Felnőttként sem késő elkezdeni a tanulást…

Főoldal / Hírek, aktualitások / Felnőttként sem késő elkezdeni a tanulást…

Felnőttként sem késő elkezdeni a tanulást…

2017. 10. 13.

Felnőttként sem késő elkezdeni a tanulást…

Mint arról már több alkalommal is beszámoltunk, szállodánk aktív közreműködője a régióban zajló, különböző korosztályokat célzó oktatási programoknak, hisz fontos számunkra, hogy akár a jövő generáció szakembereit, akár alulképzett felnőtteket hozzásegítsünk ahhoz, hogy a szakma alapjait megfelelően elsajátíthassák.

Éppen ezért a minap, az I. Magyar-Dán Termelő Iskola Alapítvány jóvoltából szervezett pincér felnőttképzési program keretében érkezett hozzánk 15 fő, akik Kuti Balázs, pincérmester és Szenyéri László, szakácsmester által tartott „tanórákon” tehettek szert a pincérszakma alapjait képező tudásra. Szakácsmesterünk a menü összeállításának, a különböző ételek megfelelő kombinálhatóságának rejtelmeibe vezette be őket, Kuti Balázs teremfőnökünk pedig az asztalterítés és a különböző ételek és italok felkínálásának helyes módját tanította meg.

Az oktatás mintegy négy és fél hónapon át zajlik majd, mely vizsgával zárul majd. Az ismeretek elsajátításához ezúton is sok sikert kívánunk a tanulóknak!

Ajánlataink