Tour de Zalakaros 2017

Főoldal / Hírek, aktualitások / Tour de Zalakaros 2017

Tour de Zalakaros 2017

2017. 03. 01.

Tour de Zalakaros 2017

Fantasztikus hírünk van a bringázás szerelmeseinek: idén nyáron – immáron 10. alkalommal - újra várja Önöket a Tour de Zalakaros! A Vuelta Sportiroda és a Teker egyesület jóvoltából ezúttal is három távon tehetik próbára erejüket és kitartásukat:

  • Zalakaros Maraton (127 km)
  • Zobori KalandoZoo Teljesítménytúra (60 km)
  • Karos Spa Kis-Balaton Családi Túra (33 km)

Az eseményre az idei évben is június 3. hétvégéjén kerül sor, azaz a pontos dátum 2017. június 17 – 19. lesz, melyre az érdeklődők már most regisztrálhatnak a www.tourdezalakaros.hu oldalon, ahol minden további információt megtalálhatnak. A bringásokat természetesen most is megannyi fantasztikus program várja majd a verseny előtt és után is, érdemes lesz tehát most is egész hétvégére tervezniük.

Családbarát szállodaként természetesen idén is a családi, Kis-Balatont megkerülő túrának lettünk fő szponzorai. Emellett pedig azzal is szeretnénk hozzájárulni az esemény sikeréhez, hogy ez évben is különleges akciónkkal várjuk kedves Vendégeinket, akik ezen a hétvégén - már egy éjszakás tartózkodás esetében is igénybevehető - óriási kedvezménnyel pihenhetik ki a Karos Spa-ban a verseny fáradalmait.

gagéaohg

Ám ez még koránt sem minden! Azok között, akik szállodánkban foglalnak szállást a verseny idejére, június 16-án (pénteken 10:00-kor) kisorsolunk egy szerencsés nyertest, akinek szállását mi fizetjük.

További részletek: https://karos-spa.hu/bringanapok-a-karos-spa-ban

Ajánlataink