 100 fő 40 fő
U-alakú elrendezés 100 fő 70 fő 20 fő

Starking és Golden szekciótermek

A szálloda szekciótermeiben megbeszélések, tréningek, kisebb létszámú összejövetelek tarthatók. A rendezvénytermek padlószőnyegesek, egyenként 20-40 fő fogadására alkalmasak.

A Karos Spa szekciótermeinek jellemzői:

StarkingGolden
Alapterület 48 m2 45 m2
Padlóborítás padlószőnyeg
Átlagos belmagasság 3,1 m
Internet csatlakozás van
Természetes megvilágítás nincs
Légkondicionálás van
Elrendezés Befogadóképesség
Színház elrendezés 40 fő 40 fő
Iskolapados elrendezés 25 fő 25 fő
Workshop-szerű elrendezés 15 fő 15 fő
U-alakú elrendezés 15 fő 15 fő

Kérjen személyre szabott árajánlatot zalakarosi rendezvényteremre!

Ajánlat-, vagy információkéréssel kapcsolatban kérjük forduljon event & corporate manager munkatársunkhoz, aki szakértelmével és tapasztalatával segít Önnek a megfelelő rendezvényterem kiválasztásában és a szolgáltatások testreszabásában. Kollégánk az Ön igényeinek megfelelően a legjobb ajánlattal fogja felkeresni. Ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk a megadott elérhetőségek egyikén: valósítsuk meg együtt Zalakaroson a wellness szállodánk rendezvénytermeinek egyikében a következő sikeres rendezvényét! Munkatársunk az alábbi elérhetőségek valamelyikén készséggel áll a rendelkezésére:

Szabó Csilla
+36 93 542 562
rendezveny@karos-spa.hu