Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • bakó Péterné
  2010. 12. 18. 16:38
  Csak gratulálni tudok a szállodájukhoz, wellnessrészhez,a személyzethez, és 1 szóval mindenhez ami a karos spaban létezik.Jártunk már máshol is, de megsem közelítette ezt a színvonalat.Remélem visszatérünk még,mert nagyon jól éreztük magunkat.
 • Sohonyai Krisztina
  2010. 12. 10. 10:59
  Kedves Karos Spa! Idén már harmadszorra látogattunk el önökhöz és mindig nagy örömmel megyünk, mert minden nagyon fantasztikus a szállódájukban. Egyetlen pici dolog hiányzik csak nagyon. 2007-ben és 2008-ban minden reggel megízlelhettük azt a csodálatosan finom sajtsalátát, aminek az ízét nem lehet elfelejteni. Sajnos idén már nem volt reggelente ez a sajtsaláta. Lehet tudni,mi az oka annak, hogy már nincsen? Esetleg a receptjét nem lehetne valamilyen módon megtudni? Köszönettel: Sohonyai Krisztina
 • Bata Mária és Zsolt
  2010. 10. 09. 14:25
  Mit is mondhatnék? Van mit! Mi a férjemmel nagyon de nagyon jól éreztük magunkat. Döbbenet amit ott élhettünk meg nap mint nap. Kaja bőséges, - bizonyítja a 2 kg felvétel:), Tisztaság osztályon felüli, kiszolgálás készséges. Fürdő fantasztikusan jó volt a víz tiszta. Van egy kis kutyánk, de nekünk nem okozott gondot, hogy nem vihettük magunkkal. Van kutyapanzió is, akinek gondot okoz, hogy kire bízzák a kis kedvencüket. Valószínű nem élveztük volna mi sem, ha több száz kis állattal kellett volna együtt élni a pár nap alatt. értem itt az ugatást, a piszkításukat stb. úgy gondolom, ki lehetett hagyni. Van még egy döbbenetes megjegyzésem, amit eddig nem tapasztaltam és nem szeretnem kihagyni. Köszönöm önöknek! Ez a hozzáállásuk vezet arra, hogy ismét visszatérjünk, de hiszem már többed magammal.
 • Bíróné Máté Kornélia
  2010. 08. 04. 10:43
  Kedves Vezetőség! Nagyon köszönjük a szíves vendéglátást, amit július végén élvezhettünk önöknél. Baba-apartszobát kaptunk: a kislányom és én is rettenetesen örültünk a baba-felszereléseknek. A játszószoba csupa minőségi játékával nagyon ideális a piciknek és a nagyobbaknak egyaránt. Az animáció külön tetszett, szinte minden programon aktivizáltuk magunkat! Jövőre ugyanitt ismét!Bíróné és családja
 • Nagyné Hegedűs Helga
  2010. 07. 14. 13:27
  Néhány napja jöttünk haza a szállodából. Külön köszönet a lelkes animátoroknak, Monának és Bobbinak a mini diszkókért. A lányaim oda voltak, meg vissza. Szuper jó a medencetér, a külső strand fantasztikus. Az ebédes megoldás megkönnyítette a helyzetünket. Egy negatívum volt, sikerült néhány nap alatt 2 kg-ot híznom. Hamarosan visszatérünk, csak így tovább!
 • D. Mária
  2010. 06. 14. 11:29
  Idén megyünk önökhöz harmadjára, már nagyon várjuk. Első alkalommal még hárman voltunk, én 5. hónapos terhes voltam. Tavaly a minilány miatt baba apartszobát vettünk igénybe, tökéletes volt. Idén is augusztus elején látogatjuk meg önöket, ismét négyen, a négyéves fiam már minden nap emlegeti az "almakártyás" szállodát, ahová megyünk nyaralni. Tökéletes, tiszta, kellemes szálloda, gyerekekkel ideális, kiváltképp, ha négykézlábazó minik is vannak a családban. Szerencsére a szálloda még nem hódolt be az "európai trendnek" és nem engednek be semmilyen háziállatot. Nekem ez az alapfeltételek közé tartozik.
  üdvözlettel
  4 rajongójuk

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként szállodánk ajánlatairól, akcióiról.

Vendégeink véleménye