Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?

Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Herbély Alexandra
  2009. 06. 01. 11:29
  én apukámmal,a testvéremmel és a nevelőanyámmsl voltam önöknél még Decemberben tavaly.Felejthetetlen élmény volt és még megyünk is , de most anyukámmal megyek, mert ő még nem volt, de nagyon fogja élvezni.A személyzet nagyon kedves volt és a reggeliket is imádtam.Sajnáltam amikor mentünk haza, mert legszívesebben ott maradtam volna még 1 hétig:)Ez eddig a legjobb szálloda ahova mentünk.Csak így tovább!!!
 • Farkasné Molnár Ildikó
  2009. 02. 24. 20:03
  én az önöknél eltöltött 5 napról csak legekben tudok beszámolni, amiért külön írásban is szeretném kifejezni köszönetemet és elismerésemet! Régen éltem át ilyen fantasztikus napokat és mondhatom ezt azon kis csapat (8 fő) nevében, akikkel együtt voltunk. Szenzációs a Hotel elrendezése, a szobák, az ételek, a szolgáltatás, egyszóval úgy szuper az egész ahogy van. Ellentétben a kettővel alattam író véleményével (aki a nevét sem adta hozzá) azt kérem, hogy maradjanak ilyenek amilyennek megismertük önöket. Kedvesek, figyelmesek szolgálat és segítőkész, mosolygós dolgozók. Hálásan Köszönöm és az első adandó alkalommal és csak is oda fogok(gunk) menni feltöltődni, kikapcsolódni. és természetesen mindenkit jóérzéssel küldök önökhöz pihenni. Jó egészséget és további sok vendéget kívánok szeretettel:Ildikó (Böbe,Kati,Magdi,Gyula,Sanyi, Feri,Laci)
 • Kata, Tibi és Danika
  2009. 02. 01. 13:02
  Nagyon jól éreztük magunkat a szállodában. A személyzet kedves, figyelmes. A szálloda igazán családbarát. A programok kitűnőek. Az ételek fantasztikusak. A 11 hónapos kisfiúnk élvezettel pancsolt a gyermekmedencékben. A játszóház is jól felszerelt. Külön köszönettel tartozunk azért a figyelmességért, hogy tortával emlékeztek meg a születésnapomról. Az eltöltött 4 nap felejthetetlen emlék marad számunkra. Köszönet a szálloda munkatársainak! Kata, Tibi és Danika
 • KM-NM
  2009. 01. 05. 19:27
  Gratulálni szeretnénk a remek szilveszteri programokért, és egyben szeretnénk megköszönni ezek megszervezését.
  Nagyon jó hangulatú szilvesztert töltöttünk el önöknél. A zenekarok kiválóak voltak, bár a hallban lévőre kicsit sokat kellett várni, hogy végre zenélni kezdjenek. De addig a másik kettő zenéjét élvezhettük, és jót táncolhattunk a lenti étteremben.
  Az ételek rendkívül ízletesek voltak, a dekorációk, díszítések hozzájárultak az ünnepi hangulat megteremtéséhez.
  Meglepetés volt számunkra az uszoda galériáján zajló ezoterikus program. A szervezők ötletessége lehetővé tette, hogy ne kelljen a fürdőzést megszakítva kimenni az uszodából, inkább helybe hozták a programot. Hátborzongató volt, ahogy pár sor írásból a "vesénkbe láttak".
  Az is kellemesen meglepő volt számomra, hogy külföldi barátom számára nem nekem kellett fordítanom az asztológiát és a jóslást, hanem a hölgyek elmondták neki németül és angolul is.
  Az éjféli tüzijáték is fantasztikus volt, egészen újfajta, eddig még nem látott mintázatok is kirajzolódtak az égbolton.
  A szálloda személyzete nagyon kedves,udvarias és segítőkész volt.
  Barátaimnak Magyarországon és Lengyelországban egyaránt ajánlani fogom ezt a szállodát.
 • Csapó Krisztina
  2008. 11. 18. 14:55
  Egy csodálatos héttel ajándékoztak meg bennünket! Köszönjük az udvarias és segítőkész kiszolgálást, a nagyszerű étkeket, valamint az ajándékba kapott szülinapi tortát is a pezsgővel.Mindez az élmény talán elegendő lesz a hosszú téli napok átvészeléséhez, hogy aztán újra ellátogathassunk önökhöz. Kriszta&Csaba
 • Szabad Vera
  2008. 09. 20. 21:33
  A héten jöttünk haza a szállodából, ahol ismét remekül éreztük magunkat.
  A Karos Spa csodálatos, a személyzet igazán kedves és az ellátás is nagyon jó volt.
 • Vaczula Dóra
  2008. 08. 07. 12:36
  Múlt héten voltunk a szállodában, nagyon jól éreztük magunkat!
  Jövőre ismét megyönk :)
  Levi, Félix, Dóra
 • Airizer Csabáné
  2008. 06. 14. 21:54
  Tisztelt Karos Spa Szálloda!
  Tegnap jöttünk haza önöktöl és ismét felejhetetlen élményben volt részünk. Már 3 éve járunk rendszeresen, és mindig nagyon jól érezzük magunkat. Megérkezve olyan érzés mintha haza érnénk. Mindig kedvesen fogadnak a Recepciósok kifogástalan a hozzáállásuk. Az étteremben mindig finom és bőséges a választék. A pincérek nagyon kedvesek és udvariasak. Még is van egy kedvencünk (Dani Máté) ő az első számú kedvencünk. Mindig figyeli a vendégek kívánságát. Nagyon udvarias és profi felszolgáló.
  öröm önökhöz menni. Már alig várjuk, hogy ismét a szálloda vendégei lehessünk
  További sok sikereket kívánunk. Mi tovább adjuk az önök jó hírét.
  Tisztelettel egy elégedett vendég Airizerné Andi és férje Csabi
 • Andi&Laci
  2008. 02. 05. 19:41
  Tisztelt Hotel Karos Spa!

  Felejthetetlen élmény volt számunkra az elmúlt hétvége!
  A személyzet nagyon kedves és segítőkész, a szálloda csodálatos, a szoba tiszta és rendezett. A hidromaszázs medencék, a szaunák és a jégkamra igazi kikapcsolódást nyújtottak. A barátnőm még az aqua fitnessen is részt vett, amit nagyon élvezett.
  Az éttermi kínálatban minden megtalálható ami szem szájnak ingere:)
  Egyszóval minden tökéletes volt!!!
  Köszönjök Hotel Karos Spa! Ide biztosan még visszatérünk.
  Andi&Laci
 • Vanda2002
  0000. 00. 00. 00:00
  A szobák szépek, tágasak, tiszták. Külön kiemelném az animációs programokat, mind a felnőtt, mind a gyerekprogramok tekintetében. A csomagajánlatban benne volt egy családi ebéd, melyért külön köszönet, így a gyermek - aki a reggelinél alig eszik valamit - meleg ételt tud ebédelni. (egyébként egész nap nassolna). Nagyon jó ötlet!
  A wellnes részlegben minden korosztály megtalálja a saját szórakozását, magunk részéről a szaunát részesítjük előnyben, szuper szeánszokat élvezhettünk, közvetlenül utána azonban nagyon hiányzott egy csendes, relaxációra alkalmas pihenő tér.
Elindult a Hotel Karos Spa Hűségprogram! Regisztrációja után azonnal 3 000 bónuszponttal jutalmazzuk!
Regisztrálok!