Az őszi szünet szenzációi

Főoldal / Hírek, aktualitások / Az őszi szünet szenzációi

Az őszi szünet szenzációi

2017. 09. 11.

Az őszi szünet szenzációi

Mint azt már jól megszokhatták tőlünk, kiemelt időszakainkban igyekszünk mindig egy különleges, extra szenzációval kedves Vendégeink itt tartózkodását még emlékezetesebbé varázsolni. Ez most, a lassanként közelgő őszi szünet alkalmával sem lesz másként, azt megígérhetjük!

S, hogy milyen fantasztikus attrakciókra számíthatnak?

Elhozzuk Önöknek a „kütyü-világ” legújabb csodáit:

  • Virtuális kalandokra hívogatja Önöket a HTC Vive, mely a HTC és a Valve virtuális valóság alapú megoldása, ami egy szempillantás alatt “más világba” helyezi a felhasználót. Teljes körű, 360 fokos megoldást (Full Room Scale 360 Degree Solution) kínál, követő kontrollerrel kiegészítve, így használat közben felállhatunk, sétálhatunk, felfedezhetjük a virtuális teret, minden szögből megvizsgálhatjuk a tárgyakat és valódi kapcsolatot létesíthetünk a virtuális környezettel. A VIVE technológia egyedisége abban áll, hogy itt „room-scale”, tehát szoba méretű, valós arányokkal találkozhat a felhasználó. A kézben tartott kontrollerek segítségével a környezet reagál a mozgásra, interaktívak a virtuális terek és tárgyak: ez tehát nem csak egy szemlélődő, hanem egy valóban interaktív virtuális megoldás.
  • Korszakalkotó közlekedés és a legütősebb szórakozás, amit csak elképzelhetünk: Ötvözve a Chili erejét egy több száz wattos elektromos motorral és a legmodernebb elektronikával, aminek eredményeképpen egy brutális élményjárgányt kaptunk. Ha több kell… A CHILI legújabb gépe, a 007 nemcsak sportos, hanem rendkívül praktikus is egyszerre. Súlya és mérete úgy marad elviselhető korlátok között, hogy rajta állva nem érzünk különösebb akadályokat magunk előtt, bármerre is közlekedjünk vele. A 9 inch méretű kerekek nemcsak rugózást adnak, hanem tág határokat akkor is, ha földútra, füves-bokros területre kell hajtanunk vele.

Ne hagyja ki Ön sem ezt a vissza nem térő lehetőséget! Várjuk családjával együtt az őszi szünetben is a Hotel Karos Spa-ban!

Ajánlataink