Zobori KalandoZoo

Zobori KalandoZoo

2017. 08. 03.

Zobori KalandoZoo

Végtelen kalandok várnak Önre és családjára Zalaszabarban, a Zobori KalandoZoo-ban, mindössze 10 km-re Zalakarostól, a Kis-Balatonnál.

A csodálatos panoráma már önmagában felüdítő, de a kalandparkba érkezve egy igazi kaland-oázis fogadja az idelátogatókat.

A hegyre felérve a lélegzetelállító panoráma tárul elénk, amely szemet gyönyörködtető látvány, garantáltan mindenkit elbűvöl. A parkban felsorakoztatott játék arzenál pedig gyereket és felnőttet magával ragad, csak a naplemente vethet véget a játéknak.

A kalandpark kültéri és beltéri szolgáltatatásainak köszönhetően a Zobori Kalandozoo-ban egy futó zápor sem szakíthatja félbe a kalandokat.

Sőt, a nyár folyamán szállodánkba minimum 7 éjszakára érkező kedves Vendégeinket megajándékozzuk ezen felejthetetlen élménnyel, ugyanis egy alkalomra szóló családi belépővel is lepjük meg őket a többi extra kedvezményünk - az ajándék snack ebéd és a Zalakaros Fürdőre szóló családi strandbelépő - mellett.

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, 2017. augusztus 25-én a KalandoZoo egy nagyszabású, zártkörű rendezvény miatt a nagyközönség számára zárva tart! További információk a KalandoZoo honalpján, a zobori.hu weboldalon találhatóak.

Ajánlataink