Az év turisztikai szolgáltatói között a Hotel Karos Spa****

Főoldal / Hírek, aktualitások / Az év turisztikai szolgáltatói között a Hotel Karos Spa****

Az év turisztikai szolgáltatói között a Hotel Karos Spa****

2022. 07. 19.

Az év turisztikai szolgáltatói között a Hotel Karos Spa****

 Az év turisztikai szolgáltatói között a Hotel Karos Spa****

 

Az Utazó magazin 2022. július 18-án, Budapesten tartotta ünnepélyes díjátadóját, ahol a 2021-es esztendő kiemelt turisztikai szolgáltatóit díjazták határon belül, és határon túl is. A díjakat Pótápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár, Bődi Ivett, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese, valamint dr. Érsek M. Zoltán, Az Utazó magazin főszerkesztője adták át. A zalakarosi Hotel Karos Spa****-t választották az Év Gyógyszállodájának.

Galambos Péter vezérigazgató-helyettes az Év Gyógyszállodája díjjal

A hotel saját termálkúttal rendelkezik, így a méltán híres zalakarosi termálvíz áldásos hatásait a wellness részleg termálmedencéjében is élvezhetik a látogatók. Egyik különlegesség még, hogy a szálloda apartmanjainak csapjából Magyarországon egyedülállóként szintén termálvíz folyik, így aki szeretné, medence helyett a fürdőkádban pihenve is „gyógyulhat”.

A termálvizekkel és gyógyvizekkel kapcsolatban egyre elterjedtebb az a nézet, miszerint nem csak időskori ízületi problémákra, illetve meglévő betegségek, ülőmunka esetén, de prevenciós céllal is sikeresen alkalmazható.  Érdemes tehát a Hotel Karos Spa****-ban eltöltött wellness hétvége során kipróbálni néhány gyógykezelést, illetve elidőzni pár percet a termálvízben, hogy a szellemi relaxáció mellett valóban testileg is felfrissüljünk és megújuljunk.

Hotel Karos Spa**** Zalakaros

A szálloda wellness részlegén egyébként az idei esztendőben fejeződött be az felújítás, aminek köszönhetően a wellness részleg mellett megújultak a szobák, a hall, a recepció, a wellness recepció, a Drink bar és a szálloda kisebb étterme, a Food Garden a hozzá tartozó Pool Terrace-szal együtt.

 

Ajánlataink