A Hotel Karos Spa**** működésének 17 éve alatt vendégei kényelméért dolgozott, hogy a szállodába látogatók kipihenten és élményekkel gazdagodva térhessenek haza.

Ami eddig történt...

A tökéletes kikapcsolódás érdekében 2021-ben elkezdődött a szálloda felújítása, melynek első ütemében teljesen megújult a recepció, a hall, a Drink bar, a főépület első két emeletén található szobák és a wellness recepció.

A második ütemben a Pool Terrace, a kültéri élménymedence és a Food Garden rekonstrukciója zajlott, a munkálatok pedig ezzel nem értek véget.

Ami most vár ránk...

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a szálloda uszoda és szaunavilágának teljes körű felújítása 2022. január 10-én megkezdődik, ezért a medencék és a szaunák 2022. január 10. és 2022. február 19. között nem használhatók!

Ez idő alatt a Hotel Karos Spa**** vendégei részére belépőt biztosítunk a Zalakarosi Fürdőbe, személyenként az éjszakák számával megegyező mennyiségben, amely tartalmazza az öltözőszekrény, a gyermekvilág, a fedett fürdő, az élményfürdő, valamint a családi, illetve gyermek szauna használatát. A belépő napi egyszeri belépésre jogosít.  

A felújítás ideje alatt a Yasmine Beauty & Medical Spa szolgáltatásai 30% kedvezménnyel vehetők igénybe, illetve vendégeink kényelmét szolgálva hosszabbított reggelivel és late check out-tal készülünk, így a távozás napján szobájukat a korábbi 10:00 óra helyett 16:00 óráig szükséges elhagyniuk. 

Február 21-tól MEGÚJULT uszoda és szaunavilággal várjuk kedves Vendégeinket! A felújítás ideje alatt belépőt biztosítunk a Zalakarosi Fürdőbe.
Bővebben