Egyedi ajándék ötlet: Ajándékutalvány

... ajándékozzon élményt Szeretteinek!

Mindannyian szeretnénk valami igazán különlegessel meglepni családunkat, barátainkat a neves ünnepnapokon. Gondolkodunk, mi is lenne az, amire a legjobban vágynak, amivel a leginkább kifejezhetnénk számukra szeretetünket. Mi jól tudjuk, legszebb kincseink azok a pillanatok, amikre – még évek múlva is - a legszívesebben emlékszünk vissza: egy csodás wellness hétvége Szerelmünkkel, egy vicces közös program vagy egy mesés családi pihenés! A lényeg ugyanaz, az Élmény!

Mi segítünk megtalálni a tökéletes egyedi ajándék ötletet! Lepje meg Ön is Szeretteit Karos Spa ajándékutalványunkkal!

VÁSÁROLJA MEG AJÁNDÉKUTALVÁNYAINKAT SZERETTEINEK!

Amikor szeretteinket szeretnénk meglepni, akkor bizony nem egyszerű feladat a legjobb ajándék ötletek megtalálása. Ilyenkor mindig érdemes az egyedi ajándékok irányába elindulni, ugyanis a személyre szabott meglepetések segítenek kifejezni a szeretteink iránt érzett figyelmet és törődést.

Az ajándékutalványok kiváló lehetőséget kínálnak, hiszen lehetővé teszik, hogy az ünnepelt maga válassza ki azt, amit igazán szeretne, vagy amire éppen tényleg szüksége van. Emellett rugalmasan felhasználhatóak, így az ajándékozott a saját maga által választott időpontban élvezheti a nagyszerű élményt.

Az ajándékutalványok kiváló egyedi ajándék ötletek, hiszen egyszerre fejezik ki a figyelmet, és lehetővé teszik a maximális szabadságot az ajándék felhasználásában.

Egyedi ajándék ötlet minden alkalomra

Ajándékutalványaink tökéletes meglepetést biztosítanak születésnapra, évfordulóra és karácsonyra is, de akár esküvői ajándékként is szolgálhatnak. Bármilyen alkalomra is vásárolja meg az utalványokat, az biztosan igaz, hogy teljes mértékben különleges egyedi ajándékként szolgálnak! Tegye varázslatossá az ünnepelt nagy napját, válassza a Karos Spa ajándékutalványok egyikét!

Értékalapú ajándékutalvány
helyett
10 000 Ft-tól
Értékalapú ajándékutalvány

Vásároljon értékalapú utalványt, hogy szerettei is részesei lehessenek a Karos Spa pillanatoknak!

Páros feltöltődés
helyett
119 000 Ft-tól
Páros feltöltődés

Lepje meg Ön is Szeretteit vagy épp a Párját egy varázslatos, édes kettesben eltöltött wellness hétvégével! 

Élvezzék együtt a csodás kényelmet, mesés ízeket, a páratlan kényeztetést és a frissítő élményeket, melyekre mindörökké úgy gondolhatnak majd vissza mint életük legszebb napjaira…

S, hogy mi is várja az idelátogatókat?

  • varázslatos kényelmet biztosító Spa superior szobáink
  • hatalmas wellness birodalom, melyben mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb pihenést és szórakozást...
  • mesés gasztro-élmények a magyar- és nemzetközi konyhák legfinomabb specialitásaival, a régió legínycsiklandóbb ízeivel...
  • Yasmine Beauty & Medical Spa wellness részlegünk több mint százféle wellness- és beauty kezelése, mely a valódi újjászületés élményét garantálja Vendégeink számára
  • színes programkínálatunk széles palettája...