Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?

Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • dr.horvázh attila
  2009. 08. 04. 10:53
  Tegnap értunk haza,a koszt nagyon jo volt,a gyermekprogramok szintén.a gyermek-uszásoktatás András vezetésével nagyon tetszett.koszonjuk szépen!a pincérek is mosolyogtak...
 • ildi
  2009. 07. 18. 19:17
  Ma értünk haza ebből a nagyon kellemes hotelbol. az összes pincérnek dicséret!! a szobák nagyon kényelmesek az ellátás kiváló!
 • Pocsaji Tirca
  2009. 07. 11. 14:56
  Hamarosan megyek a hotelbe és már nagyon várom.A nagymamámmal meg az egyik barátnőmmel fogok menni,remélem jó lesz.
 • Herbély Alexandra
  2009. 06. 01. 11:29
  én apukámmal,a testvéremmel és a nevelőanyámmsl voltam önöknél még Decemberben tavaly.Felejthetetlen élmény volt és még megyünk is , de most anyukámmal megyek, mert ő még nem volt, de nagyon fogja élvezni.A személyzet nagyon kedves volt és a reggeliket is imádtam.Sajnáltam amikor mentünk haza, mert legszívesebben ott maradtam volna még 1 hétig:)Ez eddig a legjobb szálloda ahova mentünk.Csak így tovább!!!
 • Farkasné Molnár Ildikó
  2009. 02. 24. 20:03
  én az önöknél eltöltött 5 napról csak legekben tudok beszámolni, amiért külön írásban is szeretném kifejezni köszönetemet és elismerésemet! Régen éltem át ilyen fantasztikus napokat és mondhatom ezt azon kis csapat (8 fő) nevében, akikkel együtt voltunk. Szenzációs a Hotel elrendezése, a szobák, az ételek, a szolgáltatás, egyszóval úgy szuper az egész ahogy van. Ellentétben a kettővel alattam író véleményével (aki a nevét sem adta hozzá) azt kérem, hogy maradjanak ilyenek amilyennek megismertük önöket. Kedvesek, figyelmesek szolgálat és segítőkész, mosolygós dolgozók. Hálásan Köszönöm és az első adandó alkalommal és csak is oda fogok(gunk) menni feltöltődni, kikapcsolódni. és természetesen mindenkit jóérzéssel küldök önökhöz pihenni. Jó egészséget és további sok vendéget kívánok szeretettel:Ildikó (Böbe,Kati,Magdi,Gyula,Sanyi, Feri,Laci)
 • Kata, Tibi és Danika
  2009. 02. 01. 13:02
  Nagyon jól éreztük magunkat a szállodában. A személyzet kedves, figyelmes. A szálloda igazán családbarát. A programok kitűnőek. Az ételek fantasztikusak. A 11 hónapos kisfiúnk élvezettel pancsolt a gyermekmedencékben. A játszóház is jól felszerelt. Külön köszönettel tartozunk azért a figyelmességért, hogy tortával emlékeztek meg a születésnapomról. Az eltöltött 4 nap felejthetetlen emlék marad számunkra. Köszönet a szálloda munkatársainak! Kata, Tibi és Danika
 • KM-NM
  2009. 01. 05. 19:27
  Gratulálni szeretnénk a remek szilveszteri programokért, és egyben szeretnénk megköszönni ezek megszervezését.
  Nagyon jó hangulatú szilvesztert töltöttünk el önöknél. A zenekarok kiválóak voltak, bár a hallban lévőre kicsit sokat kellett várni, hogy végre zenélni kezdjenek. De addig a másik kettő zenéjét élvezhettük, és jót táncolhattunk a lenti étteremben.
  Az ételek rendkívül ízletesek voltak, a dekorációk, díszítések hozzájárultak az ünnepi hangulat megteremtéséhez.
  Meglepetés volt számunkra az uszoda galériáján zajló ezoterikus program. A szervezők ötletessége lehetővé tette, hogy ne kelljen a fürdőzést megszakítva kimenni az uszodából, inkább helybe hozták a programot. Hátborzongató volt, ahogy pár sor írásból a "vesénkbe láttak".
  Az is kellemesen meglepő volt számomra, hogy külföldi barátom számára nem nekem kellett fordítanom az asztológiát és a jóslást, hanem a hölgyek elmondták neki németül és angolul is.
  Az éjféli tüzijáték is fantasztikus volt, egészen újfajta, eddig még nem látott mintázatok is kirajzolódtak az égbolton.
  A szálloda személyzete nagyon kedves,udvarias és segítőkész volt.
  Barátaimnak Magyarországon és Lengyelországban egyaránt ajánlani fogom ezt a szállodát.
 • Csapó Krisztina
  2008. 11. 18. 14:55
  Egy csodálatos héttel ajándékoztak meg bennünket! Köszönjük az udvarias és segítőkész kiszolgálást, a nagyszerű étkeket, valamint az ajándékba kapott szülinapi tortát is a pezsgővel.Mindez az élmény talán elegendő lesz a hosszú téli napok átvészeléséhez, hogy aztán újra ellátogathassunk önökhöz. Kriszta&Csaba
 • Szabad Vera
  2008. 09. 20. 21:33
  A héten jöttünk haza a szállodából, ahol ismét remekül éreztük magunkat.
  A Karos Spa csodálatos, a személyzet igazán kedves és az ellátás is nagyon jó volt.
 • Vaczula Dóra
  2008. 08. 07. 12:36
  Múlt héten voltunk a szállodában, nagyon jól éreztük magunkat!
  Jövőre ismét megyönk :)
  Levi, Félix, Dóra