Kalandozoo-s és FUNtasztikus együttműködés!

Főoldal / Hírek, aktualitások / Kalandozoo-s és FUNtasztikus együttműködés!

Kalandozoo-s és FUNtasztikus együttműködés!

2023. 05. 02.

Kalandozoo-s és FUNtasztikus együttműködés!

FUNtasztikus hírekkel szolgálhatunk azon Vendégeink számára, akik pihenésüket egy kis kalanddal is megfűszereznék!

A korábbi években már többször működtünk együtt a zalaszabari Zobori Élmény Parkkal, ahol kültéri és beltéri szolgáltatatásainak köszönhetően egy futó zápor sem szakíthatja félbe a kalandokat. 4XD mozi mindenkinek, a beltéri csúszdaház, az ovis-bölcsis korosztály számára kialakított beltéri játszóház várja a vendégeket, a hófánk pályán pedig hó nélkül is élvezhetik különböző nehézségi fokozatú és sebességű pályákon a szánkózás élményét, nyáron is! 

Többet szeretnél tudni a Zobori Élmény Parkról? Kattints!

A BOBO FUN PARK* játszóház, trambulinpark, élményközpont és rendezvényhelyszín egyben. A Balaton szomszédságában fekvő adrenalin arénában 30 attrakció várja a család minden tagját: 3 emelet magas beltéri mászófalak, kötélpálya, lézer labirintus, „igazi” barlang, trambulin mezők és sok más izgalmas aktivitás. A 3 000 m2-es park önmagában egy vizuális sokkhatás. Kihívásaival kizökkenti a tiniket az online világból, a felnőttekből előhozza a gyermeki énjüket. Bátorságpróba, szórakozás és randihelyszín.

Többet szeretnél tudni a Bobo Fun Parkról? Kattints!

Hogy az együttműködésekben mi a legszuperebb? Ha nálunk szállsz meg, részese lehetsz bármelyik élménynek, hiszen a nyári csomagajánlataink 7 éjszakától nem csak a snack ebédet és a Zalakarosi Fürdőbe szóló belépőt tartalmazzák, hanem az általad választott kalandpark jegyet is!

Foglalásért kattints ide!

*A Bobo Fun Park kizárólag a parkban vásárolható zokniban, valamint beltéri sportcipőben vehető igénybe!

Ajánlataink