A Hotel Karos Spa**** működésének 17 éve alatt vendégei kényelméért dolgozott, hogy a szállodába látogatók kipihenten és élményekkel gazdagodva térhessenek haza.

Ami eddig történt...

A tökéletes kikapcsolódás érdekében 2021-ben elkezdődött a szálloda felújítása, melynek első ütemében teljesen megújult a recepció, a hall, a Drink bar, a főépület első két emeletén található szobák és a wellness recepció.

A második ütemben a Pool Terrace, a kültéri élménymedence és a Food Garden rekonstrukciója zajlott, a munkálatok pedig ezzel nem értek véget.

Ami most vár ránk...

Örömmel tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy 2021. október 4-től megkezdődik a medencetér galéria szintjének felújítása, így a galéria várhatóan egy hónapon keresztül nem látogatható. Ez idő alatt a szaunák és a medencék továbbra is üzemelnek.

Ami még a terveink között szerepel...

Szállodánk a környéken egyedülálló wellness részleggel rendelkezik az 5 beltéri és a 2 szezonálisan működő kültéri medencével. A felújítások során természetesen nem feledkezhetünk meg ezek rekonstrukciójáról sem, így a közeljövőben célunk a wellness részleg teljes megújítása is.