Villanyautó Túra

Főoldal / Hírek, aktualitások / Villanyautó Túra

Villanyautó Túra

2018. 11. 08.

Villanyautó Túra

Specht József és Vali, a Villanyautó Túra projekt ötletgazdái és megvalósítói egy "álmot követve" nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, minthogy bejárják az ország - lehetőség szerinti - összes települését.

Mint Tőlük megtudtuk, a dolog egy kérdéssel kezdődött: “Létezik-e olyan ember, aki már Magyarország minden településén járt?” Saját válaszunk pedig megegyezett több megkérdezett válaszával: “Aligha van ilyen...”

Nos, ők úgy döntöttek, bizony ők lesznek az elsők. Kicsit módosítottak ugyan s a projekt célja az lett, hogy minden olyan, Magyarországi településre eljussanak, amit szilárd burkolatú úton el lehet érni.

A megvalósítás eszökéül pedig egy olyan járművet választottak, amely napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend, környezetkímélő és költséghatékony, nem más, mint az elektromos autó. A nagy utazás pedig idén ősszel kezdetét vette...

Szállodánk - mint elektromos autótöltővel rendelkező hotel - szívesen állt e nemes célkitűzés mellé és az ötletgazdákkal a kapcsolatot felvéve, 2018. november 4 - 9 közötti időszakban "főhadiszállásá" lettünk. Reggelente 8 órakor autó és utasai teljesen feltöltődve indulnak útjukra mélygarázsunkból, hogy a ellátogassanak a környékbeli településekre.


A túrához ezúton is további sok - sok sikert és örömet kívánunk!

Ajánlataink