Gyakorlat teszi a mestert…

Főoldal / Hírek, aktualitások / Gyakorlat teszi a mestert…

Gyakorlat teszi a mestert…

2017. 09. 29.

Gyakorlat teszi a mestert…

Számunkra, Hotel Karos Spa-ban mindig is kiemelt fontossággal bírt, hogy a jövő generáció szállodai szakembereit az alapoktól építkezve ismertessük meg a szakma rejtelmeivel. Ezért is fogadtuk nagy örömmel mikor a Pannon Egyetem nagykanizsai kampuszának turizmus szakos hallgatói közül néhányan hozzánk adták be jelentkezésüket, hogy a duális képzés előírta szakmai gyakorlati idejüket a Karos Spa-ban tölthessék el.

Ily módon az idei évben már 4 ifjú s lelkes hallgató érkezik hozzánk hétről-hétre, hogy belevesse magát a munkába:

  • Miklós Marcell, másodéves hallgató, akivel Vendégeink a tavalyi 2 szemeszter során már a recepción megismerkedhettek s most a rendezvényszervezés alapjait sajátíthatja el.
  • Faludi Máté, szintén másodéves hallgató a tavalyi év során a marketing szakmába valamint a program- és rendezvényszervezésbe nyerhetett betekintést, a nyarat pedig a LEGO®-birodalmunk animátoraként töltötte.
  • Domján Lili, elsőéves hallgatóként nyáron kezdte meg pályafutását, szintén a LEGO®-birodalmunk animátoraként, most pedig a recepción fogadja mosolygósan kedves Vendégeinket.
  • Kovács Patrícia, szintén az első évfolyamon végzi tanulmányait s péntekenként program-szervező csapatunk munkáját erősíti.

Reméljük, hogy ittlétük alatt sikerül megszerettetnünk velük a szállodaipar szakmát s sok év múltán – karrierjük csúcsán talán egyszer visszatekintve – eszükbe jut: de jó is volt a Karos Spa-ban dolgozni…

Ajánlataink