Útvonaltervező

Címünk: 8749 Zalakaros, Alma utca 1.

Hogyan tudom a szállodát megközelíteni?

Közúton:

Zalakaros közúton több irányból is elérhető. A várostól 7 km-re, Zalakomárnál halad az M7-es autópálya, amelyen észak felé indulva a 180 km-re lévő főváros, déli irányba haladva pedig Nagykanizsán keresztül a déli országhatár érhető el. A nyugati határra a Zalaegerszegen átmenő 75-ös és 76-os főutak vezetnek. A Balaton a várostól 20 km-re található, Balatonszentgyörgy és Keszthely irányából egyaránt elérhető.

Budapest irányából: Az M7-es autópályán a zalakomári leágazóig, majd tovább Nagykanizsa felé a 7-es számú főúton a galamboki elágazóig. Az elágazónál jobbra Zalakaros felé (3-4 km). Budapest és Zalakaros távolsága 200 km, végig autópálya, mindössze másfél órányi autóút.

Autóbusszal:

Az egész évben közlekedő, menetrendszerű autóbuszjáratok közvetlen összeköttetést biztosítanak Zalakaros és Budapest, valamint számos egyéb kis- és nagyváros között is.
A zalakarosi autóbusz pályaudvar mindössze 500 méterre található a Karos Spa-tól.

Vasúton:

Zalakaros a Budapest-Nagykanizsa vonalon Zalakomár településig vagy Nagykanizsáig érhető el, ahonnan a vonatokhoz kapcsolódó menetrend alapján közlekedő autóbuszjárat viszi tovább a látogatókat Zalakarosra.

A Sopron-Szombathely-Nagykanizsa, vagy a Pécs-Kaposvár-Nagykanizsa vonalon szintén van vonatközlekedés. Az egész évben közlekedő, menetrendszerű autóbuszjáratok közvetlen összeköttetést biztosítanak a város és Budapest, valamint számos egyéb város között is.

Repülőgéppel:

Hézív - Balaton Airport repülőtér (Sármellék) Zalakarostól 25 km-re található. 

A zalakomári, valamint a nagykanizsai vasútállomás, illetve a sármelléki repülőtér és a Karos Spa közötti transzfert igény esetén szállodánk térítés ellenében biztosítja.

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként szállodánk ajánlatairól, akcióiról.

Vendégeink véleménye