Házi vizsga a Hotel Karos Spa-ban
2016. április 7-én került sor szállodánkban végzős tanulóink gyakorlati tudásának megmérettetésére. A Zala Megyei Kereskedelmi – és Iparkamara által támogatott házi vizsgán összesen 15 lelkes fiatal – leendő vendéglátás szervezők, szakácsok és felszolgálók – bizonyíthatta szakmai ismereteit.
Szállodánk mindig is kiemelt fontossággal kezelte a leendő szakmabeli fiatalok képzésének támogatását, gyakorlati ismereteik megszerzésének elősegítését. Börczi Balázs, F&B direktorunk – aki mint a nagykanizsai Thúry György Kereskedelmi- Vendéglátó- és Idegenforgalmi Szakképző Iskola egyik oktatója – és csapata állandó támogatója az ifjúság szakirányú képzésének.
Az esemény természetesen a környékbeli sajtó nagy érdeklődésére is számot tartott, mind a Zalai Hírlap mind pedig a Karosi Krónika képviseltette magát s – reményeink szerint – az ő tetszésüket is elnyerte mind leendő vendéglátás szervezőink és felszolgálóink által prezentált profi szervírozás, mind pedig szakács – tanulóink mennyei menüsora, mely ezúttal a következő volt:
- Sertés szűz capraccio
- Medvehagyma krémleves bulgurral és rákokkal
- Csirkemell lassan sütve Supréme mártással, turnírozott zöldségek és vajas burgonya társaságában
- Lángoló csokis – diós palacsinta