Kedves Vendégeink!


Szállodánk sikeresen teljesítette a COVID-19 KONTROLL PLUSZ program minősítés magas szintű feltételeit, melyről hitelesített tanúsítványt kaptunk!


Nagy örömünkre szolgál, hogy a COVID-al terhelt időszak ellenére is fogadhatjuk kedves Vendégeinket itt nálunk a Hotel Karos Spaban!


Még nagyszerűbb hír, hogy az elmúlt időszakban sok olyan kisebb felújítást és nagyobb fejlesztést sikerült véghezvinni a szállodában, amire korábban már nagyon készültünk. Ilyen a medencéink mellett lévő Hajóbár átalakítása és bővítése, mellyel egy megújult környezetben és még nagyobb területen várjuk Önöket a nyári vakációra.

Jelen helyzetben a maximális vendégélmény mellett a maximális járványügyi biztonsági feltételek biztosítása a legfontosabb feladatunk. Sok lépést tettünk ennek érdekében, figyelembe véve a hivatalos járványügyi előírásokat.

  •   Hatalmas kincsünk az 5 hektáron elterülő gondozott parkunk, ahol végre kimozdulva a karantén időszak négy fala közül, felfrissülő sétákat lehet tenni.
  •  A kirándulások mellett 1000 m2 vízi birodalom várja Önöketkültéri és beltéri medencékkel, hogy tényleg felejthetetlen legyen a nyaralás. Természetesen uszoda és wellness szolgáltatásainkat kizárólag szállóvendégeink vehetik igénybe.
  •   Gyerekjátszónkat új helyre költöztettük, extra nagy területen, 280 m2-en várjuk a kisebbeket (2-8 évesek). Naponta többször fertőtlenítjük a gyerekjátszó területét. 
  •   Érkezéskor Vendégeinket óriási hall fogadja. Ezúton is kérjük Önöket, hogy érkezéskor fertőtlenítsék kezeiket. Kérésre (térítés ellenében) gumikesztyűt és védőmaszkot biztosítunk.
  •   A szálloda minden dolgozóját felkészítettük a biztonsági követelményekre és az előírások betartására. Dolgozóink csak egészségesen jöhetnek dolgozni. Megkérjük Önöket is, hogy felelősségteljesen induljanak útra.
  •   Közösségi tereinkben naponta többször fertőtlenítünk, illetve 12 érintés nélküli kézfertőtlenítő pontot helyezünk el a szálloda területén.
  •   Wellness és gyógyászati kezelések maszkban folynak és minden kezelés után fertőtlenítés történik
  •   A maximális higiénia megtartásához szobáinkat már a napi takarítás során is fertőtlenítjük.
  •   Éden éttermünkben az asztalok között betartjuk az előírt biztonságos távolságot. Étkezéseknél az ételeket adagoljuk, a büféasztalról kollégáink maszkban és kesztyűben szervíroznak.
  •   Szaunánk és Fittness termünk továbbra is üzemel az eddig is megszokott higiénia betartásával.

Szállodánk természetesen folyamatosan figyelemmel kíséri a veszélyhelyzet alatti szakmai, kormányzati ajánlásokat/javaslatokat és szabályokat; amennyiben szükséges, a szállodában alkalmazott biztonsági és higiéniai intézkedéseket ezek alapján módosítja!


SZOBAFOGLALÁS


front-small_1