Ünnepélyes megnyitó a Hotel Karos Spa****-ban

Főoldal / Hírek, aktualitások / Ünnepélyes megnyitó a Hotel Karos Spa****-ban

Ünnepélyes megnyitó a Hotel Karos Spa****-ban

2022. 03. 23.

Ünnepélyes megnyitó a Hotel Karos Spa****-ban

 Fejlesztések a zalakarosi Hotel Karos Spa****-ban

 

A Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció – Nagy kapacitású meglévő szállodák fejlesztése és új szállodák létesítése című pályázatnak köszönhetően a Karosinvest Zrt. által üzemeltetett Hotel Karos Spa**** 347 200 000 Forint támogatásban részesült, ez a teljes felújítás 35%-a. A „Szálláshelyfejlesztés a Hotel Karos Spa**** szállodában” című projekt keretén belül első körben megújult a recepció, a hall, valamint a szállodában található kétágyas és kontakt szobák, senior és családi lakosztályok. Ezzel még komfortosabbá téve a szálláshelyre érkező vendégek számára az itt tartózkodást.

A hotelbe lépve a nemes kő és fa felhasználásával készült recepciós pult, valamint a hall-ban található pasztell színek arannyal való kombinálása nem csak minőségi érzést kelt a látogatókban, de eleganciát is tükröz.

A projekt a vendéglátás részlegét is érintette, megújult a lobby mellett található Drink bar, illetve a -1-es szinten található - korábbi nevén Hajóbárként ismert – étterem, a Food Garden. A terület növelésével egy teljesen új dizájn fogadja az uszodából ebédelni kívánó vendégeket.

A Karos Spa Zalakaroson és a régióban egyaránt egyedülálló wellness részleggel büszkélkedhet, így nem volt kétség, hogy a beruházás a wellness recepciót, valamint az uszoda és szaunavilágot is érinti. A kültéri élménymedence és környezete teljesen új burkolatot kapott, ahogy a medencék mellett található, az elengedhetetlen nyári koktélozás helyszínéül szolgáló, kibővített Pool Terrace is. A rekonstrukció utolsó etapjában készült el az új formatervezésű belső medencetér és a szauna előtér, ahol a burkolatcsere mellett a különböző színben pompázó led fényekkel megvilágított hangtompító panelek, valamint az óriási bambusz rudak igazán különleges élménnyel szolgálnak a fürdőzők részére.

A pályázat részeként sor kerül még olyan fejlesztésekre is, melyek az energiakorszerűsítést szolgálják: a szálloda saját termálkúttal rendelkezik, melyből táplálják az uszodavilágban található termál medencét. A beruházás végeztével az elhasznált termálvíz hőjét a kültéri medencék fűtéséhez használják fel, csökkentve ezáltal a gázfogyasztást.

A felújítási programot lezáró, ünnepélyes megnyitót 2022. március 22-én tartották a szálloda parkjában, ahol Üsztöke Botond, a szálloda vezérigazgatója mellett Horváth Péter, a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. vezérigazgatója, Nagy Bálint, Keszthely Város polgármestere és Novák Ferenc, Zalakaros polgármestere is köszöntötte a megjelenteket.

A megnyitóról készült galériánkat ide kattintva tekinthetik meg.

Ajánlataink