A Mosolyfestők nyáron a Karos Spa-ban!

Főoldal / Hírek, aktualitások / A Mosolyfestők nyáron a Karos Spa-ban!

A Mosolyfestők nyáron a Karos Spa-ban!

2023. 05. 15.

A Mosolyfestők nyáron a Karos Spa-ban!

Vigyél színt a nyaralásba!

2023. július 4-augusztus 20. között

A Hotel Karos Spa**** egyik különlegessége, hogy a változatos animációs programok mellett a nyár folyamán bizonyos tematikához igazodó állandó programkínálatot biztosít.

Az idei nyári szünet idejére a Mosolyfestők Alapítvány költözik szállodánkba, így kicsik és nagyok tehetik próbára kreativitásukat és készíthetnek kézzel fogható emléket nyaralásukról, természetesen profi animátorok útmutatásával! Hogy mivel is készülnek a vendégek számára? Nézzük csak!

  • Sziluettek stencillel (SZILUETT FESTÉS)

Naplemente, víz alatti világ, erdők és gyönyörű állatok. Akrilfestékkel, triplex kartonra kerülnek megfestésre ezek a csodaszép tájképek, melyre segítségünkkel az állatokat stencil technikával készíthetik el a gyerekek.

  • Nyomdázási technikák (NYOMATOK)

Nyári tematikájú nyomdákat felhasználva dekorálunk textilt és/vagy papírt, valamint a shopban* megvásárolt vászontáskát, pólót. Mókás állatokat, gyümölcsöket és szép virágokat tetszés szerint, textilfestékkel festhetik fel a kedves vendégek, a Mosolyfestők iránymutatása mellett.

  • Buborékfestés (JÁTÉK A SZÍNEKKEL)

A színes buborékok textilre fújása már önmagában is szórakoztató. A végeredmény egy igazán vidám színkavalkád, száradás után pedig textilfilccel szabadon dekorálható a buborékok által díszített felület. Garantáltan játékos, vidám foglalkozás az egész családnak.

  • Kavicsmandala (MEDITÁCIÓS FESTÉS)

Mindenki számára könnyen elsajátítható pöttyözéses technikát tanítunk ezen a foglalkozáson. Akril festékkel készítünk gyönyörű mandalákat, melyeket száradás után papírnehezéknek, ajtótámasznak vagy egyszerűen csak dekorációnak is felhasználhatnak otthonaikban.

  • Aranyvirágok (MŰVÉSZ VAGYOK)

Lágy virágszirmok vagy jeges csúcsok köszönnek vissza az arany akrillal dekorált festményeken, melyek triplex kartonra készülnek. Ezen a foglalkozáson is szeretnénk megmutatni, hogy mindenkiben ott lakozik a művész.

  • Textilfestés (EMLÉKGYÁR)

Virágkoszorú közepén saját névvel vagy választott felirattal készülnek az alkotások textilre és/vagy papírra. A shopban* vásárolt vászontáskákra, pólókra is festhetnek a vállalkozó szellemű alkotók, melyek száradás után moshatók és vasalhatók. Készítsen saját emléket a nyaralásáról.

 

Nyári csomagajánlatunk ide kattintva érhető el!

*A shopot a Mosolyfestők Alapítvány üzemelteti a helyszínen.

Ajánlataink