Giro d'Italia hétvége

Főoldal / Hírek, aktualitások / Giro d'Italia hétvége

Giro d'Italia hétvége

2022. 04. 28.

Giro d'Italia hétvége

Éld át a Giro élményt!

Sporttörténelmi pillanatoknak lehetünk szemtanúi 2022. május 8-án, ugyanis a világ egyik legnagyobb biciklisversenye, a Giro d’Italia harmadik szakasza Zalakarost is érinti.

A megmérettetést az egész világon figyelemmel kísérik, nagyságrendileg 800 millió ember követi az eseményt televízión keresztül. Nekünk megadatott az a kivételes lehetőség, hogy ne csak a képernyők előtt, hanem személyesen is részesei legyünk ennek a világhírű rendezvénynek, és rózsaszínbe öltözve, a pálya széléről fogadjuk a mezőnyt. A fanatikusoknak pedig van egy jó hírünk: két Giro-s csapat is szállodánkat válaszotta pihenése helyszínéül!

A versenyzők áthaladása után sem fogunk unatkozni, hiszen a Karos Korzón sportnap várja az érdeklődőket egészen estig.

Aki pedig igazi kikapcsolódással szeretné tölteni a hétvégét és velünk együtt szurkolni a versenyzőknek, szeretettel várjuk a megújult Hotel Karos Spa****-ban!

Árkalkulációért kattints ide!

Felhívjuk figyelmét, hogy a verseny biztonságos lebonyolítása érdekében ideiglenes útlezárások és parkolási korlátozások lépnek érvénybe, amelyek Önt is érinthetik.

A 7522. jelű Galambok - Zalaapáti összekötő országos közút, mely Zalakarost is keresztezi 12:00 és 15:20 között lezárásra kerül.

Keresztirányú átengedési pontok üzemelnek az Alma utcánál, illetve a Park utcánál 14:05-ig.

Ezt követően azonban a ki- és beparkolás, a kerékpározás és az átjárás sem megengedett a teljes feloldásig.

 

Ajánlataink