Hétvégén zajlott a Tour de Zalakaros 2017

Főoldal / Hírek, aktualitások / Hétvégén zajlott a Tour de Zalakaros 2017

Hétvégén zajlott a Tour de Zalakaros 2017

2017. 06. 19.

Hétvégén zajlott a Tour de Zalakaros 2017

A hétvégén megrendezésre került Tour de Zalakaros kerékpáros rendezvény az idei évben is nagy érdeklődésre tartott számot. A résztvevők 3 táv közül választhattak kedvüknek – s főként edzettségüknek – megfelelően.

Családbarát szállodaként természetesen mi is ezen „jó ügy” mellé álltunk s – mint az az utóbbi néhány évben már jól megszokott – a családi, Kis-Balatont megkerülő, 33 km-es táv fő szponzorai lettünk. Ezen távot egyébként a benevezők közül a legtöbben, több mint 500-an részesítették előnyben. Őket a Kis-Balaton Bemutatóháznál elhelyezett frissítő ponton kínált megannyi ínycsiklandó finomsággal örvendeztettük meg.

A versenyre érkező vendégeink számára idén is szuper akciós csomagajánlatunkat kedveztünk, s persze ezen felül pedig fantasztikus nyereményjátékunkban is részt vehettek, mely boldog győztesének nevét a pénteken délelőtt megtartott sorsolásunk alkalmával emeltük a „kalapból” s aki nem más, mint Apáti Andrea lett. Ő és családja nyereménye ezen csodás hétvége volt, melyet szállodánk ajándékaként tölthettek el nálunk.

Reméljük, hogy mind a biciklitúrát, mind pedig itt tartózkodásuk minden percét élvezték! Nyereményükhöz még egyszer, ez úton is szívből gratulálunk!

Ajánlataink