Külső programajánlatok Zalakaroson és környékén

Borkóstoló a Balogh pincében Zalakaroson

 • A Balogh Pincészet családi vállalkozásként működő borozó és borászat, ahol 1 hektáron művelik a szőlőt és kb. 200 éve a család birtokában van ez a szőlészet. A zalakarosi borvidékre jellemző borfajta a fehérbor, az itt termelt borok 80 %-a ilyen típusú.
 • A híres Olaszrizlingük 2007-ben és 2008-ban is elnyerte a Város bora címet.
 • A szállodától gyalogosan is megközelíthető (kb. 15-20 perc séta), ahol 4-5 féle bor kóstolására, pogácsa, zsíros kenyér fogyasztásra van lehetőség.

Városnézés keretében a DOTTO KALANDBUSSZAL

 • Kalandjárat indul idegenvezetéssel, mely során megismerhetik virágos kisvárosunkat egy kis borkóstolóval „megspékelve”. E program keretében a KALANDBUSSZAL érkező vendégeket a több mint 150 éves Arany Pincében látják vendégül.
 • A körutazás során láthatják a szállodákat, a gyógyfürdőt, a városközpontot, a Dísz teret, az arborétumot, az Isteni Irgalmasság templomot, a cukrászdát, az étteremsort, a Szent István teret, az iskolát és az óvodát valamint a fazekasműhelyt, ahol betekintést nyerhetnek a kerámiakészítés munkafolyamatába és ajándéktárgyakat vásárolhatnak. A pincesoron megtekinthetik a Szent Orbán szobrát, a Fogadalmi kőkeresztet és a műemlékké nyilvánított “Csire pincét”. Bortúra útjuk során rövid séta keretében felmehetnek Zalakaros legszebb, legmagasabb kilátópontjára, ahol festői panoráma tárul Önök elé. Látni lehet Badacsonyt, a Tanú hegyeket, a Kis-Balatont, Hévízt, Keszthelyt és a dombok közt megbúvó kis falut Zalamerenyét.

Városnéző Segway túra vezetővel

 • Ezzel a különleges közlekedési eszközzel nyílik lehetőség Zalakaros azon részeinek megismerésére, amelyeken még a helyiek sem mindennap járnak. A túra része a város bejárása kísérővel; barangolás a dimbes-dombos karosi utcákon, parkokon és szőlőültetvényeken. Garantáltan olyan helyekre jut el a túrázó, ahol csodás panoráma tárul a szeme elé.
 • Időtartam: kb. 1 ½ óra
 • Úthossz: 11 km
  (max. terhelhetőség 110 kg)

Kránicz borház - Garabonc

 • A borház bázisa egy olyan pincészet, amelyben a család több generációja tanulta és művelte a borászat nemes mesterségét. Ide várják a kedves Vendégeket, hogy megízlelhessék tölgyfahordóban érlelt, kiváló minőségű, nemes karakterű, saját termésű boraikat, melyek minden elvárásnak és követelménynek megfelelnek.
 • Díjnyertes boraik: Zöld veltelini - Szürkebarát - Oportó - Zweigelt - Kékfrankos - Cabernet Sauvignon - Királylányka - Olaszrizling - Muskotály

Fodros vízitúra - Zala-túra

 • A túra teljesítése nem igényel átlagon felüli sportteljesítményt: kezdők, fiatalok és az idősebb generációnak is kellemes kikapcsolódást nyújthat, melyhez még úszástudás sem szükséges. Amit a túra szervezője biztosít: felszerelések (kenuk, lapátok, mentőmellények, vízhatlan hordók) oktatás, túra kisérés, szalonnasütéshez: szalonna, hagyma, kenyér, emlék ajándék, igény szerinti fotózás.
 • Amit kell hozni: jó kedv, fürdőruha, sport felszerelés, sapka, cipő vagy szandál, amit nem sajnálsz. Egy biztos, hogy különleges izgalmakban lehet részük!
  Létszám: max. 30 fős csapatokban

Zobori Kalandozoo - Mindent bele csapatépítő

 • A Kalandpark Zalaszabarban, Zalakarostól 15 km-re található, ahol a park játékai, a csodás természet, a Kis-Balaton varázslatos világa biztos, hogy magával ragadja! Segway túrák, kötélpálya, óriás hinta, hófánk, beltéri csúszdapark, 4D mozi és rengeteg játék vár Önre és csapatára!


Programokkal kapcsolatos információk

Ajánlat-, vagy információkéréssel kapcsolatban, kérjük, forduljon corporate sales manager munkatársunkhoz, aki az alábbi elérhetőségek valamelyikén készséggel áll a rendelkezésére:

E-mail: rendezveny@karos-spa.hu

Telefon: +36 93 542 562