Tour de Zalakaros 2019

Főoldal / Hírek, aktualitások / Tour de Zalakaros 2019

Tour de Zalakaros 2019

2019. 06. 25.

Tour de Zalakaros 2019

Magyarország első bike food ételét keresték egy receptversenyen, amelynek győztese a Mapei Tour de Zalakaros 0. napján, egy mini bikefood fesztiválon is debütált.Az ország első bike foodjául végül a „Bike-Roll, fúziós útravaló” elnevezésű kompozíciót választották, amellyel Virág József és a Park Inn Kitchen csapata nevezett. A BIKE ROLL lényegében egy zöldfűszeres-kukoricás franciapalacsinta, karamellizált tépett sertéstarjával, zalai „salsa”-val és őrségi füstölt gomolyával töltve. A Hotel Karos Spa-ban megrendezett díjátadóról - a megtisztelő címen túl - egy Kellys Royal Dutch bringát is hazavihettek a győztes étel megalkotói.

A Tour de Zalakarosra érkezők, három napon át, három távon tehették próbára erejüket és kitartásukat:

  • BikeFun verseny
  • Warm-up ride
  • Merida országúti maraton(118 km)
  • 7 Vezér Kalandpark teljesítménytúra(70km)
  • Karos-Spa Kis-Balaton Családi Túra (33 km helyett, idén 42 km volt)

Az eseményre az idei évben is június 21-23. hétvégéjén került sor, melyre nagy számban jelentkeztek. A verseny után érdeklődők kedvét a változékony időjárás sem szegte. A bringásokat természetesen most is megannyi fantasztikus program várta.Családbarát szállodaként természetesen idén is a családi, Kis-Balatont megkerülő túrának lettünk fő szponzorai.A családi túra frissítő pontjának házigazdája  idén is a Karos spa volt.Leveli Béla- hotelünk kabala figurája gondoskodott a hangulatról, töretlen kedvvel drukkolt, szeretettel fogadta a pontra érkező felfrissülni vágyókat.

Azok között, akik szállodánkban foglaltak szállást a verseny idejére, június 21-én (pénteken 14:00-kor) kisorsoltunk egy szerencsés nyertest, akinek szállását mi fizettük.

 Jövőre ugyanitt!

Ajánlataink