Utazási informácók

Főoldal / Hírek, aktualitások / Utazási informácók

Utazási informácók

2020. 06. 19.

Utazási informácók

Kedves Vendégünk!

Közeleg utazása időpontja a Hotel Karos Spa++++ szállodába Zalakarosra, így szeretnénk megosztani Önnel néhány fontos információt, hogy pihenése zavartalan legyen. Szállodánkat 2020. június 24-én újra megnyitjuk Vendégeink előtt. A járványügyi előírások értelmében mi is kiemelten kezeljük Vendégeink maximális biztonságát pihenésük ideje alatt. Hatalmas kincsünk közel 5 hektáron elterülő gondozott parkunk, ahol végre kimozdulva a karantén időszak négy fala közül, felfrissülő sétákat lehet tenni.

 

Vendéglátás

A kényszerű leállás alatt sem tétlenkedtünk, megújult külsővel várja Hajóbárunk egy kellemes koktélra. Éden éttermünkben az asztalok között betartjuk az előírt biztonságos távolságot. Korábbiaktól eltérően étkezéseknél az ételeket adagoljuk, a büféasztalról kollégáink maszkban és kesztyűben szervíroznak.

-                 Spa Caffé&Shop: 8:00 – 12:00

-                 Éden étterem:    Reggeli: 7:00 – 10:00,

                                          Snack TO GO: 12:00 – 15:00,

                                          Vacsora: 17:30 – 21:00

-                 Hajóbár: 10:00 – 22:00 

Éden étterem itallap

Snack TO GO étlap

Hajóbár étlap és itallap

 

Uszoda, Wellness:

800 m2 vízfelületű birodalom várja Önöket, kültéri és beltéri medencékkel, hogy tényleg felejthetetlen legyen a nyaralás. Természetesen uszoda és wellness szolgáltatásainkat kizárólag szállóvendégeink vehetik igénybe.

Kültéri úszómedencénk, beltéri úszó- és élmény medencénk, gyermek- és merülő medencénk, termálmedencénk, szaunáink és fitness termünk létszámkorláttal továbbra is üzemelnek kiemelt higiéniai elvárások betartásával. Kültéri élménymedencénk várható nyitása 2020. július közepe.

Kérjük, használjon papucsot az uszodában való közlekedéskor. Medence használata előtt és után használja a zuhanyt és a lábfertőtlenítőt.

2020. júniustól a wellness törölközők, valamint a szauna lepedők az uszodában vehetőek át az érkezéskor biztosított kártyák ellenében.

Wellness kezelésekhez keresse kedvezményeinket a wellness recepción.

                     Uszoda: 8:00 – 19:00

                     Szauna: 8:00 – 17:00

                     Wellness kezelések: 9:00 – 15:00

 

Nyári gyerekjátszó

A nyári időszakban gyerekjátszónk a hatalmas Gála termünkben lesz elérhető kisebbeknek és nagyobbaknak, ahol számos érdekes játékkal kedvesünk nekik. Programjainkat főként szabadtéren fogjuk megtartani a megfelelő biztonság érdekében. Az időjárás emiatt felülírhatja előzetes teveinket, ezért a programváltoztatás jogát fenntartjuk.

                Nyári gyermekjátszó és gyermekfelügyelet: 9:00 – 17:00 

Parkolás

Parkolni három helyen lehet szállodánkban. Kültéren a Sárga parkolóban (főbejárat előtt), Zöld parkolóban (hotel hátsó bejárat), illetve Mélygarázsunkban. Mélygarázs igénybevétele esetén grátisz elektromos autótöltő használatot biztosítunk!

 

Közösségi tereink, recepció:

Kérjük Önöket, hogy érkezéskor fertőtlenítse kezét.

Közösségi tereinkben naponta többször fertőtlenítünk, illetve 12 érintés nélküli kézfertőtlenítő pontot helyezünk el a szálloda területén. Szobáinkat a napi takarítás során is fertőtlenítjük.

 

További információ: www.karos-spa.hu

Kérdés esetén az alábbi email címre várjuk emailjét: sales@karos-spa.hu

Várjuk szeretettel hamarosan itt nálunk a Hotel Karos Spa++++ szállodában! 

Ajánlataink