A legjobb wellness szállodák között

Főoldal / Hírek, aktualitások / A legjobb wellness szállodák között

A legjobb wellness szállodák között

2023. 12. 27.

A legjobb wellness szállodák között

A legjobb wellness szállodák között a Hotel Karos Spa****

 

A Nők Lapja az idei esztendőben első alkalommal hirdette meg a Travel Awards versenyt, ahova különböző kategóriákban nevezhettek a turizmus szektor szereplői: városok, szállodák, vendéglátóhelyek és utazási irodák.

A noklapja.hu-n három héten át tartó szavazás során összesen 50 000 voks érkezett az olvasóktól, melynek értelmében a zalakarosi Hotel Karos Spa****-t a balatoni régió legjobb wellness szállodájának választották.

Szállodánk a környéken egyedülálló wellness részleggel rendelkezik a maga 5 beltéri, valamint 2 szezonálisan működő kültéri medencéjével, 5 különböző szaunájával, gőzkabinjával és jégkamrájával. A kínálatban a klasszikus úszómedencétől kezdve az élményelemekkel tarkított élménymedencén át a saját kútból táplált termálmedencéig minden megtalálható, mely a tökéletes kikapcsolódást nyújthatja egy üdítő wellness hétvége során. Repertoárunkban wellness, beauty- és gyógykezelések széles választéka áll rendelkezésre, a több, mint 100 fajta kezelés közül még a legkisebbek is megtalálják a számukra tökéletes kezelést, mint a ciróka-maróka, vagy a varázserő masszázs.

Az elmúlt években a szálloda folyamatos fejlesztéseken esett át, megújultak többek között a főépületi szobák, a recepció, a hall, a Drink bar, a Food Garden, a wellness előtér, a szauna- és uszodavilág, valamint jelenleg is zajlik a reggeli és vacsora helyszínéül szolgáló Éden étterem felújítása.

Szavazatukat és belénk fektetet bizalmukat szívből köszönjük, a továbbiakban is azon leszünk, hogy a balatoni régió legjobb wellness szállodájaként a legjobb szolgáltatást nyújthassuk Önöknek!

Ajánlataink