Csapatépítő programok Zalakaroson és környékén

Izgalmas csapatépítő programok Zalakaroson

A Hotel Karos Spa Zalakaros kiváló részén helyezkedik el nyugodt és csendes környezetben. Épp ezért nem is kérdés, hogy a wellness hotel és környéke ideális helyszín csapatépítő tréningek, illetve konferenciák, céges rendezvények számára - nálunk a résztvevők garantáltan felejthetetlen élményekkel gazdagodnak!

 • A környék gazdag kulturális és természeti látnivalókban, épp ezért számos különleges kültéri lehetőséget kínál a rendezvény résztvevői számára: megnézhetik a zalakarosi kilátót, a Kis-Balaton környékét, de akár igazi vízitúrán is részt vehetnek.
 • A szálloda szomszédságában található különböző borászatok és borkóstolók egyaránt lehetővé teszik a résztvevők számára, hogy megismerjék a zalakarosi borvidék gazdag hagyományait.
 • A hagyományos városnézést megspékelheti egy egyedülálló Kalandbuszos vagy Segway túrával, így a város legrejtettebb helyeit is könnyen megismerheti a csapat.

Fedezze fel a lehetőségeket és tervezze meg előre a csapatépítő programokat Zalakaroson velünk az emlékezetes kalandok érdekében!

Borkóstoló a Balogh pincében Zalakaroson

 • A Balogh Pincészet családi vállalkozásként működő borozó és borászat, ahol 1 hektáron művelik a szőlőt és kb. 200 éve a család birtokában van ez a szőlészet. A zalakarosi borvidékre jellemző borfajta a fehérbor, az itt termelt borok 80 %-a ilyen típusú.
 • A híres Olaszrizlingük 2007-ben és 2008-ban is elnyerte a Város bora címet.
 • A szállodától gyalogosan is megközelíthető (kb. 15-20 perc séta), ahol 4-5 féle bor kóstolására, pogácsa, zsíros kenyér fogyasztásra van lehetőség.

Városnézés keretében a DOTTO KALANDBUSSZAL

 • Szuper csapatépítő program Zalakaroson a Kalandbusz: igazi kalandjárat indul idegenvezetéssel, mely során megismerhetik virágos kisvárosunkat egy kis borkóstolóval „megspékelve”. E program keretében a KALANDBUSSZAL érkező vendégeket a több mint 150 éves Arany Pincében látják vendégül.
 • A körutazás során láthatják a szállodákat, a gyógyfürdőt, a városközpontot, a Dísz teret, az arborétumot, az Isteni Irgalmasság templomot, a cukrászdát, az étteremsort, a Szent István teret, az iskolát és az óvodát valamint a fazekasműhelyt, ahol betekintést nyerhetnek a kerámiakészítés munkafolyamatába és ajándéktárgyakat vásárolhatnak. A pincesoron megtekinthetik a Szent Orbán szobrát, a Fogadalmi kőkeresztet és a műemlékké nyilvánított “Csire pincét”. Bortúra útjuk során rövid séta keretében felmehetnek Zalakaros legszebb, legmagasabb kilátópontjára, ahol festői panoráma tárul Önök elé. Látni lehet Badacsonyt, a Tanú hegyeket, a Kis-Balatont, Hévízt, Keszthelyt és a dombok közt megbúvó kis falut Zalamerenyét.

Városnéző Segway túra vezetővel

 • Ezzel a különleges közlekedési eszközzel nyílik lehetőség Zalakaros azon részeinek megismerésére, amelyeken még a helyiek sem mindennap járnak. A túra része a város bejárása kísérővel; barangolás a dimbes-dombos karosi utcákon, parkokon és szőlőültetvényeken. Garantáltan olyan helyekre jut el a túrázó, ahol csodás panoráma tárul a szeme elé.
 • Időtartam: kb. 1 ½ óra
 • Úthossz: 11 km
  (max. terhelhetőség 110 kg)

Kránicz borház - Garabonc

 • A borház bázisa egy olyan pincészet, amelyben a család több generációja tanulta és művelte a borászat nemes mesterségét. Ide várják a kedves Vendégeket, hogy megízlelhessék tölgyfahordóban érlelt, kiváló minőségű, nemes karakterű, saját termésű boraikat, melyek minden elvárásnak és követelménynek megfelelnek.
 • Díjnyertes boraik: Zöld veltelini - Szürkebarát - Oportó - Zweigelt - Kékfrankos - Cabernet Sauvignon - Királylányka - Olaszrizling - Muskotály

Fodros vízitúra - Zala-túra

 • A túra teljesítése nem igényel átlagon felüli sportteljesítményt: kezdők, fiatalok és az idősebb generációnak is kellemes kikapcsolódást nyújthat, melyhez még úszástudás sem szükséges. Amit a túra szervezője biztosít: felszerelések (kenuk, lapátok, mentőmellények, vízhatlan hordók) oktatás, túra kísérés, szalonnasütéshez: szalonna, hagyma, kenyér, emlék ajándék, igény szerinti fotózás.
 • Amit kell hozni: jó kedv, fürdőruha, sportfelszerelés, sapka, cipő vagy szandál, amit nem sajnál. Egy biztos, hogy különleges izgalmakban lehet részük!
  Létszám: max. 30 fős társaságok

Bobo Fun Park, Alsópáhok - Egy remek csapatépítő program

 • A Balaton aktív szabadidő központja. Egy fedett élménypark, ahol az időjárás nem szab határt a kalandoknak. A Bobo Fun Park több mint egy klimatizált játszóház, a környék legmenőbb találkozóhelye. Kihívásaival a felnőttekből is előhozza a gyermeki énjüket. Bátorságpróba, szórakozás és csapatépítés.

Programokkal kapcsolatos információk

Ajánlat-, vagy információkéréssel kapcsolatban, kérjük, forduljon event & corporate manager munkatársunkhoz, aki az alábbi elérhetőségek valamelyikén készséggel áll a rendelkezésére:

E-mail: rendezveny@karos-spa.hu

Telefon: +36 93 542 562