Utazási információk

Főoldal / Hírek, aktualitások / Utazási információk

Utazási információk

2020. 06. 19.

Utazási információk

Kedves Vendégünk!

Közeleg utazása időpontja a Hotel Karos Spa**** szállodába Zalakarosra, így szeretnénk megosztani Önnel néhány fontos információt, hogy pihenése zavartalan legyen. Szállodánkat 2020. június 24-én újra megnyitjuk Vendégeink előtt. A járványügyi előírások értelmében mi is kiemelten kezeljük Vendégeink maximális biztonságát pihenésük ideje alatt. Hatalmas kincsünk közel 5 hektáron elterülő gondozott parkunk, ahol végre kimozdulva a karantén időszak négy fala közül, felfrissülő sétákat lehet tenni.

 

Vendéglátás

A kényszerű leállás alatt sem tétlenkedtünk, megújult külsővel várja Hajóbárunk egy kellemes koktélra. Éden éttermünkben az asztalok között betartjuk az előírt biztonságos távolságot. Korábbiaktól eltérően étkezéseknél az ételeket adagoljuk, a büféasztalról kollégáink maszkban és kesztyűben szervíroznak.

-                 Spa Caffé&Shop: 8:00 – 12:00

-                 Éden étterem:    Reggeli: 7:00 – 10:00,

                                          Snack TO GO: 12:00 – 15:00,

                                          Vacsora: 17:30 – 21:00

-                 Hajóbár: 10:00 – 22:00 

 

Uszoda, Wellness:

800 m2 vízfelületű birodalom várja Önöket, kültéri és beltéri medencékkel, hogy tényleg felejthetetlen legyen a nyaralás. Természetesen uszoda és wellness szolgáltatásainkat kizárólag szállóvendégeink vehetik igénybe.

Kültéri úszó- és élménymedencénk, beltéri úszó- és élménymedencénk, gyermek- és merülőmedencénk, termálmedencénk, szaunáink és fitness termünk létszámkorláttal továbbra is üzemelnek kiemelt higiéniai elvárások betartásával. 

Kérjük, használjon papucsot az uszodában való közlekedéskor. Medence használata előtt és után használja a zuhanyt és a lábfertőtlenítőt.

2020. júniustól a wellness törölközők, valamint a szauna lepedők az uszodában vehetőek át az érkezéskor biztosított kártyák ellenében.

Wellness kezelésekhez keresse kedvezményeinket a wellness recepción.

                     Uszoda: 8:00 – 19:00

                     Szauna: 8:00 – 17:00

                     Wellness kezelések: 9:00 – 15:00

 

Nyári gyerekjátszó

A nyári időszakban gyerekjátszónk a hatalmas Gála termünkben lesz elérhető kisebbeknek és nagyobbaknak, ahol számos érdekes játékkal kedvesünk nekik. Programjainkat főként szabadtéren fogjuk megtartani a megfelelő biztonság érdekében. Az időjárás emiatt felülírhatja előzetes teveinket, ezért a programváltoztatás jogát fenntartjuk.

                Nyári gyermekjátszó és gyermekfelügyelet: 9:00 – 17:00 

Parkolás

Parkolni három helyen lehet szállodánkban. Kültéren a Sárga parkolóban (főbejárat előtt), Zöld parkolóban (hotel hátsó bejárat), illetve Mélygarázsunkban. Mélygarázs igénybevétele esetén grátisz elektromos autótöltő használatot biztosítunk!

 

Közösségi tereink, recepció:

Kérjük Önöket, hogy érkezéskor fertőtlenítse kezét.

Közösségi tereinkben naponta többször fertőtlenítünk, illetve 12 érintés nélküli kézfertőtlenítő pontot helyezünk el a szálloda területén. Szobáinkat a napi takarítás során is fertőtlenítjük.

 

További információ: www.karos-spa.hu

Kérdés esetén az alábbi email címre várjuk emailjét: sales@karos-spa.hu

Várjuk szeretettel hamarosan itt nálunk a Hotel Karos Spa**** szállodában! 

Ajánlataink